- 23 Ağustos 2012
- 50.281
- En iyi cevaplar
- 1
- 233.664
- 898
aciklamasi da şu oldu: sanane sanami kalmış onunla mesajlarımızı görmek sen karimsin o sadece iş arkadaşımSizi böyle birşey olmadığına inandırmak yerine suçluluk psikolojisi işte basıp gitmiş. Demek ki var bu b*kluk.
Kadının düşmanı yine kadın.
kayınvalidem daima açık sözlü biriKayinvalidenizin iyi niyetli olduguna emin misiniz? Is arkadasinda kaldigini direkt soylemesi cok ilginc.
Eşiniz kadınjn evinde kalıyordan sonrasının önemi var mı? Ne demek kadının evinde kalıyor? Böyle ilişki mi devan eder çok üzüldüm adınızaMerhaba hanimlar uzun süredir içimde olan bir derdim var.
Eşimle 13 yıllık evliyim. 9 yaşında çocuğumuz var. eşim cumartesi ve pazar hariç işe gidiyor. sabahtan akşama kadar orada kadın iş arkadasi ile birlikte çalışıyor.kadin 2 senedir eşimle çalışıyor gece eşimi kadınla mesajlaşırken gördüm kadın eşime “timamm tatlim” diye cevap vermiş eşimde kadının mesajına kalp atmış.ne bu kadar samimiyet?ben bile erkek arkadaşlarımla bu kadar samimi olmadım. neyse bu mesajlari gördüm evde kavga kıyamet koptu. çocukta uyandı. eşim kavgada kapiyi çarpıp annesine gitti.ertesi gün eve gelmedi.annesini aradim “burada değil, iş arkadaşına gitti. “dedi asil bardağı taşıran o oldu gün geçtikçe kötüleşiyorum çocukta baba baba diyor. iş yerini basıp dilekçemi verip boşansam mı diye düşüncelerim çok oldu. ne yapacağımı bilmiyorum iş yerini basmayı kafaya koydum.iş yerinden kovarlarsa diye korkuyorum.
eşim kadının evinde kaliyor. ben evde kös kös oturuyorum ben o işyerini basıp ikisini de rezil edecem bu iş böyle gitmez.
Oğlunun haltlarına ses çıkarmayan sadece açıkça söyleyen birikayınvalidem daima açık sözlü biri
İşte sen karısı olduğun için zaten olay burada kopuyor. Sadece iş arkadaşı olan biri ise hesabını karısına vermek zorunda.aciklamasi da şu oldu: sanane sanami kalmış onunla mesajlarımızı görmek sen karimsin o sadece iş arkadaşım
O nasıl iş.. Yani siz bunları aralarındakini yeni öğrenmiş olamazsınız.evet evinde kaliyor
Zina davası hala var mı?Kanıt alıp, zina davasını yapıştıracaksınız. İşyeri basmak basit bir davranış, sakın böyle bir hata yapmayın. Ne halleri varsa görsünler pislikler.
Boşanma davalarında ağır suç diye biliyorum ama hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir tabi.Zina davası hala var mı?
Hala varsa evini basıp şahit tutmak lazım. İşlerinde de rezil etsin ikisini.Boşanma davalarında ağır suç diye biliyorum ama hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir tabi.
Tazminat hakkı doğuyor, direkt zina olarak değil diye biliyorum. Avukatlara danışmak lazım tabii.Zina davası hala var mı?
Yani tabi bu cok guzel bir ozellik ama kadin is arkadasinin evinde kaldigini soylemek, oglunun hatasini gelinine soylemek cok yuce gonullu bi tavir mi bilerek yangina benzinle gitmek mi eminde olmak lazim.kayınvalidem daima açık sözlü biri
İş çıkışı takip edip sarmaş dolaş durumlarını fotoğraflayacak birilerinden yardım iste bence.O cebinde kalsın . Sonra anlaşmalı boşanma için isteklerini düşün en ağırından çocuğunun geleceğini de düşünerek o şahsı ara. Yanaşmazsa aldattığına dair ispatım var çekişmeli olupta daha fazla seninle muhatap olmak istemiyorum anlaşmalı bitsin bu iş de ve bak duruma. Yanaşmadı mı avukat tut o aktarsın sen alo bile deme pisliğe. İş yerini basarsan kamera kaydı vardır o da mahkemede bunu kullanabilir diye düşünüyorum hem kadın da sana dava açabilir dayak yediği içinMerhaba hanimlar uzun süredir içimde olan bir derdim var.
Eşimle 13 yıllık evliyim. 9 yaşında çocuğumuz var. eşim cumartesi ve pazar hariç işe gidiyor. sabahtan akşama kadar orada kadın iş arkadasi ile birlikte çalışıyor.kadin 2 senedir eşimle çalışıyor gece eşimi kadınla mesajlaşırken gördüm kadın eşime “timamm tatlim” diye cevap vermiş eşimde kadının mesajına kalp atmış.ne bu kadar samimiyet?ben bile erkek arkadaşlarımla bu kadar samimi olmadım. neyse bu mesajlari gördüm evde kavga kıyamet koptu. çocukta uyandı. eşim kavgada kapiyi çarpıp annesine gitti.ertesi gün eve gelmedi.annesini aradim “burada değil, iş arkadaşına gitti. “dedi asil bardağı taşıran o oldu gün geçtikçe kötüleşiyorum çocukta baba baba diyor. iş yerini basıp dilekçemi verip boşansam mı diye düşüncelerim çok oldu. ne yapacağımı bilmiyorum iş yerini basmayı kafaya koydum.iş yerinden kovarlarsa diye korkuyorum.
eşim kadının evinde kaliyor. ben evde kös kös oturuyorum ben o işyerini basıp ikisini de rezil edecem bu iş böyle gitmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?