- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.747
- 83
- Konu Sahibi oldumusimdi
-
tam cümle söylemek için oyunu açıp tekrar dinlemem lazım çünkü epeydir girmiyorum onaNasıl yani
Abi milleti neyle karşı karşıya bırakıyolar yatam cümle söylemek için oyunu açıp tekrar dinlemem lazım çünkü epeydir girmiyorum ona
ama şu tarz mesela "Akıllı olmayabilirsin, ama eğlencelisin"
"Mutluluğu intikamda buldum"
"Hayatının kontrolü benim elimde"
"Yarını düşünen başaramaz" gibi gibi
Siz bile boyle dusunurseniz,, esiniz ne dusunsun. Kendinizi suclayarak esiniz duzelmez aksine daha cok hakli konumuna girer.İplemedikçe daha çok oyuna sarıyor. Zaten bu oyuna başlaması da maalesef benim onu ihmal edişimden oldu.
Sen burda kendini de yırtsan konu sahibi eşim doçent çok saygılı karıya kıza gitmiyo buna da şükğr dedikçe boşa konuşmuş olursun
Bence konu kapansın
Bize neyse aa
Doçentliği aşk, sevgi, evlilik ve beraberinde getirdiği sorumluluklar üzerine değilse, ne fayda... Peh!Sen burda kendini de yırtsan konu sahibi eşim doçent çok saygılı karıya kıza gitmiyo buna da şükğr dedikçe boşa konuşmuş olursun
Bence konu kapansın
Bize neyse aa
Bunları nasıl duyabiliriz? Subliminal mesaj içeren bir oyun olduğunu görürse tedirgin olup oynamayabilirtam cümle söylemek için oyunu açıp tekrar dinlemem lazım çünkü epeydir girmiyorum ona
ama şu tarz mesela "Akıllı olmayabilirsin, ama eğlencelisin"
"Mutluluğu intikamda buldum"
"Hayatının kontrolü benim elimde"
"Yarını düşünen başaramaz" gibi gibi
Bittikten 2 sene sonrane zaman evlendiniz ünv biter bitmezmi
1. Siz çocuğunuzu, sizin deyiminizle "üstüne salmadan", eşiniz onunla baba olarak zaten ilgilenmeli. Babalık sperm bahşetmekle olmaz.Sorunun büyük kısmı bende... kocam mutluluğu oyunda arıyor çünkü işten gelince bi huzur vermeyen sürekli laf sokan, büyük çocuğu üstüne salıp sardıran, doğru düzgün hizmet etmeyen, cinsel olarak ihmal eden ve bu yüzden onu mutsuz eden bir karısı var. Eski günlerimize nasıl dönerim bilmiyorum. Bana saygısı da sevgisi de ilgisi de kalmadı
He ya bize ne bi de o kadar yorum yapıyom yazdığım karakter sayısına yazıkAl benden de o kadar.
Ayrıca mantıklı hiç bir yoruma cevap vermeyip "benim yüzümden benim yüzümden" diye Aliço"ya bağlıyor..
Ergenliğini yaşamamış erkeği baba yapmışsın seninle alakalı değil diyoruz. Yol arıyorsan al yol burnunu sürt daha ne edek aman ya?
Papci oyununda prof olacakmışDoçentliği aşk, sevgi, evlilik ve beraberinde getirdiği sorumluluklar üzerine değilse, ne fayda... Peh!
