Kocam ve kadin is arkadasi

Kaynanam: kızım yapma erkektir elinin kiri bu zor günler geçer gider. Ne guzel bak çocuğunda varmış o büyüyünce sana arka durar

Ben: dediğin gibi rezil et onları ve boşan. Sen yapsaydın seni hemen boşardı. Bide üstüne namussuz diye laf çıkarırdı.

Işten atılmasından niye korkuyorsun ki..sürünsün köpek..git ikisinide rezil et..utanmaza bak sen..hem suçlu hem güçlü..

Oha kadında mı kalıyor
.boşan geç. Zaten işyerinde herkes biliyordur muhtemelen durumu

Kanıt toplayın ve aklınızı kullanın. Hemen pervasız bi şekilde davranmayın. Bu kadar göz göre göre nasıl böyle yüzsüz olunabilir anlamıyorum. Adama bak rahatlığına bak, pes!

Kadının evinde kalıyormuş evli bir adam benim evimde kalacak karısıyla kavgalı diye. Iftirası mı kalmış.

Eşiniz başka bir arkadaşının evinde kalıyor olmasın.Siz olayın sicagiyla durumu yanlış anlamış olabilirmisiniz?He yanlış degilse Gidin kadının evine evi başlarına yıkın.

Kadının evinde kalıyormuş evli bir adam benim evimde kalacak karısıyla kavgalı diye. Iftirası mı kalmış.
Konuya sonradan eklenen kısım o; yorumumu yaptığımda bu kısım sadece kvsinin telefondaki söyleminden ibaretti. Netlik yoktu.
Hoş, birlikte kalsalar da bunu ispatlayabilmeli, önce delilini edinmeli ki inkar edememeliler. Yorumumda da buna değindim. Yalanlayıverir, üzerine de iftira attı bana der açar davayı milletin içinde suçlu çıktığıyla kalır.

Aslında anlaşılmaz da yazmamıştım ama neyse, bi de böyle anlatıvermiş olayım.

Son düzenleme:
Normalde çok mantıklı, sakin düşünürüm ama.. Benim bile ikisini rezil rüsva etmek istedi canım. Aynı evde kalmaları tam bir fiyasko. Ah kanıt toplasınız iş yerinde ikisini de kepaze edip, ikisini de kovdurabilseniz keşke. Bak o zaman ne aşkları kalır ne tatlımları. Bazen kafa kırık davranmak lazım

Belki de gerçekten kayinvalidenizde kalıyor ama orada olduğunu bilmenizi istemiyordur.
Emin olmadan hareket etmeyin.
Ayrıca kayinvalidenizde olmasa, oğlunu arayıp sormaz mı nerdesin diye?
Seni de arayıp kızım ne oldu demez mi?

Sessiz ve sakince davamıaçar yollarım, canı isterse anlaşmalı boşansın istemezse keyfi bilir. Onun için kendimi rezil edemem. davanızı açın, çocugunuza da büyüyünce izah edersiniz durumu

Önce bir şekilde kanıt toplayın sonra iş yerine gidin bence. Ben olsam iş yerine gitmek yerine oradaki müdürü ararım nasıl ahlaksız insanlarla çalıştıklarını öğrensinler

İş yerini basmak basit bir hareket. Direk boşanma dilekçesi verin.
Bosaninca canı o kadar acıyacak ki asalete neymiş rezil etmeliydim diye çok hazırlanacak. Cunku o adam canı sıkıldıkça msj atıp küfürler edecek kadıncağız. Bu çoğu bosanmada böyle oluyor malesef. Rezil et, bütün hıncını al ikiside insan içine cikamasin bence

P Patlayansekerr 2 mesajima da begenmedim atmissiniz, ne buldunuz begenmeyecek anlayamadim.

Yani şu insan etiketleyip niye beğenmedin diye sormak saçma değil mi Allah aşkına?

Sebebe gelince kaynanayı hedef tahtasına oturtmuşsunuz yahu, kadın oğlunun o kadınla kaldığını niye geline söylemiş deyip durmuşsunuz, kadına art niyetli yazmışsınız. Benim oğlum da aynı haltı yese ve gelinim bana nerede diye sorsa ben de dürüst bir şekilde nerede olduğunu söylerdim, kıvırmadan, hesap yapmadan. Ben böyle bir insanım ve kv'de de muhtemelen benim gibi biri, benim normalim bu, ben de sizin mesajları garipsedim o yüzden. Aynı duruma erkek kardeşim düştü onu korumadım kıza direkt söyledim, oğlum olsa böyle bir hainlik yapsa onu da korumazdım

Hadi itiraf edin şurda biz bizeyiz, siz bunların arasındakini biliyordunuz uzun zamandır, onlar da bildiğinizi biliyordu, bi sebepten boşanmaya cesaretiniz yok, sizin herif de bu sebepten azıttı yüzsüzleşti. Başka açıklaması yok bu pişkinliklerinin. Kaynana bile kadında kalıyor demiş yüzünüze yüzünüze. Kimsenin saygısı kalmamış size.

Isteyen istedigine etiket yapip sorabilir bu anormal birsey degil.

Kaldiki cok durustce oldugunuda soylemisim, olagan durumlarda kaynanalar hep erkek ogullarini korur diye saskinligimi belirtmisim, hedef tahtasina koyma vs cok abartili, uç dusunceler.

İş yerini basinca ne olacak is yerinde soyunmus yapıyor olacak halleri yok. Millete kendini reklam ettiginle kalacaksin. Kadinin evi neredeymiş iki adam yolla esek sudam gelinceye kadar dovsunler birseyleri bahane edip :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…