normalde abisiyle ortak oldukları bir emlak şirketi vardı fakat satışlar aksayınca hem personeli çıkartmak hem de ofisi kapatmak durumunda kaldılar.zaten abisiyle de çok tartışmaya başladılar ve dedi ki ben en kısa surede bu arsaları satıp( 3 ay gibi) kendi işimi kurucam dedi..gel gelelim evdeki hesap çarşıya uymadı arsalar satılmadı komisyonlarda gelmedi ve bu süre zarfı uzayınca ev parasından arta kalanla babamla ufak tefek işleri yapıp masrafları çıkartmak başarıymış gibi oldu ne yazıkki..böyle iş güçmü olur arkadaşlar yaKocanin düzgün bir mesleği yokmu ? Niye o aesalarin satilmasini bekliyor evde anlamadim
baban iyi niyetli davranmış ne güzel.aynenbaba nasıl bu kadar arkasında duruyorsun dediğimde kızım ilk evliliğim işlerim bozuldu diye ilk karım ve ailesi beni aşağıladıkları için bitti..çok şükür çalıştım didindim tekrar gücendim ben eminim damadım da böyle olucak diyor ki babam maddi konularda müthiş dikkatli asla savruk olmayan bir insandır..kocamı resmen oğlu gibi goruyor suanda ki aslında bu güzel bişey amasuanda eşim bu durumdan dolayı rahatladı diye düşünüyorum (
çok çok haklısınKocanin poposu kalkmıs bir zahmet indiriver. Kv ye artik cevap ver istersen. Kendi annesinde bir duzen ve hakimiyet kuramadigi icin sizin evde bunu uygulamaya calısiyor galiba ama yerini bilmesi lazim. Ayrica bazen iyilik para etmiyor ailesi icin esinin zahmet olmazsa para kazanmasi lazim. Hazira dag dayanmaz
canım eşim suanda babam yaşlı olduğu için onun işlerine yardım ediyor ama dışardan hani ofis vs bi düzenleri yok ote yandan arsalar duruyor cunku abisiyle hala kavga ediyorlar aracılar işi neden halledemedi ne yapıcaz ne edicez diye..kısacası satılıcaktır illaki diye ümit ediyorum ama bu süreç bu kadar zorken bir de bu şekilde kadir kıymet bilmemesi çok ağrıma gittibaban iyi niyetli davranmış ne güzel.
ancak bundan sonrası için artık elini çeksin damadından.
eşinin yaptığına nankörlük deniyor kısaca darılma ama.
kadir kıymet bilmez bir insanmış.
rahata fazla alışmış bence.
ayrıca o arsalar daha duruyor mu eminmisin?
bir de eşinin mesleği yok mu?şu an ne iş yapıyor?
bende bu yazdıklarımın başıma geliceğini söyleseler hayatta inanmazdım,cocugum için susuyorum diyenlere pek te inanmazdım ama inan çocuk çok öenmli bir etken..oğlumun hatrı için haddinden fazla susuyorum belki ama kendime söz verdim eğer yaza kadar çözümlenmezse bu durum kesinlikle yokum artık hayatında..babamla da konuştum o da mayıstan sonra tüm desteği çekicek o saatten sonrada takke düşer kel görünür zaten..bu süre zarfında nasıl dayanıcam hiç bilmiyoru o da ayrı bir konu zatenValla colugum cocugum olmadığından, olsa da kimseye eyvallahım olmadığından "al ananıda gidin lan bu evden" diye kovalı cok olmustu canım.
Diğer yandan eşinin babanın iyi niyetini suistimal ettiğini, kadir kıymet bilmediğini düşünüyorum.
Kayınvalidene diyecek laf bulamıyorum. Vefat eden eşinin ardından bana mal bırakmadı diye üzülmek nedir abi?
Yani onlar ezileceklerine seni eziyorlar... Vay arkadaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?