• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam cok ilgisiz :((

6 senelik evliyim 1 tane oglum var kocamla ilk evlendigimizde cok iyidik birbirimizi cok sevdik severek ve kacarak evlendik ama kocam bana karsi 3 senedir ilgisiz yada banami oyle geliyor lutfen sizde yorumlarinizi katarmisiniz surekli gezmeye gidiyor bana soylemiyor haber dahi vermiyor ha essek ha ben anca isi dustugu zaman kur yapiyor bana anlarsiniz ya kizlar iste . Sarilip yatalim diyorum dur ben rahat yatamam oyle diyor opuyorum gozlerime bakmiyor sanki zoraki oper gibi davranislari bazen tartisiyoruz beni cok sinirlendiriyoruz cikip giderim diyorum umrumda degil diyor kapi orda diyor benimde zoruma gidiyor gidip odada agliyorum o yanima gelmek yerine tiktok izliyor salonda konusmaya calisiyorum empati kurmaya calsiyorum sen bos konusuyosun diyor tum hevesim kaciyor konusmak ta istemiyorum oan sogutuyo uzaklastiriyo kendinden 6 ay benden gizli bi sevgilisi varmis beni ayakta uyutmus telefonda konusmalar medajlar bulusmalar neyse birgun yine kavga ettik annemin evine.gittim 15 gun kaldim oda bu sure zarfi icerisinde benim evime benim yatagima o kadini almis ve evde resmen alem yapmislar yani duyunca sok oldum sonradan ogrendim zatrn beni aldattigini yinede evime geri dondum geldi aldi beni agladi kopek gibi yalvardi kapimda cocugum icin gittim kiyamadim annesi babasi ayri gayri olmasin dedim bir olalim dedim yanlis mi yapmisim sizce :KK43:
Annesi gurursuz babası şerefsiz olacağına ayrı olsun.

Dusman kesildiniz harbiden ya dalga geciyosunuz resmen yazdigima yazacagima pisman oldum gercekten hic yazmadim farzedin arkadaslar yapmayin yorum gercekten

Dusman kesildiniz harbiden ya dalga geciyosunuz resmen yazdigima yazacagima pisman oldum gercekten hic yazmadim farzedin arkadaslar yapmayin yorum gercekten
Biz neden dusman kesilelim? Siz baya dalga gecer gibi “ilgisiz kocam” deyince biz de ilgisizlige gelene kadar ohoooo diyoruz 🫣 hic mi kendi kiymetinizin farkinda degilsiniz?

O zaman,hangi amaçla açtınız bu konuyu?Aman canım olur böyle şeyler mi dememiz gerekiyordu?Biraz aklınızı başınıza toplamaya ne dersiniz?

Öyle deme alınıyo cıks hiç olmadı bu mesajınız :bicak:
Haklısınız biraz abarttım galiba,ben duymak istediği şeyleri yazayım da gece rahat uyusun🙃
Konu sahibesi kardeşim Ya tamam büyütme erkektir yapar nasilsa elinin kiri..Hem kadın dediğin affetmeyi bilecek :kusmuk::kusmuk::kusmuk:

O zaman,hangi amaçla açtınız bu konuyu?Aman canım olur böyle şeyler mi dememiz gerekiyordu?Biraz aklınızı başınıza toplamaya ne dersiniz?
Bu kadar olacagini bilseydim acmazdim konu felan ustume gelmeyin bukadar ben hic acmadim konuyu siz gormediniz oke.

İlgisiz olmak ayrı bir şey. Sen annendeyken evine başka kadın alıp alem yapması ayrı bir şey. Eşiniz vicdansız hiç mi vicdan azabı duymamış sizin evinizde yaşam alanınızda , çocuğunuzun yaşadığı yerde sizi aldatmaya. Lütfen çocugu bahane etmeyin . Çaresizim diyin, evden ayrılamam diyin.

Böyle birşeyi mideniz nasıl kaldırdı senin yatağına sokacak kadar terrbiye yoksunu olan adamı nasıl affedersin ya neden bunu kendine yapiyorsin böyle bir babayla buyucegine çocuk babasiz büyüsün emin ol daha iyi.o adam yine ve daha fazlasını yapicak emin ol ozaman hiç birşey yapamicaksin seninde değerin olmicak .

