Kocam

hoderi

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2024
326
266
31
Herkese merhaba . Biraz sinirli olduğum için sarfedeceğim kelimeler için şimdiden hepinizden özür diliyorum . Kocam olacak dallamayı instagramda kıçı kocaman bir kadına bakarken yakaladım . Ay benim kocam öyle biri değildir demeyeceğim hiç belli ki tanıyamamışım . Şimdi alnının öatısına bir tane geçirmek istiyorum . Başına gelen varmı . Neler yaptınız . Şuan aldığı nefes bile fazla geliyor gözüme .

Her zman mı bakıyor? Dısarıda da gözleri fıldır fıldır mı? Yoksa denk geldi bakıyor mu?

Yani yakalanmasa iyi olurmuş siz hiç mi bakmıyorsunuz şöyle yakışıklı birinin profiline ben bakarım yani çünkü neden bakmayayım :d
Yok valla bakmıyorum açıkçası ilgimi çekmiyor tanımadığım adamlar yakışıklı gelemiyor bana tüm erkekler itici geliyor bi kocam gelmişti oda götü büyük kadınlara bakıyormuş sağolsun

Ya ben de keşfetime düşen seksi ablaları, veya beyleri stalkluyorum sonra kapatıp aman ne yapaylar diye b*kluyorum da bi de
Hahahah valla bende kadınlara bakıyorum yüzü güzel olanlara ilgi alanım daha çok yemek gezi vs dolayısıyla diğer şeyler ilgimi çekmiyor

Öneri mi istiyorsun
Squat yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…