- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
evet haklısınız.
ailesi karşısına alıp konuşmaz.hayvan damlarına çoban olarak dikerler bu zamana kadar böyle yapmışlar hep.
bir ilçedeyim tıbbi imkanları az.devlet hastanesi sağlık ocağı kıvamında.kırsal kesiminde hayvancılık yapılıyor. eşim özel sektörde bir işi var.bende özel sektörde kamu bünyesinde çalışmaktayım kadrom yok.babam polis memuruydu ve 3 il gezdik emekli olunca memleketimiz olan bu ilçeye yerleştik babam 2007 de vefat etti. yanımda arkamda tek annem var.birde üniversitede öğretmenlik okuyan 20 yaşlarında tuhaf bir kardeşim var.Ne iş yapiyo eşin mesleği yok mu eğitimi ne köyde mi yaşıyorsunuz
aynen bende sizin gibi düşünüyorum.çocuktan sonra aile oluyor insan öyle evcilik oynamıyor.borsa broker ı gibi davranmıyor.böyle hayati bir konuda insan nasıl hassas olmaz anlamıyorum.hani dediklerim işine gelmese de artık bir çocuk var ortada.işin komiği parayla zorla olan bu çocuktan sonra diğer çocuklarımız normal filan olur diye düşünüyor.daha birincisini doğuracak karına güven verememişsin.kalanlara nasıl sahip çıkacaksın.Başkasına borç verecek diye hayatta vermem o parayı.
Ekstra harcama yapmayıp özellikle kendimden feragat ediyorsam.
Şapkasını alsın önüne gerekirse 5 kez düşünsün.
Çoluk çocuğa karışacak insan daha farklı bakış açısına sahip olmalı.
böyle şeylerde bklu değnek maalesef. ona en düzgün çekilecek rest haydi bana güle güle demek. şimdi ben onu tehdit etsem.tam tersine daha çok yapmak ister düşüncesi daha kıymetli olur.El iyisi ďedigimiz kişilerden... Güzelce bi rest çekin.. Araba almaya kalkmasın en azından...
Hele birincisi sağlıkla gelsin bakalım.aynen bende sizin gibi düşünüyorum.çocuktan sonra aile oluyor insan öyle evcilik oynamıyor.borsa broker ı gibi davranmıyor.böyle hayati bir konuda insan nasıl hassas olmaz anlamıyorum.hani dediklerim işine gelmese de artık bir çocuk var ortada.işin komiği parayla zorla olan bu çocuktan sonra diğer çocuklarımız normal filan olur diye düşünüyor.daha birincisini doğuracak karına güven verememişsin.kalanlara nasıl sahip çıkacaksın.
o beklentisini karşılayıp hiç karşılamıyor gibi mi hissettiriyor bana acaba belki böyle yetersizlik hissimi mi körüklüyor mu onu birakmayayim diye.kocam harici hic bir erkeğe eyvallahim olmadi açıkçası.kimisi de şöyle yorum yapti evliligimize şirket ortakligi gibi.yada kocam sevmiyor da onu seven biri ile beraber yasiyor gibi.dediler.Sen kendini yetersiz gördüğün için mi evlendin bu adamla?
Tüm yorumlarından çıkardığım bu çünkü, çocuk istiyorum, benden küçük çıtır taze, benim boyum kısa bipolarım daha iyisi olmaz bu mu olsun dedin disardan oyle görünüyo
Adam bu evlilikten beklentisini fazlasıyla karşılıyor senin tek beklentin duygusal şeylermiş e o da yok bal istedim getirene kadar ilaçla iyilestim diyosun hani bi aşk meşk de yok adam tarafından, inan kedi köpek baksan sevaba girerdin bari
çevremde onu tanıyanlar.başka kadınlarda kabul etmez yaptıklarını sen iyi sabrediyorsun diyorlar.
Çocuğun var diye mi bosanmiyorsun? Yapma Bu eziyeti kendine .. kaç yıl daha sırtında taşıyacaksın? Ne kocaliktan ne babalıktan haberi var ..hayatından çıkardığında eksikliğini hissetmezsin bile ,emin ol !seviyorum ama güvenmiyorum. diyorum arkadaşlarıma da doğurmaya kalktım araba almaya kalktı. çocuğun bir şeye ihtiyacı olsa o zamanda hayvancılıkla uğraşmaya kalkar.hayvan almak için para ister.parasını geçtim beraber bile bir kere doktora gittik.şuan para vermemekte haklı olsam da kendimi kötü hissettiriyor.gözü kapalı güven vermedi hiç bana.hep başkalarını üstün tuttu başkalarına yaranmaya çalıştı başkaları için beni kırdı ihtiyacım olan bir şey için bile sanki ona akıl öğretiyormuşum gibi davrandı. bir gün neyi savunduysa ertesi gün tam tersini savundu arkamda olmadı.akşam dedim bir arkadaşı vardı ondan para isteyen hatta ona vermek için borc parayı benden istemişti."seni x bankasında görmüşler dedim başkasına borç için kredi çekecekmişsin bizi kumar gibi nasıl koyarsın ortaya" sonra A arkadaşım ağzından kaçırdı yine peşinde dolanıyormuş borç para için senin."dedim.o da güldü o arkadaşım konuşmasını bilmiyorda ona kredi için sordukta".artık nasıl toplayacağını bilemedi. kendini ifade edemeyen arkadaşı borç yapmasını biliyor ama.bende dedim o arkadaşın sana kredi çektirir araba alır parasını sana ödettirir dedim."o da ben aptalmıyım neden başkası için kredi çekeyim dedi."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?