6 senelik evliyim 1 tane oglum var kocamla ilk evlendigimizde cok iyidik birbirimizi cok sevdik severek ve kacarak evlendik ama kocam bana karsi 3 senedir ilgisiz yada banami oyle geliyor lutfen sizde yorumlarinizi katarmisiniz surekli gezmeye gidiyor bana soylemiyor haber dahi vermiyor ha essek ha ben anca isi dustugu zaman kur yapiyor bana anlarsiniz ya kizlar iste . Sarilip yatalim diyorum dur ben rahat yatamam oyle diyor opuyorum gozlerime bakmiyor sanki zoraki oper gibi davranislari bazen tartisiyoruz beni cok sinirlendiriyoruz cikip giderim diyorum umrumda degil diyor kapi orda diyor benimde zoruma gidiyor gidip odada agliyorum o yanima gelmek yerine tiktok izliyor salonda konusmaya calisiyorum empati kurmaya calsiyorum sen bos konusuyosun diyor tum hevesim kaciyor konusmak ta istemiyorum oan sogutuyo uzaklastiriyo kendinden 6 ay benden gizli bi sevgilisi varmis beni ayakta uyutmus telefonda konusmalar medajlar bulusmalar neyse birgun yine kavga ettik annemin evine.gittim 15 gun kaldim oda bu sure zarfi icerisinde benim evime benim yatagima o kadini almis ve evde resmen alem yapmislar yani duyunca sok oldum sonradan ogrendim zatrn beni aldattigini yinede evime geri dondum geldi aldi beni agladi kopek gibi yalvardi kapimda cocugum icin gittim kiyamadim annesi babasi ayri gayri olmasin dedim bir olalim dedim yanlis mi yapmisim sizce :KK43:
Senin evinde, senin yatağında başkasıyla sevişilmiş. Bu işin doğrusu yanlışı kalmamış bacım. Sana tavsiye bile veremiyorum.

6 senelik evliyim 1 tane oglum var kocamla ilk evlendigimizde cok iyidik birbirimizi cok sevdik severek ve kacarak evlendik ama kocam bana karsi 3 senedir ilgisiz yada banami oyle geliyor lutfen sizde yorumlarinizi katarmisiniz surekli gezmeye gidiyor bana soylemiyor haber dahi vermiyor ha essek ha ben anca isi dustugu zaman kur yapiyor bana anlarsiniz ya kizlar iste . Sarilip yatalim diyorum dur ben rahat yatamam oyle diyor opuyorum gozlerime bakmiyor sanki zoraki oper gibi davranislari bazen tartisiyoruz beni cok sinirlendiriyoruz cikip giderim diyorum umrumda degil diyor kapi orda diyor benimde zoruma gidiyor gidip odada agliyorum o yanima gelmek yerine tiktok izliyor salonda konusmaya calisiyorum empati kurmaya calsiyorum sen bos konusuyosun diyor tum hevesim kaciyor konusmak ta istemiyorum oan sogutuyo uzaklastiriyo kendinden 6 ay benden gizli bi sevgilisi varmis beni ayakta uyutmus telefonda konusmalar medajlar bulusmalar neyse birgun yine kavga ettik annemin evine.gittim 15 gun kaldim oda bu sure zarfi icerisinde benim evime benim yatagima o kadini almis ve evde resmen alem yapmislar yani duyunca sok oldum sonradan ogrendim zatrn beni aldattigini yinede evime geri dondum geldi aldi beni agladi kopek gibi yalvardi kapimda cocugum icin gittim kiyamadim annesi babasi ayri gayri olmasin dedim bir olalim dedim yanlis mi yapmisim sizce :(
Ben olsam anında boşanma davası açar evden de kovardım ben olsam tabi..

Yalnız bu oke, boş yapma kelimelerini ergenler kullanıyor. Emin misiniz evli çocuklu bir kadın olduğunuza? Boş, sivilceli ve sağ elin aktif kullanıldığı hayatına neşe katmak isteyen bir ergenseniz tam eğleneceğiniz, buradaki üyeleri sinirden zıplatacak bir konu açmışsınız bravo.

Yok değil, gerçekten bu kadar gururdan yoksunsanız ben sizi destekliyorum. Sakın bırakmayın kocanızı, sakın boşamayın ki gidip başka biriyle evlenip onun da başını yakmasın.
Millet mesaj yakalayıp adamları kapının önüne koyuyor siz yatağınıza kadar kadın sokmuş kocanızı çok seviyorsunuz.

Bence bu kocayı değil çocuğunuzu çok sevin. Küçücük çocuğu bu pisliği kabullenmek için bahane etmeyin. Evet aynen çocuğunuz babasız kalmasın ve evet çok ağladı yalvardı size karıcım dön eve diye. 15 gündür çamaşır bulaşık birikmiştir. Kim yıkayacak adamın donlarını çoraplarını? O nevresim takımları da değişmeli yıkanmalı ayıp olur misafir getiriyor adam. Misafir gelirken siz annenize gidin, kocanızın misafirle işi bittikten sonra da dönersiniz evi aklayıp paklamaya.

Adam namusunuzu iki paralık etmiş, elin kadınlarının koynuna girmiş hala kocam diye koynunuza alabiliyorsunuz. Pes doğrusu. Kirlenmiş bir adamla yaşarken başınızı nasıl dik tutabilecekseniz artık.

Adam aldatıyor, bunu öğrenip ananızın evine gidiyorsunuz, sonra aynı adam kapınızda köpek gibi yalvarıyor. Hımmm. Ya köpek gibi yalvardığı yalan ya da yatağınıza yatırdığı kadın donlarını yıkamadı.

Back