Kocam ve para meselesi

Bebek tam bir masraf yerinizde olsam kuruş vermezdim.
bende vermedim ama kötü hissettiriyor kendimi.

zamanında gittim anneme değişen bir şey olmadı bi daha gidersem gelmem.ters ister düz olsun hiç olura koymuyor dediklerimi.yüz dediğimden hepsi de onu eğitimli maymun gibi sirkte oynatmak olmayacağına göre ama tepkileri öyle yapıyormuşum gibi.o güvendiğimiz çift ile ilgili " yüz defa anlattık dinler gibi yapıyor. sonra kendi dediğine dönüyor pişman olunca bizim uyardığımıza dediğimize geliyor" diyorlar.tanıyanlar tanımak isteyenler. ailesi de bir hata yaptığında oturup konuşmak yerine daha insanlardan koparıp koyunlarının başına dikip bir çok hayvancılıkla ilgil şeyler doldurdular kafalarına.

Diğer sorumsuzluklarini bilemem tabi ama olmayan parasıyla borç vermesi dışında sorun ne. Zaten 3 bireysel emeklilik örüyormuş. En az ayda 400 liradan 1200 lira zaten birikim yapıyorsunuz anlamına geliyor bu.
bireysel emeklilik ona ait bir birikim tutup bana yada çocuğa bir yatırım yapacağını zannetmiyorum.olaki belli zaman ödedi çıkmak istedi. aldı parayı kolayca kendine nankörlük edecek birine borç verecek kadar aptl.

Bildiğin bu adam sana yük canım. Yalnız yaşasan eminim daha az yalnız kalirsin şu hayatta.Keşke kendine başka bir yol çizebilsen.Allah yardımcın olsun.
annemde bir nevi öyle diyor kısaca

İşin zor. Allah yardımcın olsun.İnsan zor anında eşine bile sırtını dayayamayacaksa o evlilikten uzun vadede hayır gelmez zaten.Şimdi seviyorsun çekiyorsun tabi ama ilerisi yok gibi..
evet şimdi seviyorum.ama evlilikte güven de tek taraflı olmuyor.
neden çocuk yaptınız ki?
açıkçası anne olmak istedim çok.bu çocuk bile kocamın keyfine kalsa olmayacaktı. yani kocam evde oturup bunu başarmış bile değil.para ile yumurtayla spermi bir araya getirdik gibi oldu. sözde çocuğumuzun olması imkansız değildi tüm doktorlar öyle dedi.

iyi de çocuk yapmış olmak için yapmışsınız.

ben olsam madem anne olmak istedin oluyorsun zaten,çocuk doğduktan sonra bu adamı bırakırdım zaten sana veya bebeğine bir faydası yok ki

parana zamanına duygularına yazık

hic bilmiyorum bi kavanoz bal istedim gripken bana bal getirene kadar ilaçla duzeldim
kendi ihtiyaçlarınızı kendiniz karşılıyorsunuz yiyecek içecek masrafınızı da kendiniz karşılıyorsunuz muhtemel yemektir temizliktir çamaşırdır bulaşıktır sizin elinizden çıkyordur ,hamilesiniz hastane masraflarınızı kendiniz karşılıyorsunuz,bir bal istediniz o bal gelene kadar siz ilaçlarla iyileştiniz........
.
.
.
.
neden evlisiniz ?

bunu biri daha sormuş seviyorum yazmış konu sahibi

iyi de çocuk yapmış olmak için yapmışsınız.
bulunduğum şartlar ve durumlar içerisinde daha beter insanlarla karşılaşmaktan korktum.çocuksuz da ayrılabilirdim.ama çok gözüm korktu cesaretim yoktu.hani evlenmiş boşanmış derler vs diye bir takıntım yok.doydum kısaca evliliğe.

Harbiden he,neden

Diğer sorumsuzluklarini bilemem tabi ama olmayan parasıyla borç vermesi dışında sorun ne. Zaten 3 bireysel emeklilik örüyormuş. En az ayda 400 liradan 1200 lira zaten birikim yapıyorsunuz anlamına geliyor bu.
bes 150 tl ile başlıyor net bilmiyorsanız yazmayın bence.

seviyorum duygusal bir kopuşum yok şuan. olsa geri dönüşüm olmazdı.çevremde onu tanıyanlar.başka kadınlarda kabul etmez yaptıklarını sen iyi sabrediyorsun diyorlar.haklı olsam dahi kendimi kötü hissediyorum.belki bu duygusallık yüzünden.

şu duamı sakın kötü algılamayın...
Allah size akıl fikir versin.
karşınızda bir erkek olsa eyvallah , ama sizin gibi kadınlarımız olduğu sürece bu devran hiçbir şekilde değişmeyecek.
Rabbim Çocuğunuzdan güldürsün.

Çocuk doğunca sana madden destek olur mu diye soruluyor sen diyosun ki hiç bilmiyorum,bak bu korkunç bisey inanılmaz korkunç ne demek bilmiyorum ne demek seninle bir kere kontrole geldi, adam farkında değil baba olacağının sen anne olmak istedin de o çocuk böyle bi baba istemez bence,yazık miniğe

o zaman herkes hakettiğini yaşar der geçer gramda üzülmem yani.

dünden beri okuduğum bu tip konulardan sinir hastası olmak üzereyim

yani her şey ortadayken niye bu tip konular açılıp fikir soruluyor ki

madem bu evlilik böyle gidecek madem çok seviyorsun o zaman bizden ne isteniyor ne diyelim ne yapalım

paranı verme en güzel öneri bu o zaman

Seviyorum demişsin de tam olarak nesini,ben çocuk konusunda bana bir katkısı olacağından şüphe duydugum adamı sevemem mesela, zorlasam da annelik hormonlarım mani olur yani, bu durumda tek seçenek yatakta iyi olması yoksa güven yok maddi manevi fayda yok eee sevgi neye temelli?

daha net yazarım aslında da hanım kızımız hamile doğuracak sebebi olmayalım.

Şimdi bu konunun neresine ne denir ki?? Bence böyle bir adamla evlenmis,evde deli deli şeyler oluyor ev arkadaşı gibi şu şunun parasını ödüyor öbürü başka birşey, para kaçırma herşey mevcut bi de çocuk yapıyor. Kendi etmiş kendi bulmuş. Benim gibi biriyle oturup bir kahve içse konu sahibi bu kadın başka bir gezegende yaşıyor der.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…