- 11 Aralık 2024
- 244
- 753
- 18
Bu konunun dürüstlüğü olmaz ki. O kaynananın oğlunun yerine kızı olsa damadına diyebilecek mi kızım erkek iş arkadaşında kalıyor diye? Besbelli artık konu sahibi gerek eşi yüzünden gerek kendi duruşsuzluğu sebebiyle saygınlığını yitirmiş ailenin gözünde.
Yani bakış açınızı çok enteresan buldum. olay kayınvalideyi kötülemek ya da yüceltmek değil ki sonuçta kimse çocuğunun açığını vermez vermek istemez. ama iş biraz saygısızlık boyutuna gelmiş ki herkes bu kadar rahat davranıyor ya da konu sahibinden kimse çekinmiyorKızı kalsa söylemez çünkü damat kızını öldürebilir. Ama kendisi de oğlundan bıkmışsa veya onaylamıyorsa gayet de söyler. Konu sahibinin saygınlığını yitirdiği kişi kocası, ezelden beri açık sözlü olduğunu söylediği kv değil. Kadın takmıyordur bile bunları, umarım da öyle yapıyordur. Ben olsam annesini arayıp bile sormazdım. Kocayla kadın arasındaki meseleye resmen inatla kv dahil edilmeye çalışılıyor. Kadın ne yapsa zaten suç olacaktı, söylemese de burada oğlunu koruyor yorumları olacaktı. Bu sitede ciddi bir kv düşmanlığı var. Adı kv olunca otomatikmen kötü bir intiba oluşuyor. Ortalığı b.klayan erkekler ama herkesin takıldığı kişi kv'nin doğruyu söylemesi, komedi resmen. Ciddi sakat bir bakış açısı var herkeste. Zaten açılan konu başlıklarının da %80'i kv temalı. Başlığı kv olarak açıyor ama konuya bir giriyorsun eş aldatmış, eş dövmüş. Burada da aynı şey olmuş
Yani bakış açınızı çok enteresan buldum. olay kayınvalideyi kötülemek ya da yüceltmek değil ki sonuçta kimse çocuğunun açığını vermez vermek istemez. ama iş biraz saygısızlık boyutuna gelmiş ki herkes bu kadar rahat davranıyor ya da konu sahibinden kimse çekinmiyor
Evet soylediginiz doğru ama pratikte öyle olmuyor işte hele Türkiye özelinde konuşursak."Kimse çocuğunun açığını vermez" kısmında sizinle anlaşamıyoruz. Bu şekilde çocuk yetiştirilmez, bu nasıl sakat bir anlayış. E oğlun hatalı. Aldatıyor, belki dövüyor neyini saklayacaksın bunun?
Artık metreslere da tazminat davası açılabilir iyice araştırın ikisinin de aynı evde kaldığını tespit ettirin sonrasıni onlar dusunsunhaklisin
Bu bilgiyi nereden edindiniz? Öyle bir karar yok diye biliyorumArtık metreslere da tazminat davası açılabilir iyice araştırın ikisinin de aynı evde kaldığını tespit ettirin sonrasıni onlar dusunsun
3. Kişi evli olduğunu bildiği halde ilişkisine devam ettiği kanıtlanirsa karşı tarafa tazminat hakkı doğuyor. Bir dönem çokça okumuştum. Dediğim gibi bir haberde de denk gelmistimBu bilgiyi nereden edindiniz? Öyle bir karar yok diye biliyorum
Ama degermi diye sorarsanız değmez zaten o kadında kisiliksizmis ki evli bir adamı kabul etmiş.Bu bilgiyi nereden edindiniz? Öyle bir karar yok diye biliyorum
Kadınlar kendilerine ve başkalarına zarar veremez yani. Bundan ne kadar emin olabiliz? Kızı olsa söylemeyeceğine göre burda saf bir doğruculuktan dürüstlükten söz edemeyiz. Evet burda aldatan erkek ama çifte standart uygulayan, dürüstlüğü adam seçen de kadın.Kızı kalsa söylemez çünkü damat kızını öldürebilir. Ama kendisi de oğlundan bıkmışsa veya onaylamıyorsa gayet de söyler. Konu sahibinin saygınlığını yitirdiği kişi kocası, ezelden beri açık sözlü olduğunu söylediği kv değil. Kadın takmıyordur bile bunları, umarım da öyle yapıyordur. Ben olsam annesini arayıp bile sormazdım. Kocayla kadın arasındaki meseleye resmen inatla kv dahil edilmeye çalışılıyor. Kadın ne yapsa zaten suç olacaktı, söylemese de burada oğlunu koruyor yorumları olacaktı. Adı kv olunca otomatikmen kötü bir intiba oluşuyor. Ortalığı b.klayan erkekler ama herkesin takıldığı kişi kv'nin doğruyu söylemesi, komedi resmen. Zaten burada açılan konu başlıklarının da %80'i kv temalı. Başlığı kv olarak açıyor ama konuya bir giriyorsun eş aldatmış, eş dövmüş. Saçma sapan işler
Kadınlar kendilerine ve başkalarına zarar veremez yani. Bundan ne kadar emin olabiliz? Kızı olsa söylemeyeceğine göre burda saf bir doğruculuktan dürüstlükten söz edemeyiz. Evet burda aldatan erkek ama çifte standart uygulayan, dürüstlüğü adam seçen de kadın.
