• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam cok ilgisiz :((

6 senelik evliyim 1 tane oglum var kocamla ilk evlendigimizde cok iyidik birbirimizi cok sevdik severek ve kacarak evlendik ama kocam bana karsi 3 senedir ilgisiz yada banami oyle geliyor lutfen sizde yorumlarinizi katarmisiniz surekli gezmeye gidiyor bana soylemiyor haber dahi vermiyor ha essek ha ben anca isi dustugu zaman kur yapiyor bana anlarsiniz ya kizlar iste . Sarilip yatalim diyorum dur ben rahat yatamam oyle diyor opuyorum gozlerime bakmiyor sanki zoraki oper gibi davranislari bazen tartisiyoruz beni cok sinirlendiriyoruz cikip giderim diyorum umrumda degil diyor kapi orda diyor benimde zoruma gidiyor gidip odada agliyorum o yanima gelmek yerine tiktok izliyor salonda konusmaya calisiyorum empati kurmaya calsiyorum sen bos konusuyosun diyor tum hevesim kaciyor konusmak ta istemiyorum oan sogutuyo uzaklastiriyo kendinden 6 ay benden gizli bi sevgilisi varmis beni ayakta uyutmus telefonda konusmalar medajlar bulusmalar neyse birgun yine kavga ettik annemin evine.gittim 15 gun kaldim oda bu sure zarfi icerisinde benim evime benim yatagima o kadini almis ve evde resmen alem yapmislar yani duyunca sok oldum sonradan ogrendim zatrn beni aldattigini yinede evime geri dondum geldi aldi beni agladi kopek gibi yalvardi kapimda cocugum icin gittim kiyamadim annesi babasi ayri gayri olmasin dedim bir olalim dedim yanlis mi yapmisim sizce :KK43:
Bence konu fake ama milyonda 1 ihtimal gercekse de tek diyecegim: :deli:

Haklisin ama seviyorum da kopamiyorum o an hayirdiyemedim ona bitiremedim onun yaninda mutlu hissediyorum kendimi bana herkes cok kizdi senin gibi biliyomusun ama inanki olmuyor icimde bisey var ona karsi bilmiyorum yaa duygusu tarif edilem3z bisey
Ama esin seni sevmiyor Z sen nasıl esini sevdigin için baska erkekleri yatagına sokamıyorsun. Ama esin baska kadınları gayet getiiryor demek ki zerre sevgisi yok. Onun aglaması zırmalası ortalıga rezil olmaktan korkmasındandır ya da ebe getiedigi kadınla duygusal bişey varsa o kadının desifre olmasını zarar gormesini istemiyordur ya da adamın ilerde saglam bir bosanma planı vardır senin için.

Seni üzmek istemedim kusura bakma ama kendine gel ya ne demek baskayla yatagımda yatmıs sevişmiş ve eve geri döndüm. Size kim soyledi elinizde kanıt mı vardı? Keske kullansaydın bosasaydın asıl cocuguna bunu neden yapıyorsun baskalarıyla kendi evinde dusup kakan bir babayı neden cocugun ve sen çekesiniz? Burada yazılanlar evet üzebilir canını acıtabilir ama seni güçlendirir. En azından burada yazılanlar la saglam bir adım atarsın.hemcinsim olarka adına ben üzüldüm nasıl bu kadar sindirdin diye. Lütfen üyelik falan iptal ettirme burada yazılanları uygulayıpta dogru karar veren kadın cok aldatan kocasını dımdızlak ortada bırakan guclu kadın cok miss gibi yasıyorlar suan. Yani burada yazılanlar sana guc versin kimse burada yardım isteyen cocuklu bir kadına tü kaka demez merak etme. Helede cocugun için herkes sana tavsiye vari yazacaktır. Umarım dikkate alır uygularsın 🙏🧡
Haklisiniz dediklerinizde cok denedim bosanmayi ama yapamadim:(

Ama esin seni sevmiyor Z sen nasıl esini sevdigin için baska erkekleri yatagına sokamıyorsun. Ama esin baska kadınları gayet getiiryor demek ki zerre sevgisi yok. Onun aglaması zırmalası ortalıga rezil olmaktan korkmasındandır ya da ebe getiedigi kadınla duygusal bişey varsa o kadının desifre olmasını zarar gormesini istemiyordur ya da adamın ilerde saglam bir bosanma planı vardır senin için.
Bilmiyorum gercekten bilmiyorum

