Kocama evlilik teklifi 7. Yil icin suprizzz!!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bişeyler yazacaktim vazgeçtim.
Eşi akşam gelince içime hala kaynar şey dökülüp kapı açmaya gidiyorum kızımla yazmış…

Başka bi organizyon yap. Evlisin zaten güzel kardeşim…

İnan çok gösterişli teklif alsan da aynı sade alsan da aynı…

Yurtdisinda olunca bir sey degişmiyor kendi adima. uzaya da ciksam eşime evlilik teklif etmem, 10 senelik eşime kuzenlerimi vs basimiza toplayip hiç etmem nerede hangi mekanda meydanda alakasi yok durumun.
Hani baş başa olan bir kutlamada belki hafif şakalaşarak o an yapilir ama toplayip boyle gösteri yapmak sacma gorunuyor. Eglence anlayisim bu degil.
Koç gorunumludur haritasi su grubu kayniyordur.

Giymeyip hediye alsam
Daha mantikli pardon
tabi sizin fikriniz saygi duyarim

Sen beni cok guldurdun Allah ta seni guldursun asiri kafa birisin bende ciddiyet hic yok, bir kere is toplantisinda 15 kisinin icinde patlayarak gulme krizine girdim patron cik bi sakinles dedi
Kafadengime denk gelirsem altimiza iseyene kadar gülüp dalgalasabiliriz, ama sohbeti sarmayan biriyle kafama silah dayamiscasina susuyorum

Daha mantikli pardon

tabi sizin fikriniz saygi duyarim
Yurt disinda olmak yada olmamak degil
Aslinda demek istedihim, kardeslerimle yillar sonra bir araya geliyorum, ve evlilik yildonumume denk geldi, onlari evde birakip kutlama yapmaya gitmek istemedim, hem komik bi animiz olsun hem ehlenelim istedim, 6 yildir hep basbasa yaptik bu sefer boyle olsun diye dusundum, ama tabi yine kismet sizde haklisiniz. Ben heycanli bir insanim sadece

Hayatinizin gercek arkadaslar ve asklar ile dolmasini dilerim.
Arkadaslik sadece kotu gunde yapilansa benlik degil, ben birlikte gulebildihim insanlarda isterim hep hayatimda , ki benim arkadaslarim beni arayip kalk bunu yapiyoruz derler ben ne diye sormam bile.
Sagolsunlar ki onlarda oyledirler
Evlilk teklifi yapip onlari birakip gidecek degilim, arkadaslarima biseyler ismarlayip ehlenip dans edip geceyi kapatiriz buda boyle guzel bi ani kalir 70 yasima geldihimde esimle konusacak tebessum edecek bir konumuz olur hayat kisa yani aniyla doldurmak
Guzel bence

Çok mantıksız kutlamalar duydum 6 kınası olsun half birthday olsun filan ama bu onlara rahmet okutturdu valla ay inşallah moda filan olmaz şimdi evlilerin her sene evlilik teklifi partisi yapması yok mu

Çok mantıksız kutlamalar duydum 6 kınası olsun half birthday olsun filan ama bu onlara rahmet okutturdu valla ay inşallah moda filan olmaz şimdi evlilerin her sene evlilik teklifi partisi yapması yok mu
Askim sen niye bukadar biktin bunlardan ya organizasyoncu falan misin. Asiri bikkinlik sezdim senden, ay takma milleti ya birak

Hayir koc burcu,kim daha once davranirsa artik, sanirim o 10. Yila sakliyordu bunu ben one cekmis oldum.
valla bilemedim, hevesini kirmak istemem ama bence kendini kandiriyorsun. eminim kocan seni cok seviyordur, mutlusunuzdur. Allah mutluluguna mutluluk katsin
ama evlilik teklifinin parayla pulla, aceleye gelmeyle ne alakasi var? hani yüzüğü sallamasyon bir sey alirdi, organizasyon falan tutmazdı ama insan gibi planlar, özel bir aninizda tatli sozler söyler yine de seni mutlu edecek bir teklif yapardi istese. bunca zaman beraberdiniz, hic mi düşünmemiş evlenmeyi düşündüğü kisiye nasil teklif edecegini?
hadi o an ozel bir durum olmus katekulleye gelmis teklif etmis. icinize sinmediyse bunu telafi etmesi icin bin tane zaman vardi. o zaman yapsaydi icine sineni? hadi turkiyede dil bariyerine takilmis istedigi organizasyonu bilemedi, her sn onunla oldugun icin birseyler ayarlamaya firsat bulup yapamadi diyelim. sen italyaya tasininca yapsaydi.
bence adamin umru bile degil teklif. hicbir zaman da olmamis, sallamiş gecmis.
bu demek degil ki evlendigine pisman:) sadece teklifi umursamamis.
umursasaydi sen kocani taniyorsun uzaklari yakin eden, onca seyi yapmis adam bir teklifi mi beceremeyecekti?
o yüzden bence sen de yapma
gerek yok :) adamin sevineceğini de sanmiyorum herkesin icinde böyle bir seye

Haklisim canim
Tesekurler

Biri beni ikna etsin yapmayayim diyecem ama suan baris manco dan benim yolum
Bana dogru dinliyorum nasil vazgececem
Siz soyleyin
Umarım sizi ikna eden kişi ben olurum müge anlı sesiyle: “ siz zaten evlisiniz! Siz zaten evlisiniz!!” Hani evliliğiniz kötü olur, baştan başlayalım aşkım unutalım bunları falan diye sembolik olarak evlenme teklif edilebilir ama zaten evli olan çiftin evlilik teklifi çok anlamsız. Eşiniz de boşboş bakıp hiç beklediğiniz tepkiyi vermeyebilir. Yani sonuçta o parti sabahı aynı yatakta uyanıp gece aynı yatağa gireceksiniz. Ayrıca eşinizin çok içinde kalsaydı en basitinden 5. yıl dönümünüzde yapardı. Siz yeni evli değilsiniz ki.

Aklınızdaki partiyi yıldönümü oartisi olarak organize edin. Maden 7. Yılınız 7-7-7 partisi yapın :))

Nice böyle güzel yıllara

Askim sen niye bukadar biktin bunlardan ya organizasyoncu falan misin. Asiri bikkinlik sezdim senden, ay takma milleti ya birak
Aşkım organizasyoncu olsam böyle anlamsız organizasyonlardan neden bıkayım aksine işime gelirdi inan bana iki kişi arasındaki aşk sevgi bıcırıklık minnoşluk sadece o iki kişiye özel başkaları için aşırı aşırı normal olan evliliğiniz içinde biraz daha hakkı verilmemiş evlenme teklifiniz için milleti toplamanız bana çok komik geldi. Hani fikir de sormuşsunuz ya o yüzden söylüyorum yoksa benana:) Yani kendi aranızda isterseniz her gün birbirinize teklif edin ama başkaları için bu fazlasıyla anlamsız ve yorucu olur ama TABİİ Kİ YİNE DE SEN BİLİRSİN AŞKIM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…