Kocam ve ailesi boşanmamızı istiyor. Davayı ben açtım ama onlardan ses soluk yok, sizce amaçları ne?

Ya sizde hic bisi anlamiyorsunuz. Burda egitimsiz birine daha denk gelmedim ben. Herkes 3 er 5 er okumus uniyi ondan bunlar. Simdi 6.yi okuyacak kismetse. Allah zihin acikligi versin
Eşim 4. üniversitesini okuyor ciddiyim. Diplomalarını atabilirim özelden hahahha

Ya sizde hic bisi anlamiyorsunuz. Burda egitimsiz birine daha denk gelmedim ben. Herkes 3 er 5 er okumus uniyi ondan bunlar. Simdi 6.yi okuyacak kismetse. Allah zihin acikligi versin
Ben varım okumamış biri olarak bu sene hazırlanıyorum üni ye açıktan okumayı düşünüyorum

birde şeyi anlamadım ona da açıklık getirirnisin.
daha öncede yazdım yardımcı oldunuz demiş ya baktım bir bu konusu var. kaç üyeliği var acaba çoklu üni okuyanlar bir el atsa mevzuya

Ya tamam hadi sizin dediğiniz gibi olsun. Madem adama boşanma davası açmadınız, neden ondan ses çıkmamasına şaşırıyorsunuz? Sonuçta boşanma davası açmadınız, e adam neye ses çıkarsın?
Zaafları para ya oradan vurunca tülay nolur geri döne bağlamaları gerekiyordu
Ondan diyor sanırım ses çıkmadı acaba neden diye

Çok sinirlendim ama sana.
Universite okumuş birisin ellinin altinda internet var.
Niye bu kadar eziyeti cektin,niye?
Ne kadar Hollandada yaşadiğini bilmiyorum ama sosyal hizmetleri bir numara.
Gitseydin şikayet etseydin sana evde acarladi yaşayacak parada verirlerdi ,avukatta tutarlardi.
kusura bakmada sende sanki illa orda kalmak için gitmişsin .
Yoksa öylerinden kurtulmak isterdin ama yokk birde oturum kartini polis ile aldirman onu gösteriyor.
Birde sanki mükemmel hayatin varmiş gibi çocuk yapmak istemişsin .
Niye çocuk? hollanda kalmak için garantimiydi?
Şimdide sadece altinlari kurtayim ama boşanmayim belki beni geri isterler .
Niye boşanma davasi acmadin?
yapan ayri yaptiran ayri

Ahh ya ne zor zamanlar geçirmişsin.Neden polise sığınmadın?Onca yaptıkları yanına kalmış pisliklerin.Kaç sene kaldın yurt dışında Almanya’da belli bir süre kaldıktan sonra boşansanda yaşamaya devam edebiliyorsun.Keşke oradaki haklarını öğrenip boşanma davası açsaydın devlet yardımcı olurdu

Zaafları para ya oradan vurunca tülay nolur geri döne bağlamaları gerekiyordu
Ondan diyor sanırım ses çıkmadı acaba neden diye
Ya zaten adam bunu Hollanda 'ya geri götürünce altından girip üstünden çıkıp almayacak mı o paraları? Adam için no problem, şimdi gezem tozam sevişem, doyunca eline parayı verir geri getiririm diyor. Sonra geri alırım nasılsa diyor. Para kaybetmeyecek ki adam, bi cebinden çıkarıp öbür cebine koyacak.

Sınıf öğretmenliği mezunuyum
Bizi yanlis anlama biz kimsenin eğitime diyecek lafimiz yok bak ben üni bile okumadım evet ama cahil değilim . Yazdıklarınin neresinden tutarsak elimizde kalıyor . Sen adamların para davasi açtığın için adim atmalarını bekliyorsun yalvarmalarini dön demelerini deseler donermisin dönersin bence yapma bunu kendine boşanma davasını aç mesleğinde var artık ülkede kadın haklarına daha çok değer veriliyor en azından sığınma yerleri var ya ben boyle bı adamdan değil nafaka 5 kuruş talep etmeden ayrılirdim bu adam para verecek ama peşini de birakmayacak ben bütün bağımi koparmaya bakardım

Genc evlilik düşünen genc kizlarimiza sesleniyorum.
Yurtdişindan talibiniz oldumu
devlet kuşu şanstopu cikti sanmayin .
Yurtdişindaki çoğu erkek türkiyedekinden daha geri ,siğ ve oküz .
Yok aslında, oradaki Türk olan Avrupa vatandaşına bunları yapamazlar, özellikle Türkiye 'den evleniyorlar ki, dil bilmez, o ülkedeki kadın haklarını bilmez, yol bilmez iz bilmez. Bir de Avrupa bahşedince diledikleri eziyeti yapma hakkı görüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…