Gercekten yapti bunu pismam olmus gibiydi sanki ilk defa karsimda aglarken gordum onu ve dayanamdim sanki yuregimdn biseyler koptu cok seviyorum cunku 5 sene konustuk esime sevgili zamaninda cok bagliyim ne yaparsa yapsin bana karsi kiyamiyorum sevgim agir basiyo küs kalamiyorum yani bilmiyorum
Çok seviyorsan nolur bırakma bu adamı ne var aldatmış kötü bişey yapmamış yatağına kadın almış nevresimleri değiştir yıka tekrar kullan böyle koca bi daha bulamazsın kocanı kaparlar :KK61:

Bende oyle dusunuyorum aynen :)) ya tamam kapattim gitti konuyu kizlar yeter bu kadar azar yemek bana :))
Bu kadar azardan sonra ne yapman gerektiğini biliyorsun. Profildeki gerçek yaşınsa, daha çok gençsin kendine yazık etme ya da otur evinde 2. Kadında gelir yakında sıkılmazsın

Gercekten yapti bunu pismam olmus gibiydi sanki ilk defa karsimda aglarken gordum onu ve dayanamdim sanki yuregimdn biseyler koptu cok seviyorum cunku 5 sene konustuk esime sevgili zamaninda cok bagliyim ne yaparsa yapsin bana karsi kiyamiyorum sevgim agir basiyo küs kalamiyorum yani bilmiyorum
Sevgi tamamda saygi ?? Hiç mi sogumadiniz yatağınıza evinize başka kadın aldığı için. Evlenmekte helal bosanmakta helal. Nasıl devam edebiliyorsunuz. Çocuğunuzun böyle bir ortama ihtiyaci yok

6 senelik evliyim 1 tane oglum var kocamla ilk evlendigimizde cok iyidik birbirimizi cok sevdik severek ve kacarak evlendik ama kocam bana karsi 3 senedir ilgisiz yada banami oyle geliyor lutfen sizde yorumlarinizi katarmisiniz surekli gezmeye gidiyor bana soylemiyor haber dahi vermiyor ha essek ha ben anca isi dustugu zaman kur yapiyor bana anlarsiniz ya kizlar iste . Sarilip yatalim diyorum dur ben rahat yatamam oyle diyor opuyorum gozlerime bakmiyor sanki zoraki oper gibi davranislari bazen tartisiyoruz beni cok sinirlendiriyoruz cikip giderim diyorum umrumda degil diyor kapi orda diyor benimde zoruma gidiyor gidip odada agliyorum o yanima gelmek yerine tiktok izliyor salonda konusmaya calisiyorum empati kurmaya calsiyorum sen bos konusuyosun diyor tum hevesim kaciyor konusmak ta istemiyorum oan sogutuyo uzaklastiriyo kendinden 6 ay benden gizli bi sevgilisi varmis beni ayakta uyutmus telefonda konusmalar medajlar bulusmalar neyse birgun yine kavga ettik annemin evine.gittim 15 gun kaldim oda bu sure zarfi icerisinde benim evime benim yatagima o kadini almis ve evde resmen alem yapmislar yani duyunca sok oldum sonradan ogrendim zatrn beni aldattigini yinede evime geri dondum geldi aldi beni agladi kopek gibi yalvardi kapimda cocugum icin gittim kiyamadim annesi babasi ayri gayri olmasin dedim bir olalim dedim yanlis mi yapmisim sizce :KK43:
Bazen benim Türkçe cidden yetmiyor.
Kocanız ilgisizden ziyade sadakatsiz şeref...iz,iğrenç..gibi sıfatları hak ediyor.
Size de olsa olsa midesiz diyebiliyorum

İlk evliliğimde yaşadım hemen hemen aynı şeyler sizinkiyle,kızımda 6 yaşındaydı gittim ev tuttum kendime. Hemen dava açtım çatır çatır boşadım öyle bi ortamda yazık o çocuğa eminim eşiniz çocuğunuzlada ilgilenmiyordur başka şeylere kafa yormaktan

Sorun kocanızın ilgisizliği mi gerçekten? Adam sizi aldatmış farkında mısınız. Çocuk için kocalarınızı affettiginizde yılın annesi ödülünü almıyorsunuz.
Çocuk için affettiğine de inanmıyorum ben. Adamdan kopamıyor , kadını eve getirse beraber yaşayacağız dese okey diyecek bir hava sezdim ben . Hele son yazdıklarından sonra , sanki kendi değil de kocası yazıyor gibi geldi:D Bu kadar aymazlık da olmaz artık yaa:skandal:

Back