- 14 Temmuz 2023
- 3.483
- 3.743
- 53
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oha kadında mı kalıyorMerhaba hanimlar uzun süredir içimde olan bir derdim var.
Eşimle 13 yıllık evliyim. 9 yaşında çocuğumuz var. eşim cumartesi ve pazar hariç işe gidiyor. sabahtan akşama kadar orada kadın iş arkadasi ile birlikte çalışıyor.kadin 2 senedir eşimle çalışıyor gece eşimi kadınla mesajlaşırken gördüm kadın eşime “timamm tatlim” diye cevap vermiş eşimde kadının mesajına kalp atmış.ne bu kadar samimiyet?ben bile erkek arkadaşlarımla bu kadar samimi olmadım. neyse bu mesajlari gördüm evde kavga kıyamet koptu. çocukta uyandı. eşim kavgada kapiyi çarpıp annesine gitti.ertesi gün eve gelmedi.annesini aradim “burada değil, iş arkadaşına gitti. “dedi asil bardağı taşıran o oldu gün geçtikçe kötüleşiyorum çocukta baba baba diyor. iş yerini basıp dilekçemi verip boşansam mı diye düşüncelerim çok oldu. ne yapacağımı bilmiyorum iş yerini basmayı kafaya koydum.iş yerinden kovarlarsa diye korkuyorum.
eşim kadının evinde kaliyor. ben evde kös kös oturuyorum ben o işyerini basıp ikisini de rezil edecem bu iş böyle gitmez.
Kanıt toplayın ve aklınızı kullanın. Hemen pervasız bi şekilde davranmayın. Bu kadar göz göre göre nasıl böyle yüzsüz olunabilir anlamıyorum. Adama bak rahatlığına bak, pes!Merhaba hanimlar uzun süredir içimde olan bir derdim var.
Eşimle 13 yıllık evliyim. 9 yaşında çocuğumuz var. eşim cumartesi ve pazar hariç işe gidiyor. sabahtan akşama kadar orada kadın iş arkadasi ile birlikte çalışıyor.kadin 2 senedir eşimle çalışıyor gece eşimi kadınla mesajlaşırken gördüm kadın eşime “timamm tatlim” diye cevap vermiş eşimde kadının mesajına kalp atmış.ne bu kadar samimiyet?ben bile erkek arkadaşlarımla bu kadar samimi olmadım. neyse bu mesajlari gördüm evde kavga kıyamet koptu. çocukta uyandı. eşim kavgada kapiyi çarpıp annesine gitti.ertesi gün eve gelmedi.annesini aradim “burada değil, iş arkadaşına gitti. “dedi asil bardağı taşıran o oldu gün geçtikçe kötüleşiyorum çocukta baba baba diyor. iş yerini basıp dilekçemi verip boşansam mı diye düşüncelerim çok oldu. ne yapacağımı bilmiyorum iş yerini basmayı kafaya koydum.iş yerinden kovarlarsa diye korkuyorum.
eşim kadının evinde kaliyor. ben evde kös kös oturuyorum ben o işyerini basıp ikisini de rezil edecem bu iş böyle gitmez.
Bu ne rahatlıkeşim kadının evinde kaliyor
Kadının evinde kalıyormuş evli bir adam benim evimde kalacak karısıyla kavgalı diye. Iftirası mı kalmış.Canınız istiyorsa yapın. Ama sonrasında kovulur mu, ben de rezil olur muyum, boşanmaktan cayar mıyım, ispatlayamazsam da namusuma iftira attı herkesin içinde diye diğer kadın dava açar mı vs kısmı akabinde yaşanabilecekler. Umurunuzda değilse, neden olmasın?
Konuya sonradan eklenen kısım o; yorumumu yaptığımda bu kısım sadece kvsinin telefondaki söyleminden ibaretti. Netlik yoktu.Kadının evinde kalıyormuş evli bir adam benim evimde kalacak karısıyla kavgalı diye. Iftirası mı kalmış.
Belki de gerçekten kayinvalidenizde kalıyor ama orada olduğunu bilmenizi istemiyordur.Merhaba hanimlar uzun süredir içimde olan bir derdim var.
Bosaninca canı o kadar acıyacak ki asalete neymiş rezil etmeliydim diye çok hazırlanacak. Cunku o adam canı sıkıldıkça msj atıp küfürler edecek kadıncağız. Bu çoğu bosanmada böyle oluyor malesef. Rezil et, bütün hıncını al ikiside insan içine cikamasin benceİş yerini basmak basit bir hareket. Direk boşanma dilekçesi verin.
P Patlayansekerr 2 mesajima da begenmedim atmissiniz, ne buldunuz begenmeyecek anlayamadim.
Oda oğlundan memnun değil benceOğlunun haltlarına ses çıkarmayan sadece açıkça söyleyen biri![]()
Isteyen istedigine etiket yapip sorabilir bu anormal birsey degil.Yani şu insan etiketleyip niye beğenmedin diye sormak saçma değil mi Allah aşkına?
Sebebe gelince kaynanayı hedef tahtasına oturtmuşsunuz yahu, kadın oğlunun o kadınla kaldığını niye geline söylemiş deyip durmuşsunuz, kadına art niyetli yazmışsınız. Benim oğlum da aynı haltı yese ve gelinim bana nerede diye sorsa ben de dürüst bir şekilde nerede olduğunu söylerdim, kıvırmadan, hesap yapmadan. Ben böyle bir insanım ve kv'de de muhtemelen benim gibi biri, benim normalim bu, ben de sizin mesajları garipsedim o yüzden. Aynı duruma erkek kardeşim düştü onu korumadım kıza direkt söyledim, oğlum olsa böyle bir hainlik yapsa onu da korumazdım