- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 31
- Konu Sahibi Samire tmv
Boşa giden bir hayatlar ..:)))))) yapacak birsey yok
Nedenebilir ki .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşa giden bir hayatlar ..:)))))) yapacak birsey yok
yok simdi baska kizlara bakıyorBakiyo mu hala kuzene
aynen oyleBoşa giden bir hayatlar ..
Nedenebilir ki .
Vay adiyok simdi baska kizlara bakıyor
Boşan demeyelim de ne diyelim tatlım? Kuzenini kocana istemeye git o zaman kumanla güzel güzel geçinirsin yabancı da değil.
evet valla hatta 2018 deyiz suan ne çabuk gecmis gunler seviyorum sizleri
:))) ağlanacak halime gülüyorum valla hic bir değişiklik yok sadece takmiyorum artik ben giriş yapmadan hepinizi gizli takip ediyorum hayran hayransen nerelerdesin yahu?
ara ara aklıma geliyorsun.
nasılsın?
bir kaşık suda susuz boğulası kocan ne alemde?
aynen vallaZaman geçmiş,adam daha değişmedi
Bu adam değişmez demekki samire
o onuda yapamaz adam şizofren gibi gizli gizli takip ediyor ne düşündüğünü çözemez sinbenim eski eş de sürekli bir arkadaşımın resimlerine bakardı faceden.sonra ayrıldığımız gibi gitti kıza yemeğe çıkma teklif etti
ailen yokmu arkanda degilmi en önemkisi bu kuzenine göz koydum cümlesi cok agar bisey yarın kız kardesin varsa onada aynısını derCevaplarinizi bekliyorum
ailem arkamda degil zaten de esim hep icinde yaşar ne düşündüğünü akil sır ermezailen yokmu arkanda degilmi en önemkisi bu kuzenine göz koydum cümlesi cok agar bisey yarın kız kardesin varsa onada aynısını der
:))) ağlanacak halime gülüyorum valla hic bir değişiklik yok sadece takmiyorum artik ben giriş yapmadan hepinizi gizli takip ediyorum hayran hayran
kuzenim evlendi simdide başka larina takik adamBen mi yalnıs gördüm konuyu 2015 te acmısısnız hala sorunlar devam ediyor mu
Saka, gercegi hazmettiren maden suyu gibidir.Ya beni seviyor biliyorum meraktan bakti biliyorum ama onu soylemesi cok kotu birsey goz koydum diye
Hepimiz bakiyorsa bı sıkıntı olabilir sen bilmiyormusun eşinin sakami gercekmi soyledigini ama sakada olsa iğrenç kaldirilamaz bi şaka ve her sakada bi gerçek payı vardır göz koymasa bile begeniyo belliki buda aldatmadir tabikiEvet hic unutmuyacam bu soyledigini belki sakasina oylesine demistir ama oyle de olsa benom aklimdan hic cikmiyor belki o hic hatirlamiyordur da facenin gecmisinden bakiyordum hep kuzenimin ismini goruyordum
Huylu huyundan vazgeçmiyor demekkikuzenim evlendi simdide başka larina takik adam