o zaman eşiniz 8 sene sonra doçentmi oldu benmi yanlış anladımBittikten 2 sene sonra
Çok teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için. Ailemden hiç ayrılmamıştım daha önce zorunlu hizmet yükümlülüğü için Doğuya atandım ve kız başıma 2 sene tek kaldım oralarda ve bu psikolojimi bozdu. 6 ay kadar ilaç kullandım evlendikten sonra. Ama ilaç başlamaya karar verene kadar inanılmaz yıprattım kocamı. Hiç haketmediği anlatamayacağım kadar kötü izler bıraktım üzerinde. Bu da zamanla o hayran olduğu deli gibi sevdiği kadın olmaktan uzaklaştırdı beni. Bir de çoluk çocuk olunca iyice ilgisizleştik karşılıklı. Şuan ücretsiz izindeyim, evimize tüm gün yardımcı ablamız geliyor sağolsun, dediğiniz gibi tüm akşamımızı birbirimize ayırabiliriz çocukları uyuttuktan sonra. Ona oyunu bıraktırmak yerine Çocuklar uyuyunca birlikte oynamaya başlayabiliriz. Birlikte vakit geçirmiş oluruz. Tek kaygım bu konuda bir arkadaş oyunda subliminal Mesajlar var demiş. Bu ürkütücü geldi birazBurda yorum yapan birçok arkadaş kaçırmış ama konu sahibi zamanında eşini çok yıprattığını için bu durumlara şükrediyor. Evden kaçmalar intihara teşebbüsler bağırmalar çağırmalar. Psikolojik sorunlarınız mı vardı yada bunlara kim sebep oluyordu? Bence sen eşine değiştiğini göstermelisin tekrar sevgisini istiyorsan. Bu adam bi defa sana aşık olmuş yani sen onun seçebileceği bi insansın yine sever. Belki zordur ama iki çocuk var diye kendini salma kendine bak eşine ilgi göster cinsellik de dahil her manada. Pubg ye gelirsek ben eşimle birlikte oynuyorum. Tabi iki çocukla birlikte oynaman zor olur senin ama eşinle birlikte oynarsan en azından birlikte bi şey yapmış olursunuz biz oyun oynadığımız zamanları seviyoruz sana da öğretsin. Anladığım kadarıyla maddi durumunuz yerinde evine yardımcı geliyordur. Bi sürü evi geri planda eşini birinci planda tut
Ben bitirdikten 2 sene sonra evlendik. Eşim benden önce mezun olduo zaman eşiniz 8 sene sonra doçentmi oldu benmi yanlış anladım
Hayır bu oyun o tarz bi şey değil öyle mesajlar falan yok ben eşimle oynuyorum hatta eşimin arkadaşları da geliyor hep birlikte oynuyoruz. Siz akşamları çocuklarınızla eşinizle birlikte güzel vakit geçirmeye sonra da çocukları uyuyunca birlikte oynamaya çalışın birlikte yaşanılan güzel anlar sizi birbirinize bağlar. İnşallah evliliğiniz düzelirÇok teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için. Ailemden hiç ayrılmamıştım daha önce zorunlu hizmet yükümlülüğü için Doğuya atandım ve kız başıma 2 sene tek kaldım oralarda ve bu psikolojimi bozdu. 6 ay kadar ilaç kullandım evlendikten sonra. Ama ilaç başlamaya karar verene kadar inanılmaz yıprattım kocamı. Hiç haketmediği anlatamayacağım kadar kötü izler bıraktım üzerinde. Bu da zamanla o hayran olduğu deli gibi sevdiği kadın olmaktan uzaklaştırdı beni. Bir de çoluk çocuk olunca iyice ilgisizleştik karşılıklı. Şuan ücretsiz izindeyim, evimize tüm gün yardımcı ablamız geliyor sağolsun, dediğiniz gibi tüm akşamımızı birbirimize ayırabiliriz çocukları uyuttuktan sonra. Ona oyunu bıraktırmak yerine Çocuklar uyuyunca birlikte oynamaya başlayabiliriz. Birlikte vakit geçirmiş oluruz. Tek kaygım bu konuda bir arkadaş oyunda subliminal Mesajlar var demiş. Bu ürkütücü geldi biraz
Yaa kulağa çok hoş geliyor ama önceki mesajlara bakın, pubg de varmış subliminal MesajlarHayır bu oyun o tarz bi şey değil öyle mesajlar falan yok ben eşimle oynuyorum hatta eşimin arkadaşları da geliyor hep birlikte oynuyoruz. Siz akşamları çocuklarınızla eşinizle birlikte güzel vakit geçirmeye sonra da çocukları uyuyunca birlikte oynamaya çalışın birlikte yaşanılan güzel anlar sizi birbirinize bağlar. İnşallah evliliğiniz düzelir
Canım ben oynuyorum o oyunda öyle şeyler yok “güvenli bölgeye, araç var mı bakın, düşman göründü” şeklinde oyun gereği olan sesler var onlar da oyun yani normal.Yaa kulağa çok hoş geliyor ama önceki mesajlara bakın, pubg de varmış subliminal Mesajlar
Evet papçi. Lanet olacası oyunpapçi oyunu mu bu. benim 9 yaşıondaki oğlumda da var bu. yazın sırf bu yüzden yaz okuluna vericem.
orda spor etkinlik yapar en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?