Kocam ve kadin is arkadasi

Sizi böyle birşey olmadığına inandırmak yerine suçluluk psikolojisi işte basıp gitmiş. Demek ki var bu b*kluk.
Kadının düşmanı yine kadın.
aciklamasi da şu oldu: sanane sanami kalmış onunla mesajlarımızı görmek sen karimsin o sadece iş arkadaşım

Eşiniz kadınjn evinde kalıyordan sonrasının önemi var mı? Ne demek kadının evinde kalıyor? Böyle ilişki mi devan eder çok üzüldüm adınıza

Kanıt alıp, zina davasını yapıştıracaksınız. İşyeri basmak basit bir davranış, sakın böyle bir hata yapmayın. Ne halleri varsa görsünler pislikler.

aciklamasi da şu oldu: sanane sanami kalmış onunla mesajlarımızı görmek sen karimsin o sadece iş arkadaşım
İşte sen karısı olduğun için zaten olay burada kopuyor. Sadece iş arkadaşı olan biri ise hesabını karısına vermek zorunda.

Boşanma davalarında ağır suç diye biliyorum ama hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir tabi.
Hala varsa evini basıp şahit tutmak lazım. İşlerinde de rezil etsin ikisini.

Çevreleri de öğrensin pisliklerini. Öyle kolay bu işten sıyrılmasınlar.

İş yeri basmak size yakışmayan bir hareket olur bence. Aldatıldığınızı belgeleyip elinizin sağlam olması ve ona göre ilerlemek daha iyi olmaz mı?

kayınvalidem daima açık sözlü biri
Yani tabi bu cok guzel bir ozellik ama kadin is arkadasinin evinde kaldigini soylemek, oglunun hatasini gelinine soylemek cok yuce gonullu bi tavir mi bilerek yangina benzinle gitmek mi eminde olmak lazim.

Yani aldatan adamin bu kadar goz gore gore ailesininde bilgisi dahilinde sevgilisi sanilan kisinin evinde kalmasi, ay bilemedim ya kacinci seviye yuzsuzluk bu?

Ne yapmayi dusunuyorsunuz?

Artık zina davalarında 3. Şahıslar davaya dahil edilmiyormuş . Geçen bi konuda bende söylemiştim ama artık kalkmış öyle dava olmuyormuş .

İş çıkışı takip edip sarmaş dolaş durumlarını fotoğraflayacak birilerinden yardım iste bence.O cebinde kalsın . Sonra anlaşmalı boşanma için isteklerini düşün en ağırından çocuğunun geleceğini de düşünerek o şahsı ara. Yanaşmazsa aldattığına dair ispatım var çekişmeli olupta daha fazla seninle muhatap olmak istemiyorum anlaşmalı bitsin bu iş de ve bak duruma. Yanaşmadı mı avukat tut o aktarsın sen alo bile deme pisliğe. İş yerini basarsan kamera kaydı vardır o da mahkemede bunu kullanabilir diye düşünüyorum hem kadın da sana dava açabilir dayak yediği için
Çok geçmiş olsun . Güzel yavrunla ailenin sevdiklerinin desteğini arkana alarak bu durumdan bir an evvel kurtulursun umarım.

nasıl yani? eşiniz aldatıyor, annesi bunu biliyor ve size de çat diye söylüyor? iş arkadaşı derken o kadında mı kalıyor? e zaten boşanın bi avukata danışın, nasıl kanıt toplarsınız falan. adam aşırı pişkin, ilişki bitmiş zaten. ofisi basmanın hiçbir etkisi yok, kendinizi küçük düşürürsünüz. zaman verecek bir durum da yok bu konuda. olay ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…