Tabiki herkesin kendi gorusu canmBen fazla romantik bi insan değilim belki o sebepten bana saçma ve gereksiz geldi, sorry. Hele bi de arkadaşlarla falan abu yani
Supriz yapamadigi icin ve hazirlik yapamadigi icin uzuluyordu.
Evlilik teklifi etmek evli bir çift için banada gereksiz geldi .Merhaba kizlar , sizlere bir soru sormal istedim. 7 yillik evliligimiz 9 yillik birlikteligimiz ve 1bucuk yasinda bir kizimiz varuzak mesafe aski bizimkisi buyuk bir askla evlendik, Esim yabanci nisanli oldugumuz donem kendisi bana evde sade bir teklif yapmisti , maddi durumu musait olmadigi icin oyle denk gelmisti. Supriz yapamadigi icin ve hazirlik yapamadigi icin uzuluyordu.
Bu ay 26 Aralikta 7. Yilimizi kutlayacagiz nasipse . Ve ben kendisini supriz bir evlilik teklifi yapmak ve istedim, kardeslerim ve arkadaslarim la birlikte guzel bir organizasyon yapip kalabalik bir meydan var burda , panayir oyuncaklari vs , supriz bir teklif yapmak istedim, nisan yuzuklerimiz duruyor onun la teklifi etmeyi dusunuyorum. Sizce nasil bir dusunce olmus ? Dusuncelerinizi merak ediyorum? Sizce iyi nasil bir supriz
Hayir koc burcu,kim daha once davranirsa artik, sanirim o 10. Yila sakliyordu bunu ben one cekmis oldum. Aslinda daha oncede soyledim bir arkadasa biz asiri sosyal ve eglenmeyi seven bir ciftiz bende yay bu arada ve yurt disinda yasiyorum kardeslerim ilk defa evime gelicekler, onlarda yanimdayken guzel bi ani yapMak istedim . Hep yanliz kutladik sevdiklerimizle kutlamak hos olur diye dusundum. Sonucta imza atarken hepsi yanimizdaydi. 1 yilida onlar ile gecirmek hos geldi ne bileyimEsiniz üzülüyorsa kendisinin tekrar yapmasi gerekmiyor mu?
Ben milleti etrafa toplayip boyle bir sey yapmazdim ama eşiniz balik burcuysa siz yapin.
Anliyorumyani bilmiyorum
"sen beceremedin böyle yapilir teklif" misillemesi gibi duruyor. hani basbasa romantik anda hafif dalga gecerek biraz ciddi bir teklif yapilir belki ama insan icinde, kalabalikta, es dost haberi olarak falan. millete kendinizi güldürmek icin yer ariyor gibi olur bence.
Eşim de önümüzdeki sene bana tekrar evlenme teklifi edeceğini söylüyor ama kabul edeceğimi sanmıyorum
O size evlenme teklif “edememis” siz neden telafi etmeye calisiyorsunuz ki?Merhaba kizlar , sizlere bir soru sormal istedim. 7 yillik evliligimiz 9 yillik birlikteligimiz ve 1bucuk yasinda bir kizimiz varuzak mesafe aski bizimkisi buyuk bir askla evlendik, Esim yabanci nisanli oldugumuz donem kendisi bana evde sade bir teklif yapmisti , maddi durumu musait olmadigi icin oyle denk gelmisti. Supriz yapamadigi icin ve hazirlik yapamadigi icin uzuluyordu.
Bu ay 26 Aralikta 7. Yilimizi kutlayacagiz nasipse . Ve ben kendisini supriz bir evlilik teklifi yapmak ve istedim, kardeslerim ve arkadaslarim la birlikte guzel bir organizasyon yapip kalabalik bir meydan var burda , panayir oyuncaklari vs , supriz bir teklif yapmak istedim, nisan yuzuklerimiz duruyor onun la teklifi etmeyi dusunuyorum. Sizce nasil bir dusunce olmus ? Dusuncelerinizi merak ediyorum? Sizce iyi nasil bir supriz
Düşüncelerinizi merak ediyorum sizce diye sorduğunuz için düşüncemi bence mi söylüyorum alınmayın BENCE gereksiz bir hareket zaten evlisinizMerhaba kizlar , sizlere bir soru sormal istedim. 7 yillik evliligimiz 9 yillik birlikteligimiz ve 1bucuk yasinda bir kizimiz varuzak mesafe aski bizimkisi buyuk bir askla evlendik, Esim yabanci nisanli oldugumuz donem kendisi bana evde sade bir teklif yapmisti , maddi durumu musait olmadigi icin oyle denk gelmisti. Supriz yapamadigi icin ve hazirlik yapamadigi icin uzuluyordu.
Aslinda telafi gibi dusunmeniz uzucu geldi , cunku ben bunu telafi seklinde degil, dunyaya yine gelsemO size evlenme teklif “edememis” siz neden telafi etmeye calisiyorsunuz ki?
Tesekur ederim cok naziksinizDüşüncelerinizi merak ediyorum sizce diye sorduğunuz için düşüncemi bence mi söylüyorum alınmayın BENCE gereksiz bir hareket zaten evlisinizbirde BENCE kadının teklif etmesi bana saçma geliyor ki eşim bana evliyken evlilik teklifi etse yine gereksiz bulurdum ne alaka evli değil miyiz biz diye. bunun yanı sıra 7. Yıl için güzel bir kutlama sürpriz hazırlayabilirsiniz güzel olur
Eger bu soylediginiz dogru olsaydi, ilk basta esim istedigi gibi teklif edemedi, hep icinde kaldi vs demezdiniz benceAslinda telafi gibi dusunmeniz uzucu geldi , cunku ben bunu telafi seklinde degil, dunyaya yine gelsem
Seninle evlenirim
Seklinde dusundum ve dusunyorum acikcasi. Yinede fikrinize saygi duydum tesekurler
Bana komik gelirdi size romantik geliyorsa kimseyi ilgilendirmez. Nice yillara.Merhaba kizlar , sizlere bir soru sormal istedim. 7 yillik evliligimiz 9 yillik birlikteligimiz ve 1bucuk yasinda bir kizimiz varuzak mesafe aski bizimkisi buyuk bir askla evlendik, Esim yabanci nisanli oldugumuz donem kendisi bana evde sade bir teklif yapmisti , maddi durumu musait olmadigi icin oyle denk gelmisti. Supriz yapamadigi icin ve hazirlik yapamadigi icin uzuluyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?