Kocam ve ailesi boşanmamızı istiyor. Davayı ben açtım ama onlardan ses soluk yok, sizce amaçları ne?

Hukuk okusaydınız ya özel olmasa dilekçeyi atacam ama gerek yok sizin gibiler laftan anlamaz. Tedbir nafakası nı araştır bakalım neymiş
Tedbir nafakası boşanma davası sürerken verilen nafakadır. Boşanma davası açılmadan tedbir nafakası için dava açamazsınız. Ya davayı açtınız haberiniz yok ya sallıyorsunuz.

• Tedbir Nafakası: Boşanma davası açılmadan önce veya açıldıktan sonra herhangi bir eşin veya ergin olmayan çocukların (18 yaşından küçük çocuklar) geçinmesini sağlamak üzere hükmedilen nafaka türüdür.

Tedbir nafakası boşanma davası sürerken verilen nafakadır. Boşanma davası açılmadan tedbir nafakası için dava açamazsınız. Ya davayı açtınız haberiniz yok ya sallıyorsunuz.
  • Tedbir Nafakası: Boşanma davası açılmadan önce veya açıldıktan sonra herhangi bir eşin veya ergin olmayan çocukların (18 yaşından küçük çocuklar) geçinmesini sağlamak üzere hükmedilen nafaka türüdür.

Hukuk okusaydınız ya özel olmasa dilekçeyi atacam ama gerek yok sizin gibiler laftan anlamaz. Tedbir nafakası nı araştır bakalım neymiş
Tedbir Nafakası, boşanma davasının açılmasıyla birlikte hakim tarafından hükmedilen ve gerekli görüldüğü hallerde dava sonucu kesinleşinceye kadar devam edebilen, tarafların boşanma sürecinde yaşam standartlarının olumsuz yönde değişmemesi açısından verilen bir nafaka türüdür

Oda boşanma davası

Avukata sor bacım ben sizin gibilere laf anlatamam

Biz pek anlamiyoruzz bacim. Sen belli ki bu islerde tuttugunu koparan birisin. Bak adam siddet uygulamis, evine yollamis ama sen bir yolunu bulup geri donmussun. Ben zaten adama cok kizdim boyle bir evlilikte insan karisina zorla dogum kontrol hapi nasil yutturur ya aklim almadi benim. Bence bu konuyu da dava et. Sen biliyorsun bu isleri belli. Biz pek anlamiyoruz iste. Ben yerinde olsam hic bosanmam ya surunsun yaneee.

Ancak tedbir nafakasına karar verilebilmesi için boşanma davası açmış olmak şart değildir. Eşlerin ayrı yaşaması halinde, boşanma davası açılmaksızın da tedbir nafakasına karar verilebilir.

Doğru siz boşanmak istemediğiniz için haklısınız

Belki ziynet için açabilir ama nafaka hiçbir türlü boşanma davası olmadan talep edilemiyor.

Hepsini anlattım avukata

böyle adamları nasıl buluyorsunuz anlamıyorum. boşanıyormuşsunuz işte kurtuluyorsunuz. Türkiye'de üniversite bitirip yurt dışında tuvalet mi temizlediniz gerçekten. Ne büyük aşkmış meğerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…