Kocam

90 artık eskide kaldı galiba daha büyük çok büyük en büyüğünü seviyorlar . Tabi canım .
Ay Bızde daha büyük en büyüğünü seviyoruz o nasıl olacak
En azından bızımkı büyür.
Neyse negroları kastetmemiştim oraya gitmesin de mevzu

Amerikada meraklilari var demek ki, bir suru takipcileri var. Dogal degil tabi, estetik. Biri ucakta iki koltuk almis, sigmiyor tek koltuga. Bizim memlekette bir mukremin var iste buyuk popolu.
Onu bende görmüştüm . Milyon beğenmesi vardı üstelik . Biz kuru götlü kalıyoruz yanlarında üzgünüm

Dışarda da bakıyordur adam. Yani büyük popo merakı var belli ki.
Bakmayan erkek yok ya bu kadar fevri olmayın sakin biraz

Dışarda da bakıyordur adam. Yani büyük popo merakı var belli ki.
Bakmayan erkek yok ya bu kadar fevri olmayın sakin biraz
Yahu bakmasın işte ben kaslı adam görünce bakmıyorum insanız hepimiz sokakda da insanlara bakıyoruz oda bir sn 1 2 sn den fazla olan hiçbir bakma normal değildir . Valla erkeklerin derdi çekilmiyor ya

Ç.küne tavayla vurun ya da ne bileyim uzanırken o bakan gözlerinin üstüne falan oturun, yapın bişeyler.
İçinize patlamayın.
Biz bakıyoz mu her gördüğümüz malzemeye de utanmadan g.t avına çıkmış

Uzanırken bakan gözlerine otursam ona da yarabbi şükür diyecek diye korkuyorum ama icabına bakacağım

Özellikle aratti mi yoksa denk geldi de baktı mi ?

İnternet varsa yoksa g.t meme twerk artık valla bakmasan da çıkıyor bir yerlerden bazen kadın halimle o dolgulu ameliyatlı gtlere bakıyorum o yüzden adamı garisemedim
Sosyal medyada takılan her erkek bakıyor bana göre, aksini düşünen saftır...

Hani şu çok ince bel ama kocaman popolar moda oldu ya ben de merak edip bakıyorum bazen böyle foto falan gördüğümde.
bence normali bu zaten yolda geçerkende bakarım neden bakmıcakmışım ki yani gözüme hoş gelen bişeyi merak ederim bakarım bi inceden vışş günah ayıp kocamda kocam diyemicem üzgünüm

Özellikle aratti mi yoksa denk geldi de baktı mi ?
Bi vidyoda adına denk geliyo gidip bakıyo da kadının ben bile kim olduğunu ne yaptığını biliyorum onun bilmemesi imkansız dolayısıyla bilerek baktığını düşünüyorum fakat yeminler ediyo bilmiyodum diye bende yedim

Sosyal medyada takılan her erkek bakıyor bana göre, aksini düşünen saftır...
Valla her birinizinden özür diliyorum hepinizin kocası erkek kardeşi babası var . Ama ben günümüz erkeklerini tam bir asalak olarak görüyorum . Bakmak var evet . Fakat insanın beyni kendi kendine ya bakmayayım daha iyi demez mi hiç , hiç diyemez mi bu varlıklar bu mahlukat nasıl düşünüyor anlamıyorum . Göt ya ya da meme . Nasıl bir Göz karartıcılığı olabilirki . İnsan kendine dur demez mi hiç . Çoğu asalak

Niye böyle bir şey yapmış ne dedi kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…