Hahhha ya sesli guluyorum yemin edrmKocanın prenses moduna girip genç kız gibi ziplaya zıplaya elleriyle ağzını kapatmış nemli gözlerle utanarak titrek sesiyle "yesss " dediğini hayal etsene
Çok işlek yaaaaa...Iste benim
Meydan kizlar
Ya suan eşim bana böyle bisey yapsa rahatsız olurum açıkçası ben de ota boka romantiklik katan birisiyim ama bana bile fazla .Hahahha sesli
Guldum yaaa olabilir, kizi alip ortami terkediyormus falan
Hahhha ya sesli guluyorum yemin edrmkendine gel yigidim diye bi saplak enseye
Olabilir aslnda bakalim benim dik kafam son dakk ne yapacakYani evlilik teklifi etmek biraz komik geliyor kulağa ama nikah tazeleyebilirsiniz O daha mantıklı değil mi. Sürpriz bir takım elbise siz de beyaz elbise giyin bütün sevdikleriniz yeniden kutlama :)
Ben de böyleyim mayısta 8 yıl olacak evleneli hala ilk günkü gibi aşık ve heyecanlıyız ikimiz de. Mesela geçen gün kahvaltıya kaldırdım uyanmaya çalışıyordu kızım gitti onu öptü sarıldı ay bir tribe girdimValla ne bileyim
Arkadasim ya benim kocam isten gelip kapiyi caldiginda hala icimden kaynar sular dokulup gidiyo kizimla ayni anda kapiya kosuyoruz sen dusun gerisini bide yay burcuyum aslinda ama bnde anlamiyom
. Bnde anlamdim yani
Ya suan eşim bana böyle bisey yapsa rahatsız olurum açıkçası ben de ota boka romantiklik katan birisiyim ama bana bile fazla .
Benim kocam utancindan yerin dibine girerdi heraldebı erkeğin evlenme teklifi almak isteyeceğini hiç sanmiyorum ya. Hele bunu eşinden ve bı ton kalabalık önünde
Ayni ben 2 gun once ilk uyaninca kizi optu diye 15 dk trip attim, sonra bana antepfistikliBen de böyleyim mayısta 8 yıl olacak evleneli hala ilk günkü gibi aşık ve heyecanlıyız ikimiz de. Mesela geçen gün kahvaltıya kaldırdım uyanmaya çalışıyordu kızım gitti onu öptü sarıldı ay bir tribe girdimbana gelince ayılmaya çalışıyorsun kızıma gelince şapur şupur dedim
Bir fantazi gebelik alsa çocuğu da birkaç saat birisine yollasa adam daha çok sevinir bence
Hahahahahh biz kadınlarrr çok fenayızAyni ben 2 gun once ilk uyaninca kizi optu diye 15 dk trip attim, sonra bana antepfistikli
Kruvasan aldi diye baristim
Bunlar sağlıklı düşünceler değil. Çocuğuna duyduğu sevdiği ve ilgiyi kıskanmak çok farklı bir durumAyni ben 2 gun once ilk uyaninca kizi optu diye 15 dk trip attim, sonra bana antepfistikli
Kruvasan aldi diye baristim
Çok işlek yaaaaa..
Çok işlek yaaaaa...
CanimBunlar sağlıklı düşünceler değil. Çocuğuna duyduğu sevdiği ve ilgiyi kıskanmak çok farklı bir durum
Aaaa ama ben onu haftada 2 defa yapiyorum zaten, belli gunlerde yani o bilindik bisey , ben macera komiklik ask heyecan, hani bunu dusundum ne bilemBir fantazi gebelik alsa çocuğu da birkaç saat birisine yollasa adam daha çok sevinir bence
Sen kafana koymuşsun bacım bari burda hevesini öldürmeyelim, yap gitsinyapmaa bunu demeyecektinnnn bide chrismast suslemesi dolu ay bayiliyorum oraya
Aşk olsun elbette kıskançlık değil. Orada amaç beni de gör hemen demekBunlar sağlıklı düşünceler değil. Çocuğuna duyduğu sevdiği ve ilgiyi kıskanmak çok farklı bir durum
Half birthday ne beÇok mantıksız kutlamalar duydum 6 kınası olsun half birthday olsun filan ama bu onlara rahmet okutturdu valla ay inşallah moda filan olmaz şimdi evlilerin her sene evlilik teklifi partisi yapması yok mu
Cilve mi ? Saçmalamayın isterseniz şaka ile bile evlat kıskanılmazCanim
Sakin ol suan burda sakalasiyoruz farkindamisin, o kizimizi sevdikce benim askim kat kat katlaniyor , kizimin saclarini oksadikca benim cocukluk kiriklliklarim iyilesiyor. Bu yapilan sadece kocaya cilve hani haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?