Kocam ve kadin is arkadasi

Aynen öyle. Şu saatten sonra yapılacak tek şey ihaneti kanıtlayıp mahkemede donuna kadar almak. İyi bir avukatla bu ihanet için adamdan dünyanın tazminatını alır. Yapılacak başka hiçbir şey yok

Burada bir sürü kişi kv'ye art niyetli yazmış. Kadınlar ne yapsa suç, söyleseler suç söylemeseler. En azından gelini aptal yerine koymamış, konu sahibi her şeyden habersiz o iğrenç sadakatsiz kocasından hastalık kapıp ilerde rahim ağzı kanseriyle uğraşsa daha mı iyi. En azından artık biliyor, başına yine bu gelebilir affederse, o zaman ben bile bile yaptım diyecek. Aradaki fark bu

Son düzenleme:
Ohoo adamdaki yüzsüzlük dağları aşmış. Evlilik kalmamış ki ortada. Adam yanınızda gecenin bir yarısı başka kadınla konuşacak kadar yüzsüzleşmiş. Kanıtları toplayın ve boşanın. O kadının evinde yaşadığını kanıtlasanız bile yeter. Böyle iğrenç bir durumun içinde çocuk istediği kadar baba desin, yapacak bir şey yok boşanmaktan başka. Çocuk gider hafta sonu babaanennesinde kalır, babası da gider oraya görür. İlk ailesi boşanan çocuk o olmayacak. Önce bi siz cesaret edin de, çocuk biraz işin bahanesi oluyor.
Ayrıca o adam müsvettesinden de söke söke tazminat alın. Güzel de bir nafaka talep edin.
Ben iş yerinde rezil etme olayına da karşı değilim, bu hareketi basit bir hareket olarak görmüyorum. Böyle bir olaya şahit olsam kadın için üzülürüm ama o iki şerefsizin gerçek yüzünü ilan ettiği içinde içten içe sevinirim. Rezil olsunlar tabi ki herkese. Hıı bence zaten iş yerindekiler onların durumunu anlamışlardır, arkalarından dedikodularını bolca yapıyorlardır. Ama gerekirse patrona, yöneticilerine durumu bildirirdim. Kovulacaksa da kovulsunlar.

Neden bu kadar garipsediniz art niyet aranmasını ben de bunu anlamadım. Kadın her durumu değerlendirebilmeli, emin olmalı diye burada çeşitli kadınların aklına danışılmıyor mu zaten? Ne malum kvnin zaten konu sahibinin bu kavgalarını bilip yangına körükle gitmediği? Hususi olarak oğlu evdeyken bile "O kadına gitti" demediği?

Her insan sizin gibi, benim gibi ya da bizim çevremizdekiler gibi değil. Bugün açıp basit bir tv programını bile izleseniz çeşit çeşit insan görürsünüz. Yaptığını inkar edenler, olmayanı olmuş gösterenler, gelini sinirden ne yapacağını şaşsın, hatalı davransın diye yangına körükle gidenler... Zaten adamın mesajlarında kusur var, belli aralarında muhabbet döndüğü ama kadın delilini edinmeden, aldatmaya dair elini sağlamlaştırmadan kvnin de gazıyla hareket etse, ne geçecek eline?

Kvnin yerinde olsam telde "Kadının yanında" demem. Böyle bir haber zart diye söylenmez, en azından ben karşımdakinin sinir krizi yaşama riskini hesaplar, söylemem. "Sakin ol bi konuşalım, ben geleyim yanına" der yanına gider, yalnız bırakmadan söylerim mesela. Ufak bebeğiyle evde tek başına eşini bekleyen kadına bu haberi telefonda ekmek sipariş eder gibi vermeyi de yadırgayabilirim. Bu da benim bakışım.

Ablacım konu sahibi kendi demiş kv açık sözlü biri diye. Hayatta bir tek sizin tanıdığınız insan tipleri mı yaşıyor? Her kadın oğlunu korumak için yalan söylemek zorunda mı, gelinin evine gelmesini bekleyecek kadar ince düşünmek zorunda mı. Hayatta açık sözlü rahat insanlar da var. Burada konu kocasının konu sahibini aldatması iken siz kv konuşuyorsunuz ya. Kadınlar ne yapsa suç yemin ediyorum. Bu tepkiyi adama vermiyorsunuz konuyu ekseninden saptırıyorsunuz. Burada konu kv değil ki ya. Adam karısını aldatıyor haince. Konu sahibinin bu ihaneti kanıtlayıp ayrılması gerek, bunlar yeterince zorken konuyu alâkasız yerlere çekmek niye ya

Bakınız ilk mesajlarım:
Çok açık sözlü bi kvniz varmış, ilginç geldi böyle dan diye söylemesi.

