Kocama evlilik teklifi 7. Yil icin suprizzz!!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

saturnall

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2024
70
33
3
27
Merhaba kizlar , sizlere bir soru sormal istedim. 7 yillik evliligimiz 9 yillik birlikteligimiz ve 1bucuk yasinda bir kizimiz var uzak mesafe aski bizimkisi buyuk bir askla evlendik, Esim yabanci nisanli oldugumuz donem kendisi bana evde sade bir teklif yapmisti , maddi durumu musait olmadigi icin oyle denk gelmisti. Supriz yapamadigi icin ve hazirlik yapamadigi icin uzuluyordu.
Bu ay 26 Aralikta 7. Yilimizi kutlayacagiz nasipse . Ve ben kendisini supriz bir evlilik teklifi yapmak ve istedim, kardeslerim ve arkadaslarim la birlikte guzel bir organizasyon yapip kalabalik bir meydan var burda , panayir oyuncaklari vs , supriz bir teklif yapmak istedim, nisan yuzuklerimiz duruyor onun la teklifi etmeyi dusunuyorum. Sizce nasil bir dusunce olmus ? Dusuncelerinizi merak ediyorum? Sizce iyi nasil bir supriz

Ben fazla romantik bi insan değilim belki o sebepten bana saçma ve gereksiz geldi, sorry. Hele bi de arkadaşlarla falan abu yani
Tabiki herkesin kendi gorusu canm
Arkadaslari vs dahil etmemin iki sebebi var aslinda birincisi 6 yildir zaten hep yanliz kutladik, bu sefer sevdiklerimiz olsun diye dusundum cunku ikimizde sosyal bi insaniz arkasdaslarla vakit gecirmeyi col seviyoruz, ikinciside kizim asiri hareketli kardeslerimde onunla ilgilenir ve kizimlada birlikte bir animiz olsun diye dusundum, romantiklik kpnusunda aslinda bende asiri romantik degilim
Esimde oyle yerine gore yapariz , ama bu sefer farklilik olsun , tekliften sonra mesela kalabalik olucak bir yere gidip arkaslarla biseyler icip egleniriz diye dusundum ne bileyim

Evlilik teklifi etmek evli bir çift için banada gereksiz geldi .

Arkadaşlarınız ve kardeşlerimizle kutlamak istiyorsanız tabi yine kutlayın organizasyon yaparsıniz eşinize sürpriz olur ama dediğim gibi evlilik teklifi gereksiz gibime geldi.

Esiniz üzülüyorsa kendisinin tekrar yapmasi gerekmiyor mu?
Ben milleti etrafa toplayip boyle bir sey yapmazdim ama eşiniz balik burcuysa siz yapin.
Hayir koc burcu,kim daha once davranirsa artik, sanirim o 10. Yila sakliyordu bunu ben one cekmis oldum. Aslinda daha oncede soyledim bir arkadasa biz asiri sosyal ve eglenmeyi seven bir ciftiz bende yay bu arada ve yurt disinda yasiyorum kardeslerim ilk defa evime gelicekler, onlarda yanimdayken guzel bi ani yapMak istedim . Hep yanliz kutladik sevdiklerimizle kutlamak hos olur diye dusundum. Sonucta imza atarken hepsi yanimizdaydi. 1 yilida onlar ile gecirmek hos geldi ne bileyim

Anliyorum

O size evlenme teklif “edememis” siz neden telafi etmeye calisiyorsunuz ki?

Düşüncelerinizi merak ediyorum sizce diye sorduğunuz için düşüncemi bence mi söylüyorum alınmayın BENCE gereksiz bir hareket zaten evlisiniz birde BENCE kadının teklif etmesi bana saçma geliyor ki eşim bana evliyken evlilik teklifi etse yine gereksiz bulurdum ne alaka evli değil miyiz biz diye. bunun yanı sıra 7. Yıl için güzel bir kutlama sürpriz hazırlayabilirsiniz güzel olur

O size evlenme teklif “edememis” siz neden telafi etmeye calisiyorsunuz ki?
Aslinda telafi gibi dusunmeniz uzucu geldi , cunku ben bunu telafi seklinde degil, dunyaya yine gelsem
Seninle evlenirim
Seklinde dusundum ve dusunyorum acikcasi. Yinede fikrinize saygi duydum tesekurler

Tesekur ederim cok naziksiniz

Aslinda telafi gibi dusunmeniz uzucu geldi , cunku ben bunu telafi seklinde degil, dunyaya yine gelsem
Seninle evlenirim
Seklinde dusundum ve dusunyorum acikcasi. Yinede fikrinize saygi duydum tesekurler
Eger bu soylediginiz dogru olsaydi, ilk basta esim istedigi gibi teklif edemedi, hep icinde kaldi vs demezdiniz bence

Bana komik gelirdi size romantik geliyorsa kimseyi ilgilendirmez. Nice yillara.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…