- 22 Mayıs 2019
- 21
- 7
- 35
- Konu Sahibi oldumusimdi
Sorunun büyük kısmı bende... kocam mutluluğu oyunda arıyor çünkü işten gelince bi huzur vermeyen sürekli laf sokan, büyük çocuğu üstüne salıp sardıran, doğru düzgün hizmet etmeyen, cinsel olarak ihmal eden ve bu yüzden onu mutsuz eden bir karısı var. Eski günlerimize nasıl dönerim bilmiyorum. Bana saygısı da sevgisi de ilgisi de kalmadıValla biz de oynuyoruz kayınlar, eltiler ,arkadaşlar.. Çok da eğlenceli güzel keyifli bi aktivite bana göre.. Ama bak işte dikkat et aktivite diyorum çünkü bizim için öyle.. Akşamları müsait olunca maksimum 1 saat falan oynuyoruz (en fazla 2-3 oyun).. ama küçük bebek falan olsa oynanmaz yani çünkü 2 saniye bile gözünü ayırmaman gereken bi oyun.. Sonuçta herkes bişeyler yapıyo boş zaman değerlendirmek için,evdeysen ve işin yoksa ya tv izlersin ya film ya sohbet (sohbet bence bi aktivite değil ama yine de yazdım:) Yani öcü değil aslında bu oyun da, bazı bağımlılığa müsait karakterler için öcü oluyo anladığım kadarıyla Mutluluğu oyunda arıyolarsa demekki bilemiyorum