• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocama evlilik teklifi 7. Yil icin suprizzz!!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana komik gelirdi size romantik geliyorsa kimseyi ilgilendirmez. Nice yillara.
Cok tatlisiniz , aslinda biz genelde hep komik seyler yapan insanlariz hayati okadarda ciddiyetle yasayamiyoruz , yani hep birlikte guleceksek cok mutlu olurum yine 🫶😄 sagolun cok

yani bilmiyorum
"sen beceremedin böyle yapilir teklif" misillemesi gibi duruyor. hani basbasa romantik anda hafif dalga gecerek biraz ciddi bir teklif yapilir belki ama insan icinde, kalabalikta, es dost haberi olarak falan. millete kendinizi güldürmek icin yer ariyor gibi olur bence.
Konu sahibi bu üye tuvalete giderken bile romantizm isteyen biri ,yengece bile tuhaf geldiyse suprizin şeklini degistir😂

Cok tatlisiniz , aslinda biz genelde hep komik seyler yapan insanlariz hayati okadarda ciddiyetle yasayamiyoruz , yani hep birlikte guleceksek cok mutlu olurum yine 🫶😄 sagolun cok
Yani meydanda değil de bir mekanda yapın bari. Hatta bir arkadasiniz da nikah memuru rolü yapsın nikah tazeleyin ama meydan olmasın orası😂 show haberde izleriz😂

Yani meydanda değil de bir mekanda yapın bari. Hatta bir arkadasiniz da nikah memuru rolü yapsın nikah tazeleyin ama meydan olmasın orası😂 show haberde izleriz😂
Kiz yurt disinda yasiyorim ondan yapayim dedim😄 show habere cikmaya henuz hazir degilim 🥹🫶

Kiz yurt disinda yasiyorim ondan yapayim dedim😄 show habere cikmaya henuz hazir degilim 🥹🫶
Yurttan ve dünyadan haber turları kısmı var diyim ben sana 😂 şaka bir yana Türkiye sandım, yurt disiysa kimse tuhaf karşılamaz içinden geliyorsa yap, ama arkadaşların dediği gibi eşin bunu yanlış anlamayacaksa yap.

Merhaba kizlar , sizlere bir soru sormal istedim. 7 yillik evliligimiz 9 yillik birlikteligimiz ve 1bucuk yasinda bir kizimiz var🥹🫶🙏🤍🥰 uzak mesafe aski bizimkisi buyuk bir askla evlendik, Esim yabanci nisanli oldugumuz donem kendisi bana evde sade bir teklif yapmisti , maddi durumu musait olmadigi icin oyle denk gelmisti. Supriz yapamadigi icin ve hazirlik yapamadigi icin uzuluyordu.
Bu ay 26 Aralikta 7. Yilimizi kutlayacagiz nasipse . Ve ben kendisini supriz bir evlilik teklifi yapmak ve istedim, kardeslerim ve arkadaslarim la birlikte guzel bir organizasyon yapip kalabalik bir meydan var burda , panayir oyuncaklari vs , supriz bir teklif yapmak istedim, nisan yuzuklerimiz duruyor onun la teklifi etmeyi dusunuyorum. Sizce nasil bir dusunce olmus ? Dusuncelerinizi merak ediyorum? Sizce iyi nasil bir supriz 🫶
Objektif olayım mı 🤔?

Allah aşkınızı bu heyecaninizi daim etsin de kendimi sorguladim bende su heyecanin binde biri kalmadi 😃 gecen evlilik yildonumumuzmus annem hatirladi kutladı da oyle haberimiz oldu

Allah aşkınızı bu heyecaninizi daim etsin de kendimi sorguladim bende su heyecanin binde biri kalmadi 😃 gecen evlilik yildonumumuzmus annem hatirladi kutladı da oyle haberimiz oldu
Valla ne bileyim
Arkadasim ya benim kocam isten gelip kapiyi caldiginda hala icimden kaynar sular dokulup gidiyo kizimla ayni anda kapiya kosuyoruz sen dusun gerisini bide yay burcuyum aslinda ama bnde anlamiyom
. Bnde anlamdim yani 🤷🏽‍♀️🙂↔️

Valla ne bileyim
Arkadasim ya benim kocam isten gelip kapiyi caldiginda hala icimden kaynar sular dokulup gidiyo kizimla ayni anda kapiya kosuyoruz sen dusun gerisini bide yay burcuyum aslinda ama bnde anlamiyom
. Bnde anlamdim yani 🤷🏽‍♀️🙂↔️
Ay maşallah nazar degmesin ne guzel hep öyle olun. Kimseyi de umursamayin icinixfen geldiyse yapin ama evlilik teklifi etmeyin ya kutlama fln yapin bari 😁

Yapmayın ya liiiitfen. Bu yapılmamış olsun. Kimsenin ne düşündüğünü assssla umursamamış bir insan olarak ben Merve kocasına evlilik teklifi etti dedirtmezdim.

