- 12 Ekim 2008
- 2.210
- 748
- Konu Sahibi Samire tmv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi bakmıyor diyorsunuz ya hani ya sadece geçmişten siliyorsa.Gecmisinden baktim ismi cikiyordu
Silmedigini biliyorum cunku bilmiyor silmesiniŞimdi bakmıyor diyorsunuz ya hani ya sadece geçmişten siliyorsa.
Yanicevap:
1.gurur
2.onur
Hayir benim cok zoruma giden kuzenim oldu kocan aldatir affedersin ama tanidigin arkadasinla aldatsa affetmezsin cunku taniyorsundur bunun hibi birsey
Iste bende bunu anlamiyirum neden bakar bi insan surekli facedeki ayni resme iste nr paylasti diyemi bakiyor resmine mi bakıyor. Anlamadimyada tanıdığınla da aldatsa affedersin
göz koydum lafı belki yorumlanabilir ama profile sık sık bakmak yorumlanamaz...
Hayir annemleri ziyarete gitmistim orda konustuk konuyu ondan oyle yazdimKonus. Bu olaydan sonra sana eskiai gibi hissedemiyorum de. Sogudum senden de. Ama bagira cagira degil. Dertlesir gibi.
Cok kirildim. Senden boyle bir hareket ve boyle bir cevap beklemiyordum de. Herhangi birinden farkin kalmadi de.
Acik acik konus. Birde su anne evine gitmeyi birakin allah askina. Tekrar barisacaksan anne evine gitmeyeceksin. Evini birakmayacaksin.
Hayir annemleri ziyarete gitmistim orda konustuk konuyu ondan oyle yazdim
Iste bende bunu anlamiyirum neden bakar bi insan surekli facedeki ayni resme iste nr paylasti diyemi bakiyor resmine mi bakıyor. Anlamadim
Evet dogru lafa soyluyecek birsey yok aman ne hali varsa gorsun eger bir daha boyle birsey olsa affetmembunda anlamayacak bişey yok ki ...
bir insan sık sık profiline baktığı kişiye karşı ilgi duyuyordur. Ne paylaştığını merak ediyordur, resmini merak ediyordur.
İlgi duyuyordur yani ....
yani siz "ne paylaştı diye mi bakıyor, yoksa resmine mi bakıyor" sorusunu neden düşünüyorsunuz
ikisinin de amacı belli, İLGİ ....
Evet dogru lafa soyluyecek birsey yok aman ne hali varsa gorsun eger bir daha boyle birsey olsa affetmem
Ama sevdigini biliyorum savunmak icin degil ben sadece sizlerin görüşlerinizi cevaplarinizi merak ettim tesekkurlerCanım eşinin savunulcak bi yeri yok. O yüzden kimseden olumlu bi soz duymucaksin .Aldığın cevaplar zoruna gittikçe eşim beni seviyor diye savunmaya geçmen boşanırsam kızım nolur korkusundan gibi geldi bana
Rica ederim inşallah Eşinizin bu tavırları son bulur. İyi gunlerAma sevdigini biliyorum savunmak icin degil ben sadece sizlerin görüşlerinizi cevaplarinizi merak ettim tesekkurler
hımm konu sadece kuzen yani.Engelleyebilirsin o kuzeni ya da söyle o engellesin.Sdc kuzene bakması rahatsız ettiyseEvet cunku kuzenimi biliyorum digrrlerini bilmiyorum onlar arkadaslari yada merak ettigi kisilerdir ama kuzenim benim akrabam bakmaya hakki yok