haklisiniz sizdeVallahi ben dümdüz bir insan olduğum için böyle evlilik teklifi yaparken şekilden şekile giren insanlar bana tuhaf geliyor ama siz ben değilsiniz ve hayat sizin hayatınız. Yine de yapmayın ya hu, erkeklerin totişini fazla kaldırmaktan yana değilim
Yani eh işte hayır derse nolcak peki her ihtimali düşünmek lazımMerhaba kizlar , sizlere bir soru sormal istedim. 7 yillik evliligimiz 9 yillik birlikteligimiz ve 1bucuk yasinda bir kizimiz varuzak mesafe aski bizimkisi buyuk bir askla evlendik, Esim yabanci nisanli oldugumuz donem kendisi bana evde sade bir teklif yapmisti , maddi durumu musait olmadigi icin oyle denk gelmisti. Supriz yapamadigi icin ve hazirlik yapamadigi icin uzuluyordu.
Bu ay 26 Aralikta 7. Yilimizi kutlayacagiz nasipse . Ve ben kendisini supriz bir evlilik teklifi yapmak ve istedim, kardeslerim ve arkadaslarim la birlikte guzel bir organizasyon yapip kalabalik bir meydan var burda , panayir oyuncaklari vs , supriz bir teklif yapmak istedim, nisan yuzuklerimiz duruyor onun la teklifi etmeyi dusunuyorum. Sizce nasil bir dusunce olmus ? Dusuncelerinizi merak ediyorum? Sizce iyi nasil bir supriz
Onuda o an dusunsem olmaz miYani eh işte hayır derse nolcak peki her ihtimali düşünmek lazım
Aşkım icinden gelirse yap tabi ama ne bileyim yani çok saçma beee yani manasız nikah tazeleme olsa ok bir merasim bir kutlama falan iyi ama bir an noluyo moduna girip eşin de tuhaf karşılar bence filemenko ama ben bilememkoOnuda o an dusunsem olmaz mi
Oyle alingan yapilarimiz yok hic , hatta ben gulmekten kirilacagimizi dusumuyorumYurttan ve dünyadan haber turları kısmı var diyim ben sanaşaka bir yana Türkiye sandım, yurt disiysa kimse tuhaf karşılamaz içinden geliyorsa yap, ama arkadaşların dediği gibi eşin bunu yanlış anlamayacaksa yap.
Hahahha sesliAşkım icinden gelirse yap tabi ama ne bileyim yani çok saçma beee yani manasız nikah tazeleme olsa ok bir merasim bir kutlama falan iyi ama bir an noluyo moduna girip eşin de tuhaf karşılar bence filemenko ama ben bilememko
Yaparsan bize de video at olur mu ,ortamı merak ediyorumOyle alingan yapilarimiz yok hic , hatta ben gulmekten kirilacagimizi dusumuyorumyani komik ask eglenceli bi an gibi yinede kismet
Hayır derse pekiHahahha sesli
Guldum yaaa olabilir, kizi alip ortami terkediyormus falan
herseyin zamanı var. yıllar geçmiş ustunden . nıkah tazele ( bana sacma ama ) anlarım. kacırdıgın ozel bı gunu kutla parti yap ayarla anlarım da evlilik teklifi evlenmek için yapılır adamın hayallerının arasında evlılık teklıf edılmesı degıl de kendı etmesı yatıyordur belki.. guzel hıssedecegıne rezıl oldugunu da dusunebılır.. ya da ne alaka der.. benim kocam gülerdi misal koca senin sen bılceksın romantikdeğilim diye mi boyle dusundum acepMerhaba kizlar , sizlere bir soru sormal istedim. 7 yillik evliligimiz 9 yillik birlikteligimiz ve 1bucuk yasinda bir kizimiz varuzak mesafe aski bizimkisi buyuk bir askla evlendik, Esim yabanci nisanli oldugumuz donem kendisi bana evde sade bir teklif yapmisti , maddi durumu musait olmadigi icin oyle denk gelmisti. Supriz yapamadigi icin ve hazirlik yapamadigi icin uzuluyordu.
Bu ay 26 Aralikta 7. Yilimizi kutlayacagiz nasipse . Ve ben kendisini supriz bir evlilik teklifi yapmak ve istedim, kardeslerim ve arkadaslarim la birlikte guzel bir organizasyon yapip kalabalik bir meydan var burda , panayir oyuncaklari vs , supriz bir teklif yapmak istedim, nisan yuzuklerimiz duruyor onun la teklifi etmeyi dusunuyorum. Sizce nasil bir dusunce olmus ? Dusuncelerinizi merak ediyorum? Sizce iyi nasil bir supriz
Ay video atiliyomu buraya , atayim vallaYaparsan bize de video at olur mu ,ortamı merak ediyorumböyle dusunuyorsan yap gitsin amannn.
Yani ben bunu hicHayır derse peki
Bir tık kötüYani ben bunu hic
Dusunmedim
Ya , ona altin sacli kiz dogurdum
Hayir deme hakki yok, heh bak pankart hazirlatmayi dusunuyorum , kendi dilinde esimin, turkce dilde kucuk yaziyla hayir deme hakkim yok yazayim nasi fikir
Ya hepimizin icimde romantiklik vardir canim oyle deme sendede vardir cevherler seni seniiiiherseyin zamanı var. yıllar geçmiş ustunden . nıkah tazele ( bana sacma ama ) anlarım. kacırdıgın ozel bı gunu kutla parti yap ayarla anlarım da evlilik teklifi evlenmek için yapılır adamın hayallerının arasında evlılık teklıf edılmesı degıl de kendı etmesı yatıyordur belki.. guzel hıssedecegıne rezıl oldugunu da dusunebılır.. ya da ne alaka der.. benim kocam gülerdi misal koca senin sen bılceksın romantikdeğilim diye mi boyle dusundum acep
İlk yazdığın okeydi pankarta girmeDusundukce batiyorum benamannn olsun
Ic sesim (Dilan polatlasma)İlk yazdığın okeydi pankarta girme
Kocanın prenses moduna girip genç kız gibi ziplaya zıplaya elleriyle ağzını kapatmış nemli gözlerle utanarak titrek sesiyle "yesss " dediğini hayal etseneYa hepimizin icimde romantiklik vardir canim oyle deme sendede vardir cevherler seni seniiiisen bakma ben asiri enerjik yani mutluluk dolu biriyim, fazla enerjiyle
Romantizm birlesimce boyle oldu
Iste benimYaparsan bize de video at olur mu ,ortamı merak ediyorumböyle dusunuyorsan yap gitsin amannn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?