Kocam

bence normali bu zaten yolda geçerkende bakarım neden bakmıcakmışım ki yani gözüme hoş gelen bişeyi merak ederim bakarım bi inceden vışş günah ayıp kocamda kocam diyemicem üzgünüm
Bir erkeğin koca götlü bir kadına bakmasıyla bir kadının koca şeyli bir erkeğe bakmasının eş orantıda olduğunu düşünüyorum eşitlik bu bazda var bence

Niye böyle bir şey yapmış ne dedi kendisi
Vidyoda ismini görmüşte merak etmiş ondan bakmış yoksa vallahi de bilmiyomuş . Niyesi nedeni hiç umrumda değil valla . Çok sorgulamamak lazım neticeye bakmak lazım neticesi de bakmış olması

Vidyoda ismini görmüşte merak etmiş ondan bakmış yoksa vallahi de bilmiyomuş . Niyesi nedeni hiç umrumda değil valla . Çok sorgulamamak lazım neticeye bakmak lazım neticesi de bakmış olması
Doğru diyorsun kabul edilecek bi tarafı yok bence

Bir erkeğin koca götlü bir kadına bakmasıyla bir kadının koca şeyli bir erkeğe bakmasının eş orantıda olduğunu düşünüyorum eşitlik bu bazda var bence
Ben ebatlara takılmıyorum koca götlü yada değil tamamen çıplak birini zoomlamıyorsa öküz gibi sokaktaki birilerini dikizlemiyorsa sorun yok size göre kadının ebatları küçük olsaydı demekki takılmıcaktınız sizde 90lık ölçünüzü 110 yapabilirsiniz bu yönde bir takıntınız varsa

Instada.koca kicli birini gorunce genelde kocamada atıyorum g.te bak la diye ajajajja

garip şeylere de bakılır. Direk cinsel organla oturma organı bir değil tabi ortada dom almış bir koca popo yoksa

Erkeklerin kafası oraya çalışıyor yapacak bişey yok , dürtüsel...

Güzellik ve hoşlanılan şeyler görecelidir . Bana güzel ya da büyük gelen birşeye başka biri bence okadarda değil diyebiliyor . Çirkin bir kadına da baktığını görseydim eğer ilgi alanı açıkça belli olan biriyse örn komedyen vs buna birşey demezdim güzel bile olsa . Ama bana göre çirkin fakat çıplak bir kadına yine birşey derdim . Kadının ebatları da aynı şekşlde . Kendimi seviyorum . Benle evlendiğine göre oda sevmiş o halde kabul edip cıbıldaklara bakmayacak . Bakarsa sonucuna katlanacak . Kendi fikrim bu sizinkine saygı duyuyorum

garip şeylere de bakılır. Direk cinsel organla oturma organı bir değil tabi ortada dom almış bir koca popo yoksa
Yav erkekler ona bakarsanız kadın ayak parmağına bile cinsel organ diyecek utanmasa ahahshah yani bu cinsle ancak bunu karşılaştırabiliriz

Ben de bakıyorum çok büyük kalçası olup, bunu göze sokmaya çalışan kadın profillerine. Vay anam bu neymiş diye bakıyorum yalan değil. Güler geçerdim ben olsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…