Kocam ve kadin is arkadasi

Kızı kalsa söylemez çünkü damat kızını öldürebilir. Ama kendisi de oğlundan bıkmışsa veya onaylamıyorsa gayet de söyler. Konu sahibinin saygınlığını yitirdiği kişi kocası, ezelden beri açık sözlü olduğunu söylediği kv değil. Kadın takmıyordur bile bunları, umarım da öyle yapıyordur. Ben olsam annesini arayıp bile sormazdım. Kocayla kadın arasındaki meseleye resmen inatla kv dahil edilmeye çalışılıyor. Kadın ne yapsa zaten suç olacaktı, söylemese de burada oğlunu koruyor yorumları olacaktı. Adı kv olunca otomatikmen kötü bir intiba oluşuyor. Ortalığı b.klayan erkekler ama herkesin takıldığı kişi kv'nin doğruyu söylemesi, komedi resmen. Zaten burada açılan konu başlıklarının da %80'i kv temalı. Başlığı kv olarak açıyor ama konuya bir giriyorsun eş aldatmış, eş dövmüş. Saçma sapan işler

Yani bakış açınızı çok enteresan buldum. olay kayınvalideyi kötülemek ya da yüceltmek değil ki sonuçta kimse çocuğunun açığını vermez vermek istemez. ama iş biraz saygısızlık boyutuna gelmiş ki herkes bu kadar rahat davranıyor ya da konu sahibinden kimse çekinmiyor

"Kimse çocuğunun açığını vermez" kısmında sizinle anlaşamıyoruz. Bu şekilde çocuk yetiştirilmez, bu nasıl sakat bir anlayış. E oğlun hatalı. Aldatıyor, belki dövüyor neyini saklayacaksın bunun?

Burada kv'nin yaptığı saygısızlığı ben göremiyorum. Konu sahibine saygısızlık yapan tek kişi koca kişisi. Davasını açıp boşanacak başka yol yok

Evet soylediginiz doğru ama pratikte öyle olmuyor işte hele Türkiye özelinde konuşursak.
Ayrıca şiddet kısmı evet ama aldatma kısmında boşandıkları an yabancı olacakları bir kadın için kimsenin çocuğuyla bu kadar yüz göz olacağını düşünmüyorum hiç gerçekçi bir bakış açısı değil.

Haberlerde çokça izlemiştim. Hatta emsal dava olarak geçmişti. Hem kadına hemde kocasına dava açmıştı

Bu bilgiyi nereden edindiniz? Öyle bir karar yok diye biliyorum
3. Kişi evli olduğunu bildiği halde ilişkisine devam ettiği kanıtlanirsa karşı tarafa tazminat hakkı doğuyor. Bir dönem çokça okumuştum. Dediğim gibi bir haberde de denk gelmistim

Kadınlar kendilerine ve başkalarına zarar veremez yani. Bundan ne kadar emin olabiliz? Kızı olsa söylemeyeceğine göre burda saf bir doğruculuktan dürüstlükten söz edemeyiz. Evet burda aldatan erkek ama çifte standart uygulayan, dürüstlüğü adam seçen de kadın.

Kocan olacak g.vatin iş yerine boşanma tebligatı gönder. Hıncınızı almak için iş yerini basmak isteyebilirsiniz. Ben yapar mıydım yapardım. Ama mahkemede tamamen haklı çıkmak için daha akıllıca davranırım.
Ya da başardım iş yerini. Bir güzel yur yıkar sövüp sayar rezil ederdim

Çifte standart nerede? Kaç kadın annesine gidip de ben kocamı aldatıyorum dedi/diyor. Kızı bunu dese klasik bir Türk annesi sizce kızına nasıl bir tepki verir? Destek mi çıkar? Hayır. Kadının kızı varmış da, kocasını aldatmış da, anne kızını korumuş damada söylememiş gibi hayali senaryolar oluşturup bunlarla oynamak yerine konuya bakarsak daha iyi olmaz mı? Burada tek suçlu var, o da konu sahibinin eşi. Odaklanılması gereken başka hiçbir şey yok.

Ablanın istediği o kadının kocasının yakasını bırakması (!)
Geri gelince kabul edecek çocuğuyla mutlu mesut yaşamaya devam edecekler.
Kaynanası açık sözlü gelini bilsin ki kocasını o kadının elinden geri alsın. Çünkü at onun çayır elin otlayıp otlayıp geri dönecek.

