Kocam sürekli bana ve kızıma beddua ediyor. Her kavgamızda hemen Allah sizin iki yakanızı bir araya getirmesin gibi beddualar ediyor,detaya inin?

13 yaşındaki kızımıza da biraz kızsa hemen beddua etmeye başlıyor. Bu dünyada da ahirette sana hakkım haram olsun diyor çocuğa,Allah sizi daha beter etsin diyor. Sizce bedduası tutar mı? Babanın bedduası tutarmış derler ya … İnanın kendimi geçtim çocugum için çok üzülüyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Siz ne yapıyorsunuz o sirada,bir derse ihtiyacı olduğu kesin

allah askina bu adam baba mi da bedduasi tutsun? cinsel birliktelik sonunda iceri bosalmakla dnasini paylasmis hepsi bu.
neden ayrilmiyorsunuz? kiziniz ergenlige girecek. cok yakinda onun yaralı tarafını görüp yalandan ustune titreyen ilk erkegin kölesi olma ihtimalk yüksek. keske bunca zaman su adamdan onu uzak tutmaya bir yol bulsaydiniz anne olarak

13 yaşındaki kızımıza da biraz kızsa hemen beddua etmeye başlıyor. Bu dünyada da ahirette sana hakkım haram olsun diyor çocuğa,Allah sizi daha beter etsin diyor. Sizce bedduası tutar mı? Babanın bedduası tutarmış derler ya … İnanın kendimi geçtim çocugum için çok üzülüyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Ay kendi Allah belasini versin. Insan cocuguna beddua eder mi? Ne pis herif.

Ya siz iyimisiniz? Anne olarak çocuğunuzu korumanız gerekiyor. Gelmiş hala ne yapmalıyım diyorsunuz.Bu çocukların çektiği nedir ya. Her türlü işkence görüyorlar.

Baba bu şekilde kızınıza psikolojik şiddet uyguluyor. Size anneniz şiddet uyguladığı için yaşadığınız olumsuzlukları ve eş seçimindeki yanlışlıkları daha önceki konunuzda zaten söylemişsiniz. Kızınız da sizinle aynı kaderi mi paylaşsın, istediğiniz bu mu gerçekten? Merhametsiz ve düşüncesiz bir adamı hayatınızda niye tutup çocuklarınıza zulmediyorsunuz? Boşanmak kolay degil ama bunun arkasina sığınmak kolayınıza geliyor. Bahane bulacağıza çözüm bulun. Önce is bulun sonra boşanın bu adamdan.

15 yasinda annenizin kötü muamelesinden kacip bu adamla evlenmissiniz, cok pişmanmişsiniz.
simdi 13 yaşındaki kiziniza evinizde kötü muamele ediliyor, kimse de engel olmuyor. aynisini yaşamasi muhtemel.
o zaman da aglar aglar "ben annemden görmediğimi kizima yaptim, iyi bir anne oldum. hep kötü kader iste annenin kaderi kiza" diye kendinizi aklarsinız. ama unutmayin onu koruyamamak sizin sucunuz
bir de adamin ne b.k oldugu belli degil gibi daha gecen sene yeni bebek daha yapmissin. aferin, sen berbat bir hayat yasadin diye daha cok üre onlari da bu igrenc dunyaniza dahil et.
hic düşünme "kizim hazir büyüdü, fabrikada calisayim onu buyuteyim" diye, kendini zalim kocaya daha cok bagimli yapacak kadar cocuk dogur biri buyudukce

Eşinizin masum çocuğa ettiği beddua elbette kabul olmaz kızınıza bu anlamda zarar gelmez . Ama bu pislik herif bu beddualar yüzünden , sizde bu adamın psikolojik şiddetinden kurtarmadiginiz için ne gibi cezalandirilacaksiniz onu Allah bilir. Ben baba falan bilmem benim doğurduğum evlatlarımı gerekirse anne olarak babasından bile korumak benim görevimdir. YA zaten böyle bir herif bu davranışları başkasınada yapsa çekilmez

13 yaşında bir kız çocuğu ne yapmış olabilir acaba Allah’ta onun yakasını bir araya getirmesin allahın cezası adam. Sana da ayrı üzülüyorum tabi ki ama yani onunla beraber olduğun sürece mutsuz olursunuz belli ki istemiyor sizi ozaman yalnız bırak ailen yok mu git terk et.. neden çekiyorsun böyle bir evliliği?

Allah akıl fikir versin. Bütün bedduaları ne yazıkki kendisini bulacak.

15 yasinda annenizin kötü muamelesinden kacip bu adamla evlenmissiniz, cok pişmanmişsiniz.
simdi 13 yaşındaki kiziniza evinizde kötü muamele ediliyor, kimse de engel olmuyor. aynisini yaşamasi muhtemel.
o zaman da aglar aglar "ben annemden görmediğimi kizima yaptim, iyi bir anne oldum. hep kötü kader iste annenin kaderi kiza" diye kendinizi aklarsinız. ama unutmayin onu koruyamamak sizin sucunuz
bir de adamin ne b.k oldugu belli degil gibi daha gecen sene yeni bebek daha yapmissin. aferin, sen berbat bir hayat yasadin diye daha cok üre onlari da bu igrenc dunyaniza dahil et.
hic düşünme "kizim hazir büyüdü, fabrikada calisayim onu buyuteyim" diye, kendini zalim kocaya daha cok bagimli yapacak kadar cocuk dogur biri buyudukce
+ büyüyünce de kız onlardan haklı olarak uzak duracak “niye böyle oldu” diye ağlayacaklar

Yine banlanıcam ama eşiniz iğrenç biriyse siz de gerizekalısınız konu sahibesi. Burda gördüğüm en aptalca konulardan biri. Ne demek ne yapayım yahuu, 13 yaşındaki ufacık bir çocuğu zorla psikopat babayla muhattap ediyorsunuz. Etmeyecekseniz bu kadar basit. Boşanıcaksınız. Yok boşanmam kocam çok kıymetli ille de isterim!!! derseniz de çocuğu koruyacaksınız, adam zırvaladığında çocuğu odasına gönderip adamı susturacaksınız. Bu kadar aptal bir anne olabilir mi yarabbim , ne demek ne yapıcam tabi ki çocuğu koruyacaksınız??!!! Adam çocuğa beddua yağdırıyor ibiş gibi köşede dinliyor musunuz? Babalar zaten falso ama ezik ve aptal kadınlar anne olmamalı çocuklar telef oluyor.

Yine banlanıcam ama eşiniz iğrenç biriyse siz de gerizekalısınız konu sahibesi. Burda gördüğüm en aptalca konulardan biri. Ne demek ne yapayım yahuu, 13 yaşındaki ufacık bir çocuğu zorla psikopat babayla muhattap ediyorsunuz. Etmeyecekseniz bu kadar basit. Boşanıcaksınız. Yok boşanmam kocam çok kıymetli ille de isterim!!! derseniz de çocuğu koruyacaksınız, adam zırvaladığında çocuğu odasına gönderip adamı susturacaksınız. Bu kadar aptal bir anne olabilir mi yarabbim , ne demek ne yapıcam tabi ki çocuğu koruyacaksınız??!!! Adam çocuğa beddua yağdırıyor ibiş gibi köşede dinliyor musunuz? Babalar zaten falso ama ezik ve aptal kadınlar anne olmamalı çocuklar telef oluyor.
Bunun altına imzamı atarım net…

köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağarmış.

X