3. Kişi evli olduğunu bildiği halde ilişkisine devam ettiği kanıtlanirsa karşı tarafa tazminat hakkı doğuyor. Bir dönem çokça okumuştum. Dediğim gibi bir haberde de denk gelmistim
Kim doğurdu bu adamı? Kim yetiştirdi? Kimin terbiyesini aldı? Bir kız evlat anasından bile yüz bulup uluorta kocasını aldatamazken bu adam kimden yüz bulup böyle sallana sallana işini görüyor?Çifte standart nerede? Kaç kadın annesine gidip de ben kocamı aldatıyorum dedi/diyor. Kızı bunu dese klasik bir Türk annesi sizce kızına nasıl bir tepki verir? Destek mi çıkar? Hayır. Kadının kızı varmış da, kocasını aldatmış da, anne kızını korumuş damada söylememiş gibi hayali senaryolar oluşturup bunlarla oynamak yerine konuya bakarsak daha iyi olmaz mı? Burada tek suçlu var, o da konu sahibinin eşi. Odaklanılması gereken başka hiçbir şey yok.
Eşiniz kadının evindemi kalıyor gerçekten ? Nasıl böyle sakin duruyorsunuz? O zaman belliki bir durum var yaniMerhaba hanimlar uzun süredir içimde olan bir derdim var.
Eşimle 13 yıllık evliyim. 9 yaşında çocuğumuz var. eşim cumartesi ve pazar hariç işe gidiyor. sabahtan akşama kadar orada kadın iş arkadasi ile birlikte çalışıyor.kadin 2 senedir eşimle çalışıyor gece eşimi kadınla mesajlaşırken gördüm kadın eşime “timamm tatlim” diye cevap vermiş eşimde kadının mesajına kalp atmış.ne bu kadar samimiyet?ben bile erkek arkadaşlarımla bu kadar samimi olmadım. neyse bu mesajlari gördüm evde kavga kıyamet koptu. çocukta uyandı. eşim kavgada kapiyi çarpıp annesine gitti.ertesi gün eve gelmedi.annesini aradim “burada değil, iş arkadaşına gitti. “dedi asil bardağı taşıran o oldu gün geçtikçe kötüleşiyorum çocukta baba baba diyor. iş yerini basıp dilekçemi verip boşansam mı diye düşüncelerim çok oldu. ne yapacağımı bilmiyorum iş yerini basmayı kafaya koydum.iş yerinden kovarlarsa diye korkuyorum.
eşim kadının evinde kaliyor. ben evde kös kös oturuyorum ben o işyerini basıp ikisini de rezil edecem bu iş böyle gitmez.
Kim doğurdu bu adamı? Kim yetiştirdi? Kimin terbiyesini aldı? Bir kız evlat anasından bile yüz bulup uluorta kocasını aldatamazken bu adam kimden yüz bulup böyle sallana sallana işini görüyor?
Erkeklerin doğası gereği değil, toplum bakış açsından kaynaklanan bir durum. Erkekler çok açık çünkü ne yaparlarsa yapsınlar, en sonunda onlara kızını verecek bir aile, koşa koşa gidecek bir kız var, davullu zurnalı da düğün yapıyorlar. O gündüz kuşağı kadınlar şimdi açık edildi, hangi erkek elinden tutacak acaba şimdi?Kusura bakmayın ama inanılmaz ilkel bir bakış açısı bu. Kadınların aldatmadığını, rahat olmadıklarını iddia etmeniz de ayrı güldürdü. O kadar kadın kocasını aldatıyor ki aklınız durur. Kadınların yöntemleri daha farklı sadece, erkekler doğası gereği daha açık, yaptıklarını açık ediyorlar. Kadınlar işlerini gizli yürüttükleri için aldattıklarını anlayamazsın bile evde basmadığın veya kadın en sonunda sevgilisiyle kaçmaya kalkmadığı sürece. Hiç bir gündüz kuşağı programı da mı izlemediniz bir gün olsun?
Ayrıca erkeğin aldatmasının sorumlusu annesidir, anne terbiyeyi veriyor ne demek ya. Allah akıl fikir versin size. Anne istediği kadar iyi eğitim versin adamın içinde varsa o ahlaksızlık yine yapar. Ayrıca erkeklerin büyürken rol model olarak babalarını aldıklarını atlıyorsunuz.
Erkeklerin doğası gereği değil, toplum bakış açsından kaynaklanan bir durum. Erkekler çok açık çünkü ne yaparlarsa yapsınlar, en sonunda onlara kızını verecek bir aile, koşa koşa gidecek bir kız var, davullu zurnalı da düğün yapıyorlar. O gündüz kuşağı kadınlar şimdi açık edildi, hangi erkek elinden tutacak acaba şimdi?
Sorumlu annesi demedim, dediniz ya kadınlar gizli yapıyor, çünkü çok azının günün sonunda gidebileceği bir ailesi oluyor. Konudaki adamın öyle sıkıntısı yok, naparsa yapsın değil anasi, sülalesi basıyor bağrına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?