Kocam ve para meselesi

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
Sağolsun bana güven vermediği icin kocamla değişik kendine has bi evlilik şeklimiz var.şimdi tutmuş araba alacagim diye.benden.bin tl istedi doğuma zaten kaldi 1.5 ay ben normali istesemde son anda hersey olabilir olabildiğince az harcama yapiyorum zaten ilac param doktor param gidis gelisim tek başıma benden.evde yemek işi benden o bir tek dogalgaz su elektrik ve kendi ihtiyaçlarını kendi karşılıyor.birde 3 tane bireysel emeklilik ödüyor.benim hayalimde onun maaşı ile geçinip benimki ile birikim yapmak vardi.o zan hem kendi evimiz hem arabamiz olurdu.böyle sacma sapan cocuk gibi etrafimizda dönüp duruyoruz.guvenimi kiran çok sey yaşadım.en özeti evinin giderini sıkıp(tum gün çalışıyoruz evde hayati ihtiyaç harici lukse israfa para gitmez) millete borç para yağdırmaya meyilli olmasi.hatta utanmadan baskasina vereceği borcu benden istemesi olmayan parasi ile borç vaadetmesi.
Not:Bu durumu anlatabildiğim kadar anlattım anlamayanlar lütfen yorum yazmasin.

Doğum izniniz bitince hemen işe başlamak zorunda kalıcaksınız sanırım. Anladığım kadarıyla eşiniz sorumsuz biri.
Hiçbir şekilde paranızı vermeyin. 1500 tl bebek ihtiyaçları için az bile.
Eşiniz doğumdan sonra maddi olarak size yardımcı olmayı düşünmüyor mu?

Paranızı sakın vermeyin. Millete vermek için sizden borç istiyor şaka gibi. İnşallah çocuk olunca değişir. Gönülden dua ediyorum.
hatta başkasına kredi çekecek oldu.kredi çekeceği kişi icralık.kredi vermediler ona ozaman geri adim atmışmış.yüzüne vurunca ben o kişi kendini ifade edemiyo o yüzden gittim yaninda diyo masallah ifade edemiyor ama borç yapmayı öğrenmiş o arkadaşı.kumar gibi beni ve kızımı koyamaz ortaya

Allah sabır versin ne diyeyim.

hic bilmiyorum bi kavanoz bal istedim gripken bana bal getirene kadar ilaçla duzeldim

Paranı verme..ve evin ihtiyaçlarini karşila de..sen neye çalisiyorsun de..işim yok sana mı bakacam sen de millete yedireceksin de..hamile halimle çalisıyorum hiç mi utanmıyorsun de..de de..de yani..
son derece haklisiniz benim dediklerimin tersini yapmak icin elinden geleni yapiyor.ben onu yönlendirmek icin değil ihtiyaclarim icin söylüyorum.sanki onun hayatında engellemişim gibi davrniyor

Niçin boşanmıyosunuz canınıza yazık vallahi
seviyorum ama güvenmiyorum. diyorum arkadaşlarıma da doğurmaya kalktım araba almaya kalktı. çocuğun bir şeye ihtiyacı olsa o zamanda hayvancılıkla uğraşmaya kalkar.hayvan almak için para ister.parasını geçtim beraber bile bir kere doktora gittik.şuan para vermemekte haklı olsam da kendimi kötü hissettiriyor.gözü kapalı güven vermedi hiç bana.hep başkalarını üstün tuttu başkalarına yaranmaya çalıştı başkaları için beni kırdı ihtiyacım olan bir şey için bile sanki ona akıl öğretiyormuşum gibi davrandı. bir gün neyi savunduysa ertesi gün tam tersini savundu arkamda olmadı.akşam dedim bir arkadaşı vardı ondan para isteyen hatta ona vermek için borc parayı benden istemişti."seni x bankasında görmüşler dedim başkasına borç için kredi çekecekmişsin bizi kumar gibi nasıl koyarsın ortaya" sonra A arkadaşım ağzından kaçırdı yine peşinde dolanıyormuş borç para için senin."dedim.o da güldü o arkadaşım konuşmasını bilmiyorda ona kredi için sordukta".artık nasıl toplayacağını bilemedi. kendini ifade edemeyen arkadaşı borç yapmasını biliyor ama.bende dedim o arkadaşın sana kredi çektirir araba alır parasını sana ödettirir dedim."o da ben aptalmıyım neden başkası için kredi çekeyim dedi."

benımkıde senınkı gıbıdır...
su durumda vermeyın para mara arabanın acelesı yok bebgınız dogacak o parayı bebegınıze harcayın, ızın donemızde tutun bır kadın temızlıge vs gelsın ıhtıyac olacak ona ayırın ama esınıze vermeyın...

Keşke diyeydin bizim koyun kilavuza ihtiyacı yok aptalmiyim diye sorma istersen!

Keşke diyeydin bizim koyun kilavuza ihtiyacı yok aptalmiyim diye sorma istersen!
çok mantıklı söylediğim çok şey var ister kızarak ister tatlılıkla.artık onu öğrenen arkadaşları da diyor.yüz bin defa şöyle şöyle olur diye uyardık bizi dinler gibi yapıyor bi süre sonra yine kendi dediğine geliyor.en son pişmanlık yaşayınca bizim dediğimize geliyor.bende dedim annemle ben çok kötüyüz hep annem beni gazlıyor gibi davranıyor fakat benim 33 yaşından sonra gaza filan ihtiyacım yok.onun gözünde bende kötü annemde.adamı sanki kötülerle yaşamaya ikna etmişler. diyorlar.geri kalanlar zaten onu yağlayıp gazlayıp ondan geçinmeye çalışanlar onlarda çok iyiler fakat elindekini zamanını zap dediyorlar.

Kocanın biraz korkutulmaya ihtiyacı var canim sen biraz terso yapsan
Msl bir iki gün annene gitsen tavrı ne olur?
Ve ıkinizinde guvendigi arkadaşlarınız biraz nasihat çekseler"bak karın söyle iyi böyle iyi pişman olursun bırak bu.......ligi gibi git karını getir ve adam ol artık"
İse yaramaz mi?dersin

Diğer sorumsuzluklarini bilemem tabi ama olmayan parasıyla borç vermesi dışında sorun ne. Zaten 3 bireysel emeklilik örüyormuş. En az ayda 400 liradan 1200 lira zaten birikim yapıyorsunuz anlamına geliyor bu.

İşin zor. Allah yardımcın olsun.
İnsan zor anında eşine bile sırtını dayayamayacaksa o evlilikten uzun vadede hayır gelmez zaten.
Şimdi seviyorsun çekiyorsun tabi ama ilerisi yok gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…