Daha önce yazdım çok konudaki arkadaşlar tekrar okuyacak ama olsun size de yazayım. Ben kocamla bin yıldır filan beraberim. Lisede gümüş yüzükle evlilik teklifi alan o dinozor nesilin de atasıyımdır yani. Hatta takamam utanırım çekinirim diye sevgilim zincir bile almıştı boynumuzda taşırız diye o kadar küçüktük. Neyse aradan 10 sene geçti artık evlilik yaklaştı aileleri tanıştırmayı planlıyoruz. Bunun bi şeyler planladığını sezdim işte pırlanta için bütçe ayarlamaya çalışıyo filan muhtemelen. Yani parası vardı ama arttırmaya çalışıyodu. Bütçemizi de üniversitede birleştirmiştik ordan biliyorum. Sakın yapma dedim. Ben yeterince heyecanlı bir evet dedim. Mühim olan odur. Yüzüğe de para verme balayında yeriz dedim. ☠️ çok da iyi oldu güzel oldu.

Niye hakaret edeyim de, bu akşam burada meşaleli ve şarkılı türkülü bir kız isteme merasimi vardı. Bayağı bir söylendim içimden ama pekte iyi niyetli ve tatlış birine benziyorsunuz kıyamadım şimdi 🙄😃
Icinizden geleni soyleyim sorun degil, sonucta herkes kendi fikrini icra ediyor, ben biraz hayata bir kere geliyoruz neden icimizden geleni yapmayalim
Ki insaniyim, ne bileyim🥹

Yapmayın ya liiiitfen. Bu yapılmamış olsun. Kimsenin ne düşündüğünü assssla umursamamış bir insan olarak ben Merve kocasına evlilik teklifi etti dedirtmezdim.

Daha önce yazdım çok konudaki arkadaşlar tekrar okuyacak ama olsun size de yazayım. Ben kocamla bin yıldır filan beraberim. Lisede gümüş yüzükle evlilik teklifi alan o dinozor nesilin de atasıyımdır yani. Hatta takamam utanırım çekinirim diye sevgilim zincir bile almıştı boynumuzda taşırız diye o kadar küçüktük. Neyse aradan 10 sene geçti artık evlilik yaklaştı aileleri tanıştırmayı planlıyoruz. Bunun bi şeyler planladığını sezdim işte pırlanta için bütçe ayarlamaya çalışıyo filan muhtemelen. Yani parası vardı ama arttırmaya çalışıyodu. Bütçemizi de üniversitede birleştirmiştik ordan biliyorum. Sakın yapma dedim. Ben yeterince heyecanlı bir evet dedim. Mühim olan odur. Yüzüğe de para verme balayında yeriz dedim. ☠️ çok da iyi oldu güzel oldu.
Allah daim etsin canim🙏 haklisin

Icinizden geleni soyleyim sorun degil, sonucta herkes kendi fikrini icra ediyor, ben biraz hayata bir kere geliyoruz neden icimizden geleni yapmayalim
Ki insaniyim, ne bileyim🥹
Vallahi ben dümdüz bir insan olduğum için böyle evlilik teklifi yaparken şekilden şekile giren insanlar bana tuhaf geliyor ama siz ben değilsiniz ve hayat sizin hayatınız. Yine de yapmayın ya hu, erkeklerin totişini fazla kaldırmaktan yana değilim 🙂

Ay maşallah nazar degmesin ne guzel hep öyle olun. Kimseyi de umursamayin icinixfen geldiyse yapin ama evlilik teklifi etmeyin ya kutlama fln yapin bari 😁
Biri beni ikna etsin yapmayayim diyecem 😂😂 ama suan baris manco dan benim yolum
Bana dogru dinliyorum 😂😂 nasil vazgececem
Siz soyleyin 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back