Kocama guvenmiyorum

Konus. Bu olaydan sonra sana eskiai gibi hissedemiyorum de. Sogudum senden de. Ama bagira cagira degil. Dertlesir gibi.

Cok kirildim. Senden boyle bir hareket ve boyle bir cevap beklemiyordum de. Herhangi birinden farkin kalmadi de.

Acik acik konus. Birde su anne evine gitmeyi birakin allah askina. Tekrar barisacaksan anne evine gitmeyeceksin. Evini birakmayacaksin.

anladığım kadarıyla sana sinirlendiği için söyledi öyle alınmakla da haklısın eşin burda aslında baskın çıkmak istediği için söylemiş sen boşamaktan ziyade ders vermek istiyorsun

birazda eşinizi suçlar yada yakalamak için baskınlıklar yapıyor yada yaptıysanız bu nedenden söylemiş olabilir
size bu konuda sinirlendiğini göstermek için

Eşiniz bir akrabanız ile ilgili göz koydum diyebiliyorsa sinir halinde ,sınırlı olmasa neler diyecek tahmin dahi etmek istemiyorum .Kendinizi böyle biri için boşa üzmeyin oluruna bırakın günü gelecek inceldiği yerden kopacaksa kopacaktir.

yada tanıdığınla da aldatsa affedersin
göz koydum lafı belki yorumlanabilir ama profile sık sık bakmak yorumlanamaz...
Iste bende bunu anlamiyirum neden bakar bi insan surekli facedeki ayni resme iste nr paylasti diyemi bakiyor resmine mi bakıyor. Anlamadim

Konus. Bu olaydan sonra sana eskiai gibi hissedemiyorum de. Sogudum senden de. Ama bagira cagira degil. Dertlesir gibi.

Cok kirildim. Senden boyle bir hareket ve boyle bir cevap beklemiyordum de. Herhangi birinden farkin kalmadi de.

Acik acik konus. Birde su anne evine gitmeyi birakin allah askina. Tekrar barisacaksan anne evine gitmeyeceksin. Evini birakmayacaksin.
Hayir annemleri ziyarete gitmistim orda konustuk konuyu ondan oyle yazdim

Iste bende bunu anlamiyirum neden bakar bi insan surekli facedeki ayni resme iste nr paylasti diyemi bakiyor resmine mi bakıyor. Anlamadim

bunda anlamayacak bişey yok ki ...
bir insan sık sık profiline baktığı kişiye karşı ilgi duyuyordur. Ne paylaştığını merak ediyordur, resmini merak ediyordur.
İlgi duyuyordur yani ....
yani siz "ne paylaştı diye mi bakıyor, yoksa resmine mi bakıyor" sorusunu neden düşünüyorsunuz
ikisinin de amacı belli, İLGİ ....

Aradan baya zaman gecti ama bu beni surekli dusunduruyor kuzenimin yakinda dugunu olacak yada birbirimize gidip gelecegiz o zaman nasil gidecem onu dusunuyorum

bunda anlamayacak bişey yok ki ...
bir insan sık sık profiline baktığı kişiye karşı ilgi duyuyordur. Ne paylaştığını merak ediyordur, resmini merak ediyordur.
İlgi duyuyordur yani ....
yani siz "ne paylaştı diye mi bakıyor, yoksa resmine mi bakıyor" sorusunu neden düşünüyorsunuz
ikisinin de amacı belli, İLGİ ....
Evet dogru lafa soyluyecek birsey yok aman ne hali varsa gorsun eger bir daha boyle birsey olsa affetmem

Canım eşinin savunulcak bi yeri yok. O yüzden kimseden olumlu bi soz duymucaksin .Aldığın cevaplar zoruna gittikçe eşim beni seviyor diye savunmaya geçmen boşanırsam kızım nolur korkusundan gibi geldi bana

Evet dogru lafa soyluyecek birsey yok aman ne hali varsa gorsun eger bir daha boyle birsey olsa affetmem

iş de kilit nokta bu söylediğiniz 'bir daha olursa affetmem'
buradaki birçok bayanın söylediği gibi; eğer eşinizi o yada bu nedenle affedecekseniz, lütfen bazı şeyleri bildiğinizi bilmesin.
Çünkü bilip de affettiğinizi bilmesi, sizi eşinizin gözünde düşürür....

Canım eşinin savunulcak bi yeri yok. O yüzden kimseden olumlu bi soz duymucaksin .Aldığın cevaplar zoruna gittikçe eşim beni seviyor diye savunmaya geçmen boşanırsam kızım nolur korkusundan gibi geldi bana
Ama sevdigini biliyorum savunmak icin degil ben sadece sizlerin görüşlerinizi cevaplarinizi merak ettim tesekkurler

X