Kocam ve ailesi boşanmamızı istiyor. Davayı ben açtım ama onlardan ses soluk yok, sizce amaçları ne?

Ha yani, kocanızla çok mutluydunuz harika bir evliliğiniz var tek sorun para mı?

Avukatlarım karı koca. Biri daha önce hakimmiş diğeri de önceden savcıymış. Kanunları onlardan daha mı iyi biliyorsunuz?
Bu kadar yüzgöz olduğunuz bir adam ile aynı yatağa girebilir misiniz tekrar peki? Parasını alınca kuzu mu olacak sandınız?

Avukatlarım karı koca. Biri daha önce hakimmiş diğeri de önceden savcıymış. Kanunları onlardan daha mı iyi biliyorsunuz?
Öyle bir dava varsa eğer Simdi siz para için dava açtınız onlar o davayı gördüler ellerinden para gidecek diye size yalvaracaklar gel barışalım herşey güzel olacak diyecek sizde koşa koşa gideceksiniz

Sürünsünler köpekler. Görüştüğü biri varmış. O yüzden inada gidiyorum. Sürünsün
Asıl sürünen sen olacaksın ama. Senin yerinde olsam bir an önce boşanır ve yoluma bakarım.
Bir arkadaş için görüştüğümüz avukat uzayan davaların en çok kadınları yıprattığını söylemişti.
Erkekler bizim gibi değil, adam bekar hayatına devam ediyormuş zaten.
Buda bunun kanıtı.
İntikam alayım derken kendinizi yem etmeyin daha fazla
En güzel intikam boşanmak ve ziynet eşyalarınızı ve tazminatınızı almak olur.

Öyle bir dava varsa eğer Simdi siz para için dava açtınız onlar o davayı gördüler ellerinden para gidecek diye size yalvaracaklar gel barışalım herşey güzel olacak diyecek sizde koşa koşa gideceksiniz
Hayır . Uzlaşmak isterlerse hem altınları hem seneti isteyecem. Verirlerse anlaşmaya varacam. Vermezlerse dava sürecek

Anlaşma sunmalarını bekliyorum. Altınları ve senetl verirlerse çekilecem . Vermezlerse dava sürecek

Sürünsünler köpekler. Görüştüğü biri varmış. O yüzden inada gidiyorum. Sürünsün
Hanımefendi farkında mısınız, sürünen sizsiniz burda. O sizle evli olduğu halde sevgilileri ile görüşecek buluşacak sevişecek, onun nikahı ise size ayak bağı olacak, adım atarken 1000 defa düşüneceksiniz, yeni bir hayata başlayamayacaksınız. Belli ki bir gün dönecek, çocuklarını doğuracak, çalışacak didinecek parayı da ona vereceksiniz. O da sizin paranızla ev geçindirecek, kendi parasını sevgililerine yedirecek.

Onlarin zaafi para, hersey aşama aşama olacak. Önce nafaka. Sonra altınlar, sonra tazminat, sonra senet
Düğünde eşlere takılan takılar ve değerli eşyalar ziynet eşyası olarak nitelendirilmektedir. Türk Medeni Kanunu'nun 220. maddesine göre ziynet eşyası kişisel mal niteliğindedir ve yine 226. maddeye göre boşanma sonucu ziynet eşyaları diğer tarafta kalan eş, dava açarak bu alacağını talep edebilir.

Nafaka boşanma davası devam ederken ya da boşanma davası sona erdikten sonra ödenen aylık yasal zorunluluktur.

Öncelik boşanma davası olması lazım ki sonra bu aşamalara gecilsin

Hukuk okusaydınız ya özel olmasa dilekçeyi atacam ama gerek yok sizin gibiler laftan anlamaz. Tedbir nafakası nı araştır bakalım neymiş

Anlaşma sunmalarını bekliyorum. Altınları ve senetl verirlerse çekilecem . Vermezlerse dava sürecek
Niye versin ki? Nikahınızın adamı bağlayıcı bir tarafı yok. Geziyor tozuyor sevişiyor keyfine bakıyor. Siz yıllarca sürüneceksiniz o mahkeme senin bu dava benim adam teşrif edip birine bile gelmeyecek. En sonunda beş kuruş alamadan boşanmanız gerçekleşecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…