O ne ki bizim burda kaynana oluyorum partisi yapıldı haberlere de çıktı. Gördünüz müÇok mantıksız kutlamalar duydum 6 kınası olsun half birthday olsun filan ama bu onlara rahmet okutturdu valla ay inşallah moda filan olmaz şimdi evlilerin her sene evlilik teklifi partisi yapması yok mu
Valla bi ara dolanıyordu bi video kızın biri kutluyordu belki youtubeda filan vardır ahsjshHalf birthday ne be
Okadar da demedikadama meydanda evlilik teklif ederken bir şey yok adamcağız duygulaninca şaplak niyeymis ooooo
Yarıyaş kutlaması 6ay yaniHalf birthday ne be
Aboo yok onu da görmedim bununla yarışırmış hahahahO ne ki bizim burda kaynana oluyorum partisi yapıldı haberlere de çıktı. Gördünüz mübir arkadasımın yengesi yaptı
Bunu yanlis kisiye soyledinO ne ki bizim burda kaynana oluyorum partisi yapıldı haberlere de çıktı. Gördünüz mübir arkadasımın yengesi yaptı
Yaptığın eril bir jest ama olsunduOkadar da demedikpremsesligimizi kaptirmayiz . Biraz hafif cilve yapsa yeter
Var var nete yazın Sakarya'daAboo yok onu da görmedim bununla yarışırmış hahahah
İnşallah çocuğunun her doğum gününde hastanede doğurma partisi yapmazsınBunu yanlis kisiye soyledinya yanlislikla bunuda yaparsam
Ne olcak
Arzu sabanci babananne oluşumun 1. Yılı diye paylaşım yaparken iyiydi ama.O ne ki bizim burda kaynana oluyorum partisi yapıldı haberlere de çıktı. Gördünüz mübir arkadasımın yengesi yaptı
HaklisinizCilve mi ? Saçmalamayın isterseniz şaka ile bile evlat kıskanılmaz
Ben de bu yaz elti oldum elti oldum partisi yapayım bariBunu yanlis kisiye soyledinya yanlislikla bunuda yaparsam
Ne olcak
Yok yok hastane sevmem beni basarİnşallah çocuğunun her doğum gününde hastanede doğurma partisi yapmazsın
Ay yemin ederim aynısını yazacaktım ismi nasıl sansürlerim diye düşünüyordumArzu sabanci babananne oluşumun 1. Yılı diye paylaşım yaparken iyiydi ama.
Ay öyle mi yapmışArzu sabanci babananne oluşumun 1. Yılı diye paylaşım yaparken iyiydi ama.
Asko kiyafet olarak yilan derisi giy asiri uygun olur elti partisineBen de bu yaz elti oldum elti oldum partisi yapayım bari
Ahahah zengine mubah fakire günahAy yemin ederim aynısını yazacaktım ismi nasıl sansürlerim diye düşünüyordum
Giymeyip hediye alsamAsko kiyafet olarak yilan derisi giy asiri uygun olur elti partisine
Sen beni cok guldurdun Allah ta seni guldursun asiri kafa birisin bende ciddiyet hic yok, bir kere is toplantisinda 15 kisinin icinde patlayarak gulme krizine girdim patron cik bi sakinles dediYaptığın eril bir jest ama olsundusiyah beyaz TV gibi saplakla duzeliyorsa sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?