bende vermedim ama kötü hissettiriyor kendimi.Bebek tam bir masraf yerinizde olsam kuruş vermezdim.
zamanında gittim anneme değişen bir şey olmadı bi daha gidersem gelmem.ters ister düz olsun hiç olura koymuyor dediklerimi.yüz dediğimden hepsi de onu eğitimli maymun gibi sirkte oynatmak olmayacağına göre ama tepkileri öyle yapıyormuşum gibi.o güvendiğimiz çift ile ilgili " yüz defa anlattık dinler gibi yapıyor. sonra kendi dediğine dönüyor pişman olunca bizim uyardığımıza dediğimize geliyor" diyorlar.tanıyanlar tanımak isteyenler. ailesi de bir hata yaptığında oturup konuşmak yerine daha insanlardan koparıp koyunlarının başına dikip bir çok hayvancılıkla ilgil şeyler doldurdular kafalarına.Kocanın biraz korkutulmaya ihtiyacı var canim sen biraz terso yapsan
Msl bir iki gün annene gitsen tavrı ne olur?Ve ıkinizinde guvendigi arkadaşlarınız biraz nasihat çekseler"bak karın söyle iyi böyle iyi pişman olursun bırak bu.......ligi gibi git karını getir ve adam ol artık"İse yaramaz mi?dersin
bireysel emeklilik ona ait bir birikim tutup bana yada çocuğa bir yatırım yapacağını zannetmiyorum.olaki belli zaman ödedi çıkmak istedi. aldı parayı kolayca kendine nankörlük edecek birine borç verecek kadar aptl.Diğer sorumsuzluklarini bilemem tabi ama olmayan parasıyla borç vermesi dışında sorun ne. Zaten 3 bireysel emeklilik örüyormuş. En az ayda 400 liradan 1200 lira zaten birikim yapıyorsunuz anlamına geliyor bu.
annemde bir nevi öyle diyor kısacaBildiğin bu adam sana yük canım. Yalnız yaşasan eminim daha az yalnız kalirsin şu hayatta.Keşke kendine başka bir yol çizebilsen.Allah yardımcın olsun.
evet şimdi seviyorum.ama evlilikte güven de tek taraflı olmuyor.İşin zor. Allah yardımcın olsun.İnsan zor anında eşine bile sırtını dayayamayacaksa o evlilikten uzun vadede hayır gelmez zaten.Şimdi seviyorsun çekiyorsun tabi ama ilerisi yok gibi..
açıkçası anne olmak istedim çok.bu çocuk bile kocamın keyfine kalsa olmayacaktı. yani kocam evde oturup bunu başarmış bile değil.para ile yumurtayla spermi bir araya getirdik gibi oldu. sözde çocuğumuzun olması imkansız değildi tüm doktorlar öyle dedi.neden çocuk yaptınız ki?
bireysel emeklilik ona ait bir birikim tutup bana yada çocuğa bir yatırım yapacağını zannetmiyorum.olaki belli zaman ödedi çıkmak istedi. aldı parayı kolayca kendine nankörlük edecek birine borç verecek kadar aptl.
annemde bir nevi öyle diyor kısaca
evet şimdi seviyorum.ama evlilikte güven de tek taraflı olmuyor.
açıkçası anne olmak istedim çok.bu çocuk bile kocamın keyfine kalsa olmayacaktı. yani kocam evde oturup bunu başarmış bile değil.para ile yumurtayla spermi bir araya getirdik gibi oldu. sözde çocuğumuzun olması imkansız değildi tüm doktorlar öyle dedi.
evet.Senden küçüktü dimi
kendi ihtiyaçlarınızı kendiniz karşılıyorsunuz yiyecek içecek masrafınızı da kendiniz karşılıyorsunuz muhtemel yemektir temizliktir çamaşırdır bulaşıktır sizin elinizden çıkyordur ,hamilesiniz hastane masraflarınızı kendiniz karşılıyorsunuz,bir bal istediniz o bal gelene kadar siz ilaçlarla iyileştiniz........hic bilmiyorum bi kavanoz bal istedim gripken bana bal getirene kadar ilaçla duzeldim
kendi ihtiyaçlarınızı kendiniz karşılıyorsunuz yiyecek içecek masrafınızı da kendiniz karşılıyorsunuz muhtemel yemektir temizliktir çamaşırdır bulaşıktır sizin elinizden çıkyordur ,hamilesiniz hastane masraflarınızı kendiniz karşılıyorsunuz,bir bal istediniz o bal gelene kadar siz ilaçlarla iyileştiniz........
