- 19 Şubat 2015
- 1.208
- 608
-
- Konu Sahibi Samire tmv
Yani sizin sorunuz üzerine sinirlenip bu cevabı mı verdi? Yoksa cidden göz mü koymuş?Ya beni seviyor biliyorum meraktan bakti biliyorum ama onu soylemesi cok kotu birsey goz koydum diye
valla sinir olmamak elde degil sen nasil hazmediyrsun bu durumuNedenini merak ediyorum esim biraz ne konustugunu bilmeyen bi tip onu gercektenmi söyledi yoksa laf olsun diyemi soyledi bilmiyorum
Kuzenimi gercekten goz koymus olsa sizce bole birsey soylemeye cesaret edebilirmi
Nedenini merak ediyorum esim biraz ne konustugunu bilmeyen bi tip onu gercektenmi söyledi yoksa laf olsun diyemi soyledi bilmiyorum
Evet cunku kuzenimi biliyorum digrrlerini bilmiyorum onlar arkadaslari yada merak ettigi kisilerdir ama kuzenim benim akrabam bakmaya hakki yokbaşkalarına da bakıyor ama sen sdc kuzenin bölümüne mi içerledin
Peki siz baktığını nasıl anlıyorsunuz?Neyse tesekkur ederim cevaplariniz icin simdi bakmiyor annemlerin yanina gitmistim yemin etti bir daha boyle birsey olmuyacak diye yine bakarmi bilmiyorum ama artik kafamada takmiyorum cunku cok sogudum ondan
Diğerlerine rahat rahat bakabilir yani.Evet cunku kuzenimi biliyorum digrrlerini bilmiyorum onlar arkadaslari yada merak ettigi kisilerdir ama kuzenim benim akrabam bakmaya hakki yok
Gecmisinden baktim ismi cikiyorduPeki siz baktığını nasıl anlıyorsunuz?
Olabilir iste bende onu merak ediyorum cok merakli kisilige sahip sevmese durmam zaten yanindaşu olmuş olamaz mı yaniii öylesine bakmıştır ama sizde ne bakıyorsunuz deyince Göz koydum ondan bakıyorum diye ters cevap vermiştir bu ihtimal var mııııııııı
bana kalırsa terslemek için söylemiş pisliğine değilllll ben böyle düşündüm...Olabilir iste bende onu merak ediyorum cok merakli kisilige sahip sevmese durmam zaten yaninda
Hayir benim cok zoruma giden kuzenim oldu kocan aldatir affedersin ama tanidigin arkadasinla aldatsa affetmezsin cunku taniyorsundur bunun hibi birseyDiğerlerine rahat rahat bakabilir yani.