- 3 Ağustos 2012
- 5.215
- 15.144
- 448
- Konu Sahibi sarelleliekmek
Annesi gurursuz babası şerefsiz olacağına ayrı olsun.6 senelik evliyim 1 tane oglum var kocamla ilk evlendigimizde cok iyidik birbirimizi cok sevdik severek ve kacarak evlendik ama kocam bana karsi 3 senedir ilgisiz yada banami oyle geliyor lutfen sizde yorumlarinizi katarmisiniz surekli gezmeye gidiyor bana soylemiyor haber dahi vermiyor ha essek ha ben anca isi dustugu zaman kur yapiyor bana anlarsiniz ya kizlar iste . Sarilip yatalim diyorum dur ben rahat yatamam oyle diyor opuyorum gozlerime bakmiyor sanki zoraki oper gibi davranislari bazen tartisiyoruz beni cok sinirlendiriyoruz cikip giderim diyorum umrumda degil diyor kapi orda diyor benimde zoruma gidiyor gidip odada agliyorum o yanima gelmek yerine tiktok izliyor salonda konusmaya calisiyorum empati kurmaya calsiyorum sen bos konusuyosun diyor tum hevesim kaciyor konusmak ta istemiyorum oan sogutuyo uzaklastiriyo kendinden 6 ay benden gizli bi sevgilisi varmis beni ayakta uyutmus telefonda konusmalar medajlar bulusmalar neyse birgun yine kavga ettik annemin evine.gittim 15 gun kaldim oda bu sure zarfi icerisinde benim evime benim yatagima o kadini almis ve evde resmen alem yapmislar yani duyunca sok oldum sonradan ogrendim zatrn beni aldattigini yinede evime geri dondum geldi aldi beni agladi kopek gibi yalvardi kapimda cocugum icin gittim kiyamadim annesi babasi ayri gayri olmasin dedim bir olalim dedim yanlis mi yapmisim sizce![]()