.
.
.
.
neden evlisiniz ?
bulunduğum şartlar ve durumlar içerisinde daha beter insanlarla karşılaşmaktan korktum.çocuksuz da ayrılabilirdim.ama çok gözüm korktu cesaretim yoktu.hani evlenmiş boşanmış derler vs diye bir takıntım yok.doydum kısaca evliliğe.iyi de çocuk yapmış olmak için yapmışsınız.
kendi ihtiyaçlarınızı kendiniz karşılıyorsunuz yiyecek içecek masrafınızı da kendiniz karşılıyorsunuz muhtemel yemektir temizliktir çamaşırdır bulaşıktır sizin elinizden çıkyordur ,hamilesiniz hastane masraflarınızı kendiniz karşılıyorsunuz,bir bal istediniz o bal gelene kadar siz ilaçlarla iyileştiniz........
.
.
.
.
neden evlisiniz ?
bes 150 tl ile başlıyor net bilmiyorsanız yazmayın bence.Diğer sorumsuzluklarini bilemem tabi ama olmayan parasıyla borç vermesi dışında sorun ne. Zaten 3 bireysel emeklilik örüyormuş. En az ayda 400 liradan 1200 lira zaten birikim yapıyorsunuz anlamına geliyor bu.
seviyorum duygusal bir kopuşum yok şuan. olsa geri dönüşüm olmazdı.çevremde onu tanıyanlar.başka kadınlarda kabul etmez yaptıklarını sen iyi sabrediyorsun diyorlar.haklı olsam dahi kendimi kötü hissediyorum.belki bu duygusallık yüzünden.kendi ihtiyaçlarınızı kendiniz karşılıyorsunuz yiyecek içecek masrafınızı da kendiniz karşılıyorsunuz muhtemel yemektir temizliktir çamaşırdır bulaşıktır sizin elinizden çıkyordur ,hamilesiniz hastane masraflarınızı kendiniz karşılıyorsunuz,bir bal istediniz o bal gelene kadar siz ilaçlarla iyileştiniz........
.
.
.
.
neden evlisiniz ?
o zaman herkes hakettiğini yaşar der geçer gramda üzülmem yani.bunu biri daha sormuş seviyorum yazmış konu sahibi
şu duamı sakın kötü algılamayın...seviyorum duygusal bir kopuşum yok şuan. olsa geri dönüşüm olmazdı.çevremde onu tanıyanlar.başka kadınlarda kabul etmez yaptıklarını sen iyi sabrediyorsun diyorlar.haklı olsam dahi kendimi kötü hissediyorum.belki bu duygusallık yüzünden.
o zaman herkes hakettiğini yaşar der geçer gramda üzülmem yani.
daha net yazarım aslında da hanım kızımız hamile doğuracak sebebi olmayalım.dünden beri okuduğum bu tip konulardan sinir hastası olmak üzereyim
yani her şey ortadayken niye bu tip konular açılıp fikir soruluyor ki
madem bu evlilik böyle gidecek madem çok seviyorsun o zaman bizden ne isteniyor ne diyelim ne yapalım
paranı verme en güzel öneri bu o zaman
Şimdi bu konunun neresine ne denir ki?? Bence böyle bir adamla evlenmis,evde deli deli şeyler oluyor ev arkadaşı gibi şu şunun parasını ödüyor öbürü başka birşey, para kaçırma herşey mevcut bi de çocuk yapıyor. Kendi etmiş kendi bulmuş. Benim gibi biriyle oturup bir kahve içse konu sahibi bu kadın başka bir gezegende yaşıyor der.armenizmir gel bak ne güzel konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?