Sizde burda yok kanıt topla yok boşan ulan kocası başka kadının evinde kalan kadın iş yeri basmayı mı planlar yoksa boşanıp neleri alabilirim ne yapabilirim çocuğumun rıskını başkasına yediremem nasıl ispatlarım diye plan yapar.

Çünkü biliyor iş yerinde olay çıkarsa adama bişey olmaz kadın tüh kaka ilan edilir işten atılır. Adam(!) erkektir erkekliğinin gereğini yapmıştır.

Ablacım bırak kocanı ha bu ha bundan ayırmışsın bir başkası. Bu kadar rahat yapabilen adamın bir korkusu yoktur zaten. Senin bırakacağın korkusu yok, seni ve çocuğunu kaybedeceği korkusu yok. Annesi biliyor annesi ulan napıyosun sen demeyeceğini biliyor, ondan korkusu yok. İş yerinden atılırım zina nedeniyle korkusuda yok. Bu kadar yoklukta senin yapacağın birşeyde yok.

3. Kişi evli olduğunu bildiği halde ilişkisine devam ettiği kanıtlanirsa karşı tarafa tazminat hakkı doğuyor. Bir dönem çokça okumuştum. Dediğim gibi bir haberde de denk gelmistim

Yaklaşık 6-7 sene önce komşumuz kendisini öğretmen bir kadınla aldatan kocasından boşandı. Öğretmenin işten atıldığını biliyorum. Avukatı nasıl bir yol izlemiş onu hatırlamıyorum ama

Kim doğurdu bu adamı? Kim yetiştirdi? Kimin terbiyesini aldı? Bir kız evlat anasından bile yüz bulup uluorta kocasını aldatamazken bu adam kimden yüz bulup böyle sallana sallana işini görüyor?

Eşiniz kadının evindemi kalıyor gerçekten ? Nasıl böyle sakin duruyorsunuz? O zaman belliki bir durum var yani

Yani diyorum ki, erkekler kadını öldürür diye korkup gıkını çıkarmayan hatta elalem ne der diye kendi evladının arkasında durmayan güruh, aldatılan taraf kadınsa en azından merhamet duyup üzülür diye kelimelerini seçiversin. Yine korusunlar oğluşlarını, kapılarını açsınlar sıkıntı yok. Zorbalık olmasın sadece bişeyleri düşünmelerini sağlayan.

Kim doğurdu bu adamı? Kim yetiştirdi? Kimin terbiyesini aldı? Bir kız evlat anasından bile yüz bulup uluorta kocasını aldatamazken bu adam kimden yüz bulup böyle sallana sallana işini görüyor?

Kusura bakmayın ama inanılmaz ilkel bir bakış açısı bu. Kadınların aldatmadığını, rahat olmadıklarını iddia etmeniz de ayrı güldürdü. O kadar kadın kocasını aldatıyor ki aklınız durur. Kadınların yöntemleri daha farklı sadece, erkekler doğası gereği daha açık, yaptıklarını açık ediyorlar. Kadınlar işlerini gizli yürüttükleri için aldattıklarını anlayamazsın evde basmadığın veya kadın en sonunda sevgilisiyle kaçmaya karar vermediği sürece. Hiç gündüz kuşağı programı da mı izlemediniz bir gün olsun?

Her şeyi geçtim "erkeğin aldatmasının sorumlusu annesidir, anne terbiyeyi veriyor" ne demek ya. Anne istediği kadar iyi eğitim versin adamın içinde varsa o ahlaksızlık yine yapar. Ayrıca erkeklerin büyürken rol model olarak babalarını aldıklarını atlıyorsunuz.

Erkeklerin doğası gereği değil, toplum bakış açsından kaynaklanan bir durum. Erkekler çok açık çünkü ne yaparlarsa yapsınlar, en sonunda onlara kızını verecek bir aile, koşa koşa gidecek bir kız var, davullu zurnalı da düğün yapıyorlar. O gündüz kuşağı kadınlar şimdi açık edildi, hangi erkek elinden tutacak acaba şimdi?
Sorumlu annesi demedim, dediniz ya kadınlar gizli yapıyor, çünkü çok azının günün sonunda gidebileceği bir ailesi oluyor. Konudaki adamın öyle sıkıntısı yok, naparsa yapsın değil anasi, sülalesi basıyor bağrına.

Eee bunda hemfikiriz peki konu sahibinin kv'sinin öyle biri olduğunu nereden biliyoruz? Adı kv diye direkt her niyetinde artniyet aramak bir insanın çok ama çok saçma. Kadın büyütmüş, evlendirmiş gene kurtulamamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…