- 4 Nisan 2020
- 9.888
- 21.481
-
- Konu Sahibi asyaAsya187
Annesi arayıp gönder onu demese siz akrabalarınızi cagirmasaniz sizde orda kalacaktinizO bana sarıldı ağladı. Ben eve polis çağırdım
Öyle haklısınız. Onlarda sürünsünlerBu olayda sürünen tek kişi sizsiniz.
Onlar surunmez olan yine sana olacak sen gel deseler gidecek birisin seni çabuk kandiririlarOnlar beni köle gibi kullandı. Şimdide onlar sürünsünler
Evet ordaki haklarımı elde edene kadar köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyecektimAnnesi arayıp gönder onu demese siz akrabalarınızi cagirmasaniz sizde orda kalacaktiniz
Vallahi gitmem. Ama yalvarmalarını görmek isterim ama dönmemOnlar surunmez olan yine sana olacak sen gel deseler gidecek birisin seni çabuk kandiririlar
Onlar beni köle gibi kullandı. Şimdide onlar sürünsünler
Hiçte öyle olmazdı siz o adamdan halen çocuk isteyecek kadar gözlerinizi kapatmissiniz köprü falan yokEvet ordaki haklarımı elde edene kadar köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyecektim
Sizde onları süründürebilecek potansiyeli göremedim ben. Daha ziyade belki pişman olur da barışırız, nikah bir kenarda dursun kafasındasınız sanki.Sürünmelerini
Yalvarmazlar onlar yalvaracak insanlar değil vicdanlı olsalar bunca şey yasamazdinVallahi gitmem. Ama yalvarmalarını görmek isterim ama dönmem
Hayır . Biz evlilik akdinde senet yaptık. 20.000€ Çek var elimdeSizde onları süründürebilecek potansiyeli göremedim ben. Daha ziyade belki pişman olur da barışırız, nikah bir kenarda dursun kafasındasınız sanki.
Aslında kendi ayağına sıkmış, çocuk olursa gidemezdi kadın.Konu gercek ise olayin tek iyi yani esinizin size zorla dogum kontrol hapi yutturmasi olmus.
Elimde evlilik esnasında yapılmış senet var. 20.000€Yalvarmazlar onlar yalvaracak insanlar değil vicdanlı olsalar bunca şey yasamazdin
Şaka maka boşanıyo resmen.Once boşanma davası açmanız lazım değil mi
Hayır . Biz evlilik akdinde senet yaptık. 20.000€ Çek var elimde
Eee davanizi açın bunu da avukata verinElimde evlilik esnasında yapılmış senet var. 20.000€
Verdim zatenEee davanizi açın bunu da avukata verin
Hanımefendi, boşanma davası açmadığınız kocadan bunları nasıl alacaksınız?Hayır. Boşanmadan önce ayrılık durumu halinde nafaka ve ziynet eşyası davası açılabiliyor
Aslında kendi ayağına sıkmış, çocuk olursa gidemezdi kadın.
Avukatlarım karı koca. Biri daha önce hakimmiş diğeri de önceden savcıymış. Kanunları onlardan daha mı iyi biliyorsunuz?Hanımefendi, boşanma davası açmadığınız kocadan bunları nasıl alacaksınız?
Sen boşanmak istemiyorsunVerdim zaten