Çelişkiler, çelişkiler...
Bassanız nolacak ayrıca? Millete film olduğunuzla kalacaksınız.

İnsanların bunu yadırgaması normal diyorum. Açık sözlü her insan iyi niyetli değildir, düşünceli değildir.
Korumak için yalan söyleyen kvleri konuşmuyoruz, yangına körükle mi gidiliyor acaba bi durun diyoruz. Siz zannediyorsunuz ki konudaki birkaç kişi kvyi irdeledi diye kv düşmanı, adı kv diye hemen suçlu buluyor, kadın düşmanıyız, çevremiz de dillerinden irin akan yaratıklarla kaynıyor filan. :)))

Çok saçma çıkarımlarınız var ve konuyu ekseninden kaydırmak demişken, kv polemiğine girerek bunu siz yapıyorsunuz aslında. Herkes yorumunu yazıp geçmişti ve konu da çeşitli düşünce aralıkları sunularak ilerliyordu. Eksiler, sonra da "Açık sözlü kvler de vardırrr!" çıkışınız. :))
Neyse sıkıldım ve daha laf anlatamayacağım, çünkü bir yorum öncesinde anlamanızı umardım. Orada mümkün olmayan, bu yorumda da mümkün olmayacak belli ki çünkü aynı şeyleri tekrarlayıp durmuşsunuz, iletişime kapalısınız, ama işte bi deneyesim geldi. :)))

Hadi iyi forumlar ablacım. :)

Son düzenleme:
Kayınvaliden doğrudan mı söyledi bunu başka bir şey demedi mi? Basıp rezil etme fikri şu an doğru bir fikir değil bence

Acik sozlu olmak ile iyi niyetli olmak ayni seyler degil, bunu hepimiz biliyoruz galiba?

Ben kv'yi hedef tahtasina koymadim, ha istersem koyarim ama burada bizden fikir almak icin baslik acan bir kadin arkadasimiza da kv'ne cok mu güveniyorsun bakalim iyi niyetli mi diye sormak suc degil. Hem ne malum, koca kisisi kv'nin evinde totosunu devirmis yatiyor olabilir ve kv sirf ayrilsinlar diye "acik sozlulugunun" ardina siginip yalan söylemiş de olabilir.

Son kertede bu adam karisini aldatiyor, bu acik ama ben aldatiliyor olsaydim kv'min acik sozluluguna cokta guvenmezdim, cunku bilirim ki acik sozlude olsa amaci baska olabilir. İnsanlarin sozlerinin ardında baska ajandalar aramak cok anormal birsey degil.

Evet sizin dediginiz gibi kv super bir kisilik olup hem acik sozlu hem iyi niyetli olabilir, bunu goz ardi etmiyoruz.

Ama ne malum belkide bilerek duyurdu ve kadinin tepkisizligini davada "zaten 2.kadini biliyor ve kabullenmisti, dolayisiyla ortada aldatma degil kabul edilmis bir cok eslilik durumu var" seklinde kullanmayacaklarini?

Biliyoruz degil mi, aldatma bilindiği zaman (hemen harekete gecilip 6 ay icinde dava acilmazsa) davalarda kullanilamiyor, affedilmis sayiliyor? Belki koca kisisinin cin fikirli bir avukati vardir ve bu onun fikridir?

Isin ozu, aldatilan hem cinsime her sorunu, konuyu tartmasi gerektigini belirttim ben sadece. Iyi niyetli degil diyerek bir kv'yi hedef tahtasina koymadim.

Kendisi de açık sözlü, kendisi de yaşamış ve söylemiş ya başka bir şekilde, ondan konudaki kvyi içselleştirdi ve savunası geldi bize karşı. :)
Ama farkında olmadığı şey, bizim kvyi net kötü ilan etmemiş olmamız, "İhtimal" vermemiz. Fevri aksiyonlar aldırabilecek bir haberi hangi niyetle söylediğini bilmediğimiz için, konu sahibini "Temkine" çağırmamız çünkü "Her dürüstlük(!), iyi niyetli değildir". Bunu görecek az kişi var gerçekten.

