Her zman mı bakıyor? Dısarıda da gözleri fıldır fıldır mı? Yoksa denk geldi bakıyor mu?Herkese merhaba . Biraz sinirli olduğum için sarfedeceğim kelimeler için şimdiden hepinizden özür diliyorum . Kocam olacak dallamayı instagramda kıçı kocaman bir kadına bakarken yakaladım . Ay benim kocam öyle biri değildir demeyeceğim hiç belli ki tanıyamamışım . Şimdi alnının öatısına bir tane geçirmek istiyorum . Başına gelen varmı . Neler yaptınız . Şuan aldığı nefes bile fazla geliyor gözüme .
Direkt profiline girmiş bende görünce iyi bakıyomusun diye sordum üste çıkar gibi sesini yükseltip merak ettim kötü bi niyetle bakmadım dedi hahahahahGenel bir reels falan mı yoksa doğrudan profiline girip mi bakıyordu
Yok ilk defa rastladım fakat kendisi girip bakmışHer zman mı bakıyor? Dısarıda da gözleri fıldır fıldır mı? Yoksa denk geldi bakıyor mu?
Merak etmiş bakmış olabiliyor napalım.Yok ilk defa rastladım fakat kendisi girip bakmış
Honki bunu ben yazacaktım yazamadım ya linçten korktum püü bana.Yani yakalanmasa iyi olurmuş siz hiç mi bakmıyorsunuz şöyle yakışıklı birinin profiline ben bakarım yani çünkü neden bakmayayım :d
Ya ben de keşfetime düşen seksi ablaları, veya beyleri stalkluyorum sonra kapatıp aman ne yapaylar diye b*kluyorum da bi deYani yakalanmasa iyi olurmuş siz hiç mi bakmıyorsunuz şöyle yakışıklı birinin profiline ben bakarım yani çünkü neden bakmayayım :d
Yok valla bakmıyorum açıkçası ilgimi çekmiyor tanımadığım adamlar yakışıklı gelemiyor bana tüm erkekler itici geliyor bi kocam gelmişti oda götü büyük kadınlara bakıyormuş sağolsunYani yakalanmasa iyi olurmuş siz hiç mi bakmıyorsunuz şöyle yakışıklı birinin profiline ben bakarım yani çünkü neden bakmayayım :d
Hahahah valla bende kadınlara bakıyorum yüzü güzel olanlara ilgi alanım daha çok yemek gezi vs dolayısıyla diğer şeyler ilgimi çekmiyorYa ben de keşfetime düşen seksi ablaları, veya beyleri stalkluyorum sonra kapatıp aman ne yapaylar diye b*kluyorum da bi de
Futbol takımı ismi gibigötü büyük
İyi niyet nasil oluyo kiz soraydın kırıkçı çıkıkçı mı kocan yoksaDirekt profiline girmiş bende görünce iyi bakıyomusun diye sordum üste çıkar gibi sesini yükseltip merak ettim kötü bi niyetle bakmadım dedi hahahahah
Çok takma bakar geçer dışarda elli tane görüyodur eve gelene kadar. Sadakat duygusu varsa bakar geçerYok valla bakmıyorum açıkçası ilgimi çekmiyor tanımadığım adamlar yakışıklı gelemiyor bana tüm erkekler itici geliyor bi kocam gelmişti oda götü büyük kadınlara bakıyormuş sağolsun
Seeeen sapyoo nası korkarsın bakmıyorum diye yalan söyler :dHonki bunu ben yazacaktım yazamadım ya linçten korktum püü bana.
kedi ciğer meselesi gibi ama olsunYa ben de keşfetime düşen seksi ablaları, veya beyleri stalkluyorum sonra kapatıp aman ne yapaylar diye b*kluyorum da bi de
Bence bu normal bişey ama yakalanmadıkçaYok valla bakmıyorum açıkçası ilgimi çekmiyor tanımadığım adamlar yakışıklı gelemiyor bana tüm erkekler itici geliyor bi kocam gelmişti oda götü büyük kadınlara bakıyormuş sağolsun
Öneri mi istiyorsunHerkese merhaba . Biraz sinirli olduğum için sarfedeceğim kelimeler için şimdiden hepinizden özür diliyorum . Kocam olacak dallamayı instagramda kıçı kocaman bir kadına bakarken yakaladım . Ay benim kocam öyle biri değildir demeyeceğim hiç belli ki tanıyamamışım . Şimdi alnının öatısına bir tane geçirmek istiyorum . Başına gelen varmı . Neler yaptınız . Şuan aldığı nefes bile fazla geliyor gözüme .