- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.715
-
- Konu Sahibi asyaAsya187
Eşim 4. üniversitesini okuyor ciddiyim. Diplomalarını atabilirim özelden hahahhaYa sizde hic bisi anlamiyorsunuz. Burda egitimsiz birine daha denk gelmedim ben. Herkes 3 er 5 er okumus uniyi ondan bunlar. Simdi 6.yi okuyacak kismetse. Allah zihin acikligi versin
Ben varım okumamış biri olarakYa sizde hic bisi anlamiyorsunuz. Burda egitimsiz birine daha denk gelmedim ben. Herkes 3 er 5 er okumus uniyi ondan bunlar. Simdi 6.yi okuyacak kismetse. Allah zihin acikligi versin
Ya sizde hic bisi anlamiyorsunuz. Burda egitimsiz birine daha denk gelmedim ben. Herkes 3 er 5 er okumus uniyi ondan bunlar. Simdi 6.yi okuyacak kismetse. Allah zihin acikligi versin
Eşim 4. üniversitesini okuyor ciddiyim. Diplomalarını atabilirim özelden hahahha
ben bir okudum ondan anlamıyom demek
Ya sizde hic bisi anlamiyorsunuz. Burda egitimsiz birine daha denk gelmedim ben. Herkes 3 er 5 er okumus uniyi ondan bunlar. Simdi 6.yi okuyacak kismetse. Allah zihin acikligi versin
Zaafları para ya oradan vurunca tülay nolur geri döne bağlamaları gerekiyorduYa tamam hadi sizin dediğiniz gibi olsun. Madem adama boşanma davası açmadınız, neden ondan ses çıkmamasına şaşırıyorsunuz? Sonuçta boşanma davası açmadınız, e adam neye ses çıkarsın?
Belki ziynet için açabilir ama nafaka hiçbir türlü boşanma davası olmadan talep edilemiyor.
Sınıf öğretmenliği mezunuyumAdalet mezunu ya DGS ile hukuka devam edecek ablası
birde şeyi anlamadım ona da açıklık getirirnisin.
daha öncede yazdım yardımcı oldunuz demiş ya baktım bir bu konusu var. kaç üyeliği var acaba çoklu üni okuyanlar bir el atsa mevzuya
Ya zaten adam bunu Hollanda 'ya geri götürünce altından girip üstünden çıkıp almayacak mı o paraları? Adam için no problem, şimdi gezem tozam sevişem, doyunca eline parayı verir geri getiririm diyor. Sonra geri alırım nasılsa diyor. Para kaybetmeyecek ki adam, bi cebinden çıkarıp öbür cebine koyacak.Zaafları para ya oradan vurunca tülay nolur geri döne bağlamaları gerekiyordu
Ondan diyor sanırım ses çıkmadı acaba neden diye
Bizi yanlis anlama biz kimsenin eğitime diyecek lafimiz yok bak ben üni bile okumadım evet ama cahil değilim . Yazdıklarınin neresinden tutarsak elimizde kalıyor . Sen adamların para davasi açtığın için adim atmalarını bekliyorsun yalvarmalarini dön demelerini deseler donermisin dönersin bence yapma bunu kendine boşanma davasını aç mesleğinde var artık ülkede kadın haklarına daha çok değer veriliyor en azından sığınma yerleri var ya ben boyle bı adamdan değil nafaka 5 kuruş talep etmeden ayrılirdim bu adam para verecek ama peşini de birakmayacak ben bütün bağımi koparmaya bakardımSınıf öğretmenliği mezunuyum
Ay evlerden ırak...Sınıf öğretmenliği mezunuyum
@bryolcu9000 ne diyorsun bunlara? Ben hic inanmadim bu arkadasa.birde şeyi anlamadım ona da açıklık getirirnisin.
daha öncede yazdım yardımcı oldunuz demiş ya baktım bir bu konusu var. kaç üyeliği var acaba çoklu üni okuyanlar bir el atsa mevzuya
Yok aslında, oradaki Türk olan Avrupa vatandaşına bunları yapamazlar, özellikle Türkiye 'den evleniyorlar ki, dil bilmez, o ülkedeki kadın haklarını bilmez, yol bilmez iz bilmez. Bir de Avrupa bahşedince diledikleri eziyeti yapma hakkı görüyorlar.Genc evlilik düşünen genc kizlarimiza sesleniyorum.
Yurtdişindan talibiniz oldumu
devlet kuşu şanstopu cikti sanmayin .
Yurtdişindaki çoğu erkek türkiyedekinden daha geri ,siğ ve oküz .
İnanamamSınıf öğretmenliği mezunuyum