• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ve para meselesi

Ne iş yapiyo eşin mesleği yok mu eğitimi ne köyde mi yaşıyorsunuz
bir ilçedeyim tıbbi imkanları az.devlet hastanesi sağlık ocağı kıvamında.kırsal kesiminde hayvancılık yapılıyor. eşim özel sektörde bir işi var.bende özel sektörde kamu bünyesinde çalışmaktayım kadrom yok.babam polis memuruydu ve 3 il gezdik emekli olunca memleketimiz olan bu ilçeye yerleştik babam 2007 de vefat etti. yanımda arkamda tek annem var.birde üniversitede öğretmenlik okuyan 20 yaşlarında tuhaf bir kardeşim var.

1000 tl eksigi var ise verin, cokta buyuk bir para degil sonucta. tekrar isterse hayvancilik icin filan, duruma gore bakarsiniz. araba sizinde isinize yarar sonucta cocugunuz olacak. Allah saglikla kavustursun.

Başkasına borç verecek diye hayatta vermem o parayı.
Ekstra harcama yapmayıp özellikle kendimden feragat ediyorsam.
Şapkasını alsın önüne gerekirse 5 kez düşünsün.
Çoluk çocuğa karışacak insan daha farklı bakış açısına sahip olmalı.

El iyisi ďedigimiz kişilerden... Güzelce bi rest çekin.. Araba almaya kalkmasın en azından...

Başkasına borç verecek diye hayatta vermem o parayı.
Ekstra harcama yapmayıp özellikle kendimden feragat ediyorsam.
Şapkasını alsın önüne gerekirse 5 kez düşünsün.
Çoluk çocuğa karışacak insan daha farklı bakış açısına sahip olmalı.
aynen bende sizin gibi düşünüyorum.çocuktan sonra aile oluyor insan öyle evcilik oynamıyor.borsa broker ı gibi davranmıyor.böyle hayati bir konuda insan nasıl hassas olmaz anlamıyorum.hani dediklerim işine gelmese de artık bir çocuk var ortada.işin komiği parayla zorla olan bu çocuktan sonra diğer çocuklarımız normal filan olur diye düşünüyor.daha birincisini doğuracak karına güven verememişsin.kalanlara nasıl sahip çıkacaksın.

El iyisi ďedigimiz kişilerden... Güzelce bi rest çekin.. Araba almaya kalkmasın en azından...
böyle şeylerde bklu değnek maalesef. ona en düzgün çekilecek rest haydi bana güle güle demek. şimdi ben onu tehdit etsem.tam tersine daha çok yapmak ister düşüncesi daha kıymetli olur.

aynen bende sizin gibi düşünüyorum.çocuktan sonra aile oluyor insan öyle evcilik oynamıyor.borsa broker ı gibi davranmıyor.böyle hayati bir konuda insan nasıl hassas olmaz anlamıyorum.hani dediklerim işine gelmese de artık bir çocuk var ortada.işin komiği parayla zorla olan bu çocuktan sonra diğer çocuklarımız normal filan olur diye düşünüyor.daha birincisini doğuracak karına güven verememişsin.kalanlara nasıl sahip çıkacaksın.
Hele birincisi sağlıkla gelsin bakalım.
Gelsin masraflar ve sorumluluklar
Ondan sonra istesin 2 ve 3
Öyle kolay olmuyor o işler.
Tamamen maddi ve manevi yaklaşmak gerekiyor olaya.

Sen kendini yetersiz gördüğün için mi evlendin bu adamla?
Tüm yorumlarından çıkardığım bu çünkü, çocuk istiyorum, benden küçük çıtır taze, benim boyum kısa bipolarım daha iyisi olmaz bu mu olsun dedin disardan oyle görünüyo

Adam bu evlilikten beklentisini fazlasıyla karşılıyor senin tek beklentin duygusal şeylermiş e o da yok bal istedim getirene kadar ilaçla iyilestim diyosun hani bi aşk meşk de yok adam tarafından, inan kedi köpek baksan sevaba girerdin bari
o beklentisini karşılayıp hiç karşılamıyor gibi mi hissettiriyor bana acaba belki böyle yetersizlik hissimi mi körüklüyor mu onu birakmayayim diye.kocam harici hic bir erkeğe eyvallahim olmadi açıkçası.kimisi de şöyle yorum yapti evliligimize şirket ortakligi gibi.yada kocam sevmiyor da onu seven biri ile beraber yasiyor gibi.dediler.

kocam almış sonunda o arabayı.hayır mı şer mi olacak bilmiyorum belkide tükürdüğünü yalayıp herkese vercek arabasını milletin özel tasmalı köpeği makam şöförü olmaya devam edecek.zaten saçma sapan insanlarla yatıya geliyordu şurda hamileyim diye evde o da ona göre. artık hiç yüzünü görmem heralde. :(

çevremde onu tanıyanlar.başka kadınlarda kabul etmez yaptıklarını sen iyi sabrediyorsun diyorlar.

Kendi parasını kazanıp; hamileliğinin dahi maddi-manevi herşeyini kendisi yüklenen bir kadın onu kabul ediyorsa, onu böyle kabul edecek başka kadınlarda bulunur merak etmeyin.

Eskiden "kadın çalışır maaşına erkekler el koyardı, adamlar çatır çatır yerdi".. artık kadınlar eğitimli kendilerini bu duruma düşürtmezler diyorum ama "seviyorum" kalıbına sığınarak devranı sürdürmeye devam ediyorlar.

Eşiniz birilerine borç veriyor değilde kendi borçlarını ödüyor olabilir mi

Bnm kocamda ona buna borç vermeye meraklı Allah sonumuzu hayır etsin :(

seviyorum ama güvenmiyorum. diyorum arkadaşlarıma da doğurmaya kalktım araba almaya kalktı. çocuğun bir şeye ihtiyacı olsa o zamanda hayvancılıkla uğraşmaya kalkar.hayvan almak için para ister.parasını geçtim beraber bile bir kere doktora gittik.şuan para vermemekte haklı olsam da kendimi kötü hissettiriyor.gözü kapalı güven vermedi hiç bana.hep başkalarını üstün tuttu başkalarına yaranmaya çalıştı başkaları için beni kırdı ihtiyacım olan bir şey için bile sanki ona akıl öğretiyormuşum gibi davrandı. bir gün neyi savunduysa ertesi gün tam tersini savundu arkamda olmadı.akşam dedim bir arkadaşı vardı ondan para isteyen hatta ona vermek için borc parayı benden istemişti."seni x bankasında görmüşler dedim başkasına borç için kredi çekecekmişsin bizi kumar gibi nasıl koyarsın ortaya" sonra A arkadaşım ağzından kaçırdı yine peşinde dolanıyormuş borç para için senin."dedim.o da güldü o arkadaşım konuşmasını bilmiyorda ona kredi için sordukta".artık nasıl toplayacağını bilemedi. kendini ifade edemeyen arkadaşı borç yapmasını biliyor ama.bende dedim o arkadaşın sana kredi çektirir araba alır parasını sana ödettirir dedim."o da ben aptalmıyım neden başkası için kredi çekeyim dedi."
Çocuğun var diye mi bosanmiyorsun? Yapma Bu eziyeti kendine .. kaç yıl daha sırtında taşıyacaksın? Ne kocaliktan ne babalıktan haberi var ..hayatından çıkardığında eksikliğini hissetmezsin bile ,emin ol !

Back