Kocam sürekli bana ve kızıma beddua ediyor. Her kavgamızda hemen Allah sizin iki yakanızı bir araya getirmesin gibi beddualar ediyor,detaya inin?

13 yaşındaki kızımıza da biraz kızsa hemen beddua etmeye başlıyor. Bu dünyada da ahirette sana hakkım haram olsun diyor çocuğa,Allah sizi daha beter etsin diyor. Sizce bedduası tutar mı? Babanın bedduası tutarmış derler ya … İnanın kendimi geçtim çocugum için çok üzülüyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Maalesef ayrılık o kadar kolay olmuyor.kızıma her konuda destek olmaya çalışıyorum ama babasının bu sözlerini telafi edebiliyor muyum bilmiyorum?

Bekarken annemden sürekli şiddet görüyordum ve bu yüzden sevmediğim biriyle evlendim. Ama çok zormuş . Kalbimde hep bi sevgi eksikliği var ,aslında eşim beni çok seviyor ama ne yazık ki bende karşılığı yok. Böyle sürekli bi sevgi arayışındayım sanki. Aşık olup sevdiğim adamla evli olmak nasıl bir duygu acaba? Bazen ister istemez gördüğüm kişilere karşı platonik duygular besliyorum, tabi dışarıya asla yansıtmıyorum.

Evet, ailemden kalan bir ev var, ve geçim konusunda da bana yardımcı olurlar, sıkıntı çekmem yani

Seven eşiniz size ve öz be öz kızına beddua ediyor, boşansanız yaşayabileceğiniz bir eviniz ve maddi destekte bulunacak bir aileniz varken boşanmak kolay mı olmuyor🤔

Yok, siz kendinizden geçmemişsiniz bilakis çocuğunuzdan geçmişsiniz, annenizden dayak yediğiniz için sevmediğiniz bir adamla kaçarak evlenmişsiniz demek ki o ara sizin de kendinizden başka herkese yüreğiniz kaskatı olmuş, sevmediğiniz adamdan olduğu için mi sevmiyorsunuz kızınızı?

Ya da şöyle sorayım, sevmediğiniz adamla evliliğinizi çocuklar yüzünden devam ettirmek zorunda kaldığınızı düşündüğünüz için mi sevmiyorsunuz kızınızı?

Çocuklarınız kendileri isteyerek doğmadı, sevmediğiniz adamdan siz yaptınız bu çocukları, o zaman anne olacaksınız sorumluluğunuzu bileceksiniz, çocuklarınızı bahane etmeyeceksiniz.

O el kadar kız birkaç sene sonra sizin gibi evden kaçsın istemiyorsanız, sizden nefret etmesini istemiyorsanız, çocuğunuzun psikolojisini ve geleceğini düşünüyorsanız anne olun ve boşanın.

Yani kolay kolay boşan demem kimseye ama bu adamla evli kalırsanız kızınızı kaybedersiniz size söyleyeyim. Benim dedemde böyle bir babaydi. 4 tane kizi var 3 ü kaçarak evlendi digeride sevmediği bir adamla evlendi. Kızınızı korumak zorundasınız sizin başka lüksünüz yok. Sevmediğiniz adamdan çocuk doğurarak o çocuğa en büyük kötülüklürden birini yapmışsınız şimdide maruz kaldığı psikolojik şiddete göz yumuyorsunuz. Anne olarak bir duruşunuz olsun ya.

adam hem size , hem çocuğa beddua edecek hemde o evde kalmaya devam mı edeceksiniz yada o adamı evde mi tutacaksınız. Ailesini beğenmeyen beddua edene kapıyı göstereceksin. Ayy allah korusun şiddeti sevmem ama buna dayanamayıp tavayı kafasına indirir atardım dışarı. Adamlar evdekini avucunda sandığı için hor görüyor çoğu ama ayaklarının üzerinde durup , dik duranı da sevmiyorlar napmalı bunları bilmiyorum. Mallar mallar ciddi mal

13 yaşındaki kızımıza da biraz kızsa hemen beddua etmeye başlıyor. Bu dünyada da ahirette sana hakkım haram olsun diyor çocuğa,Allah sizi daha beter etsin diyor. Sizce bedduası tutar mı? Babanın bedduası tutarmış derler ya … İnanın kendimi geçtim çocugum için çok üzülüyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Hak terazisi yapacak akıl muhakemesine sahip değil misiniz? Ebu cehil mi sizin kızınız babasının her dan dan ağzına gelen lafı tutsun.
Eğer çocuğun hakkına giriyorsa tam tersi kendisinden çıkar ettiği beddualar

Bu nasıl baba ya… Allahım evlerden Irak etsin 😡 bence bir arada kalmayın

X