- 25 Nisan 2021
- 228
- 15
- 34
-
- Konu Sahibi asyaAsya187
Bizi yanlis anlama biz kimsenin eğitime diyecek lafimiz yok bak ben üni bile okumadım evet ama cahil değilim . Yazdıklarınin neresinden tutarsak elimizde kalıyor . Sen adamların para davasi açtığın için adim atmalarını bekliyorsun yalvarmalarini dön demelerini deseler donermisin dönersin bence yapma bunu kendine boşanma davasını aç mesleğinde var artık ülkede kadın haklarına daha çok değer veriliyor en azından sığınma yerleri var ya ben boyle bı adamdan değil nafaka 5 kuruş talep etmeden ayrılirdim bu adam para verecek ama peşini de birakmayacak ben bütün bağımi koparmaya bakardım
Yanlıs anlayacak bisey yok ablacım. Düşüncelerin için teşekkür ederim Allah razı olsunBizi yanlis anlama biz kimsenin eğitime diyecek lafimiz yok bak ben üni bile okumadım evet ama cahil değilim . Yazdıklarınin neresinden tutarsak elimizde kalıyor . Sen adamların para davasi açtığın için adim atmalarını bekliyorsun yalvarmalarini dön demelerini deseler donermisin dönersin bence yapma bunu kendine boşanma davasını aç mesleğinde var artık ülkede kadın haklarına daha çok değer veriliyor en azından sığınma yerleri var ya ben boyle bı adamdan değil nafaka 5 kuruş talep etmeden ayrılirdim bu adam para verecek ama peşini de birakmayacak ben bütün bağımi koparmaya bakardım
Polisler gelince ne sonuç çıktı şikayetçi oldunuz muBen oraya yurt dışında haklarımı aramak için gittim. Orda da şikayetçi oldum . Polisler eve geldi
Baska üyelik hesabım vardı bu hesabı yeni açtım. Diğerinin şifresini unuttum@bryolcu9000 ne diyorsun bunlara? Ben hic inanmadim bu arkadasa.
Evet , boşanma davası için dosya oluşturduk poliste ve savcılıkta soruşturma evrakları var. Vatsap mesajlarını verdim ayrıcaPolisler gelince ne sonuç çıktı şikayetçi oldunuz mu
Boşanma davası için dosya oluşturulmuş siz halen dava açmadım diyorsunuz bütün karışıklık bundan ibaretEvet , boşanma davası için dosya oluşturduk poliste ve savcılıkta soruşturma evrakları var. Vatsap mesajlarını verdim ayrıca
Seni alıp sığınma evine koymayı teklif etmediler mi?Haklarını elde etmek için onlara katlanmak zorunda kalmazdınEvet , boşanma davası için dosya oluşturduk poliste ve savcılıkta soruşturma evrakları var. Vatsap mesajlarını verdim ayrıca
Avukatım yönlendirme yapıyor. Önce nakafa davası ve ziynet eşyası davası açalım. Dava açıldığını karşı taraf öğrenince uzlaşmak isteyecekler, şartlarını söylersin kısa yoldan anlaşmalı olarak biter dediBoşanma davası için dosya oluşturulmuş siz halen dava açmadım diyorsunuz bütün karışıklık bundan ibaret
Evliliğim 1 yıldan az sürdüğü için ve oturum eşime bağlı olduğu için, boşanma olmasa bile oturumumu iptal edebiliyorSeni alıp sığınma evine koymayı teklif etmediler mi?Haklarını elde etmek için onlara katlanmak zorunda kalmazdın
Anladım hayırlısı olsun hakkınızdaAvukatım yönlendirme yapıyor. Önce nakafa davası ve ziynet eşyası davası açalım. Dava açıldığını karşı taraf öğrenince uzlaşmak isteyecekler, şartlarını söylersin kısa yoldan anlaşmalı olarak biter dedi
Amin inşallah dua edinAnladım hayırlısı olsun hakkınızda
Ama ses soluk çıkmadı sorun orda işteAnladım hayırlısı olsun hakkınızda
Haberleri yoktur belkiAma ses soluk çıkmadı sorun orda işte
E devletten takip ediyorum avukat tutmamıs karşı taraf
Haberleri var . Ama bişey yapmıyorlar. Kafalarında ne tilkilik dönüyor bilmiyorumHaberleri yoktur belki
Evet bu Almanya’da en az 3 sene geçmiş olması gerek.Eşinden ses çıkmamasının sebebi belki daha evraklar eline gitmemiştir.Türkiye de bile uzun sürede gidiyor.Umarım elindeki senet geçerlidir.Eşin tr de yaşamadığı için icra yoluyla filan birşey alamazsın ama nafakayı yatırmazsa hapis cezası çıkıyor onuda ancak tr ye giriş yaptığında alırsın.Altınlar içinde çok heveslenme ortak kullandık borçlarımızı kapattık diyebilir.Her ne kadar takılan takılar kadının densede geri almak çok zor olabiliyor.karşı taraf anlaşma yoluna gitmezse davan 3-4 sürer.İlk etapta tedbir nafakası bağlanır ama bunun içim eşinin gelir durumunu sunması gerekir diye biliyorumEvliliğim 1 yıldan az sürdüğü için ve oturum eşime bağlı olduğu için, boşanma olmasa bile oturumumu iptal edebiliyor
Sürünsünler köpekler. Görüştüğü biri varmış. O yüzden inada gidiyorum. Sürünsün
Yok benim avukat daha önce hakimmiş. Alırız dedi altınları. Senet kambiyo senetl. Kapıdan kovma olayı olduğu için işler değişiyor dedi avukat. Ve kapıdan kovup oturum kartımı aldıklarına dair soruşturma evrakları mevcutEvet bu Almanya’da en az 3 sene geçmiş olması gerek.Eşinden ses çıkmamasının sebebi belki daha evraklar eline gitmemiştir.Türkiye de bile uzun sürede gidiyor.Umarım elindeki senet geçerlidir.Eşin tr de yaşamadığı için icra yoluyla filan birşey alamazsın ama nafakayı yatırmazsa hapis cezası çıkıyor onuda ancak tr ye giriş yaptığında alırsın.Altınlar içinde çok heveslenme ortak kullandık borçlarımızı kapattık diyebilir.Her ne kadar takılan takılar kadının densede geri almak çok zor olabiliyor.karşı taraf anlaşma yoluna gitmezse davan 3-4 sürer.İlk etapta tedbir nafakası bağlanır ama bunun içim eşinin gelir durumunu sunması gerekir diye biliyorum
Kendisi içmesi gerekirdi halbukiKonu gercek ise olayin tek iyi yani esinizin size zorla dogum kontrol hapi yutturmasi olmus.