Bu rahatsızlığınızı kendisiyle konuştunuzmu
Onun size yaptığını siz ona yapin bakalım ne oluyor belki kafaya dank eder bazı şeyler .
Eşinizle olan sorunlarınızı nasıl çözeceğinizi bilmiyorum ama eşinizin sizde sebep olduğu hezeyanlar yüzünden çocuğunuzdan ilgi ve sevginizi eksik etmeyin.Hatta bence eşinizi biraz umursayıp çocuğunuza odaklansanız daha iyi bile olabilir.
Kendinize eşiniz dışında meşgaleler bulun.Ona kafayı taktıkça sizden daha da uzaklaşır beni daraltma vs der.Elimden geldigince kizima iyi bakmaya calisiyorum ama cok uzuluyorum daraliyorum buda cok buyuk etki yapiyor
Ayyy o oyunun adi Papçi :) savas yapiolar.saklaniorlar birbirlerini vuruyorlar oyunda :)
Bir ara benm eşimde oynuyordu onu kaptiriordu kendinien sonunda bir daha bu oyunu oynarsan seninle.asla konusmucam dedim O oldu Bir daha oynamadi.
Hatta haberde cikmis o oyun yuzunden kac kisi bosanmis yasakladim..
Digerlerine gelince belki esinizin yapisi budur size karsi :/
Benimki 2 kere oynadi canim, ilkinde bisi sordum cewap vermedi seslendim efendim hayatim dedi, bende sordum cewap verdi. Ama o an kuruldum. 2. Kez seslenmem beni rahatsiz etti ama oyunda konusuyorlar falan.Sanki dunyayi kurtatiuolatmis gibi bi havaya giriyolar ama kendi aileleri gun gune ziyan yok oluyor
Sizde yapin aynisini hatta yemek bile koymayin onune duymayin yokmus gibi davranin bakalim nolcak isiniz zor görünüyor ilgisizlik tavan yapmis aslinda gecerli bir bosanma sebebi...
Benimki 2 kere oynadi canim, ilkinde bisi sordum cewap vermedi seslendim efendim hayatim dedi, bende sordum cewap verdi. Ama o an kuruldum. 2. Kez seslenmem beni rahatsiz etti ama oyunda konusuyorlar falan.
2.cisinde gene aynisi oldu bnde bir daha oynarsan asla seninle konusmam dedm net ve kizgin bir sekilde ve gittim mutfaga, baya kaptiriyor ama yani kendini napim. Baktim kapadi oyunu yanima geldi ozur diledi, oo yani bidaha yanimda acmadi oyunu.
Kendinize eşiniz dışında meşgaleler bulun.Ona kafayı taktıkça sizden daha da uzaklaşır beni daraltma vs der.
Ha bir de sizin elinizin falan tutmadan yürüyormuş sizi umursamıyormuş ya buna üzülmeniz normal ama aldırmamaya çalışın.Anlattıklarınıza göre eşiniz sizi pek umursamıyor.Siz de onu umursamayın belki aklı başına gelir.