Zeytinyağı gibi üste çıkmak diye ben buna derimeşim kavgada kapiyi çarpıp annesine gitti
Merhaba hanimlar uzun süredir içimde olan bir derdim var.
Eşimle 13 yıllık evliyim. 9 yaşında çocuğumuz var. eşim cumartesi ve pazar hariç işe gidiyor. sabahtan akşama kadar orada kadın iş arkadasi ile birlikte çalışıyor.kadin 2 senedir eşimle çalışıyor gece eşimi kadınla mesajlaşırken gördüm kadın eşime “timamm tatlim” diye cevap vermiş eşimde kadının mesajına kalp atmış.ne bu kadar samimiyet?ben bile erkek arkadaşlarımla bu kadar samimi olmadım. neyse bu mesajlari gördüm evde kavga kıyamet koptu. çocukta uyandı. eşim kavgada kapiyi çarpıp annesine gitti.ertesi gün eve gelmedi.annesini aradim “burada değil, iş arkadaşına gitti. “dedi asil bardağı taşıran o oldu gün geçtikçe kötüleşiyorum çocukta baba baba diyor. iş yerini basıp dilekçemi verip boşansam mı diye düşüncelerim çok oldu. ne yapacağımı bilmiyorum iş yerini basmayı kafaya koydum.iş yerinden kovarlarsa diye korkuyorum.
Çok açık sözlü bi kvniz varmış, ilginç geldi böyle dan diye söylemesi.annesini aradim “burada değil, iş arkadaşına gitti. “dedi
Çelişkiler, çelişkiler...iş yerini basmayı kafaya koydum.iş yerinden kovarlarsa diye korkuyorum.
Eşini değil,kendisini iş yerinden kovarlarsa diye anladım benBoşayacağınız adamın kovulmasından nie korkuyorsunuz ?
Yani basıp rezil etmekten korkmadıktan sonra işi olsa sana faydası ne olmasa ne .
evet evinde kaliyorZeytinyağı gibi üste çıkmak diye ben buna derim
Evli barklı adam gecenin bir yarısı tatlımlı, kalpli konuşuyor karşı cinsle olur iş değil ya. Allah bilir iş yerinde nasıl laubali sohbetler dönüyodur. İş arkadaşının yanına gitti derken evine mi gitmiş orayı anlamadım?
Valla haklısınız benim eşim yapsa ben de kıyametleri koparırdım.
OhaMerhaba hanimlar uzun süredir içimde olan bir derdim var.
Eşimle 13 yıllık evliyim. 9 yaşında çocuğumuz var. eşim cumartesi ve pazar hariç işe gidiyor. sabahtan akşama kadar orada kadın iş arkadasi ile birlikte çalışıyor.kadin 2 senedir eşimle çalışıyor gece eşimi kadınla mesajlaşırken gördüm kadın eşime “timamm tatlim” diye cevap vermiş eşimde kadının mesajına kalp atmış.ne bu kadar samimiyet?ben bile erkek arkadaşlarımla bu kadar samimi olmadım. neyse bu mesajlari gördüm evde kavga kıyamet koptu. çocukta uyandı. eşim kavgada kapiyi çarpıp annesine gitti.ertesi gün eve gelmedi.annesini aradim “burada değil, iş arkadaşına gitti. “dedi asil bardağı taşıran o oldu gün geçtikçe kötüleşiyorum çocukta baba baba diyor. iş yerini basıp dilekçemi verip boşansam mı diye düşüncelerim çok oldu. ne yapacağımı bilmiyorum iş yerini basmayı kafaya koydum.iş yerinden kovarlarsa diye korkuyorum.
Ne???evet evinde kaliyor
Canınız istiyorsa yapın. Ama sonrasında kovulur mu, ben de rezil olur muyum, boşanmaktan cayar mıyım, ispatlayamazsam da namusuma iftira attı herkesin içinde diye diğer kadın dava açar mı vs kısmı akabinde yaşanabilecekler. Umurunuzda değilse, neden olmasın?rezil olsunlar
haklisinCanınız istiyorsa yapın. Ama sonrasında kovulur mu, ben de rezil olur muyum, boşanmaktan cayar mıyım, ispatlayamazsanız da namusuma iftira attı herkesin içinde diye diğer kadın dava açar mı vs kısmı akabinde yaşanabilecekler. Umurunuzda değilse, neden olmasın?
Sizi böyle birşey olmadığına inandırmak yerine suçluluk psikolojisi işte basıp gitmiş. Demek ki var bu b*kluk.Merhaba hanimlar uzun süredir içimde olan bir derdim var.
alamadim maalesef mesajları gördüğümde aldi telefonuKanıt aldın mı o hengamede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?