Diğer yorumcu apayrı bir yere gitti "Hemen kadınlara suç buldunuz, erkeğe tek laf yok"larda o :) Göreceğini zannetmiyorum bizim baktığımız açıyı. Boşa nefes tüketmeyelim bence. Ben "He" demeyi tercih ediyorum. Bu konuda kv düşmanı, kadın düşmanı, erkek sever oluvereyim madem. Sıkılıyorum çünkü ısrarla yanlış yere çekmek isteyenlerin zihinlerinde canlandırdıkları Wing'in, doğrusunu açıklamaktan. Bence sen de açıklama daha uzarsa. Kimin canı neyi anlamak istiyorsa onu anlasın.
İçselleştirdi o kvyi, boşver.

Son düzenleme:
Is yerini basip onlarin seviyesine düşmeye ne gerek var. Kocanin da kadina gidesi varmis hazir kavga çıkınca hemen kosup gitmis igrenc herif. Umarim bosarsin bu adami.

Vallahi bende yeri gelirse erkek savunurum, kv'de savunurum ama bu konudaki iki kiside savunulacak durumda degil. Ben bu cok acik sozlu kv'nin iyi niyetine sadece ve sadece cok sevgili gelininin davasinda ogluşuna karsi sahitlik yaparsa inanirim.

Vallahi bende yeri gelirse erkek savunurum, kv'de savunurum ama bu konudaki iki kiside savunulacak durumda degil. Ben bu cok acik sozlu kv'nin iyi niyetine sadece ve sadece cok sevgili gelininin davasinda ogluşuna karsi sahitlik yaparsa inanirim.

Oralara gelene kadar bakalım konu sahibi napacak, kararlı duracak mı? Yoksa biliyorsun, çok gördük buralarda yakacağım yıkacağım diye kalkıp, çocuğum için vazgeçtimle oturanları. Geriye kalan, içselleştirilmiş konularda çıkan hararetli tartışmalar ve banlar.

Kendisi için en doğrusunu yapabilir umarım.

Konu sahibesi ne yaptınız çok merak ettim

Doğruyu söylemek ve yangına körükle gitmek alâkasız şeyler. Kv'sini arayan konu sahibi, kocasının yerini soran da konu sahibi, kadın normal bir cevap vermiş burada yangına körükle gitmek gibi bir durum yok, alâkası bile yok bahsettiğiniz şeyle. Açık sözlü insanlar iyi niyetli değildir demişsiniz, davranış tiplerini yanlış yorumlamanız benim sorunum değil

Ay bence kaynana açık sözlü de dürüst de olsa oğlunun rızası olmadan bu bilgiyi vermezdi
Konu sahibi pes edip boşanmaya artık yanaşsın diye bilerek yol yapmışlar
Siz de oğlum baba baba diyor diye kendinizi kandırmaya devam edin
İş yerine basmak falan bence hiç girmeyin bu yola çünkü boşanmayacak gibi bir havanız var

Her niyetinizde eminseniz gidin basın ,dünya aleme rezil edin ,davayı açın, ilişkinizi kesin.

Bu konunun dürüstlüğü olmaz ki. O kaynananın oğlunun yerine kızı olsa damadına diyebilecek mi kızım erkek iş arkadaşında kalıyor diye? Besbelli artık konu sahibi gerek eşi yüzünden gerek kendi duruşsuzluğu sebebiyle saygınlığını yitirmiş ailenin gözünde.

"Açık sözlü insanlar iyi niyetli değildir demişsiniz"

Şu kesin hükmümü alıntılar mısın nerede demişim çok merak ettim. Tamam zihninizde çizdiniz beni kendinizce anlıyorum da, kendi cümlelerinizle konuşturmasaydınız bari
.

Adam evi terk edip sevgilisinde yaşamaya başlamış. Bunları takip et iş çıkışı, aynı evde kaldıklarını belgele. Sonra da aç boşanma davasını, tazminat nafaka derken al alabildiğin kadar.
Bunun bizlik bir işi kalmamış, direkt avukata git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…