• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam cok ilgisiz :((

Aldatmanin iyisi kötüsü olmaz da hani, olacak olsa bu kötülerinden olurdu .
Evinize yatağınıza alacak kadar gözü dönmüş.

Böyle bir kocayı affetmek, hazmetmek çok güç.

Dönerek hata etmişsiniz.

Hadi ettiniz bir hata, her şeyin düzeleceğini ummaniz da büyük saçmalık.

Sanmıyorum ki kocanız pişman olup ömrünün sonuna dek sizi el üstünde tutsun, hiç incitmesin. Bu yaptığı onursuzluktan dolayı hep size mahcup boynu bükük kalsın.
Mümkün değil...

Böylesi aldatan adamın dönüşüm göstermesi mümkün değil.
Nasıl böyle bir beklentiye sahip oldunuz? İki gün eve dön diye ağlamasıni ömür boyu sürecek mi sandınız gerçekten?

Beklentiler insanı yaralar. Boşa beklemeyin.

Affetmek eve dönmek gibi büyük bir hata göstermişsiniz madem beklentinizi yok edip onursuz kocanıza layık olarak oturun.

Şikayetlenmeyin de bence, o eve dönerek bu hakkınızı da kaybetmişsiniz.

Seviyorum da demeyin, sevginin arkasına lütfen saklanmayin. sevgi böyle bir sey karşısında ezilir.

Hangi psikoloji buna dayanir ya ? Ya ben o evi onun basina yikardim basinaaaaaaaaaaaaaaaa...!
Yanlis yapmissin

Şok oldum ALLAH kimsenin basina vermesin ama nasil affedebildiniz yataginiza evinize baska bi kadını sokma cesaretini gostermis cesaret degil baska bisey ismi aslinda ama soyleyemiyorum.Mutsuz yuvada buyuyen cocuklar psikolojik olarak cok etkilenirler ilerde daha buyuk sorunlar yasarsiniz tabi kendi hayatiniz kimseyi ilgilendirmez

6 senelik evliyim 1 tane oglum var kocamla ilk evlendigimizde cok iyidik birbirimizi cok sevdik severek ve kacarak evlendik ama kocam bana karsi 3 senedir ilgisiz yada banami oyle geliyor lutfen sizde yorumlarinizi katarmisiniz surekli gezmeye gidiyor bana soylemiyor haber dahi vermiyor ha essek ha ben anca isi dustugu zaman kur yapiyor bana anlarsiniz ya kizlar iste . Sarilip yatalim diyorum dur ben rahat yatamam oyle diyor opuyorum gozlerime bakmiyor sanki zoraki oper gibi davranislari bazen tartisiyoruz beni cok sinirlendiriyoruz cikip giderim diyorum umrumda degil diyor kapi orda diyor benimde zoruma gidiyor gidip odada agliyorum o yanima gelmek yerine tiktok izliyor salonda konusmaya calisiyorum empati kurmaya calsiyorum sen bos konusuyosun diyor tum hevesim kaciyor konusmak ta istemiyorum oan sogutuyo uzaklastiriyo kendinden 6 ay benden gizli bi sevgilisi varmis beni ayakta uyutmus telefonda konusmalar medajlar bulusmalar neyse birgun yine kavga ettik annemin evine.gittim 15 gun kaldim oda bu sure zarfi icerisinde benim evime benim yatagima o kadini almis ve evde resmen alem yapmislar yani duyunca sok oldum sonradan ogrendim zatrn beni aldattigini yinede evime geri dondum geldi aldi beni agladi kopek gibi yalvardi kapimda cocugum icin gittim kiyamadim annesi babasi ayri gayri olmasin dedim bir olalim dedim yanlis mi yapmisim sizce :KK43:
Benimde yatağımda başkası ile sevişen erkek kardeşim bile olsa o yataktan soğurdum galiba ya hayır yani benim yatağımda yalnız ben seks yapabilirim ana baba yaşlı olur yatar kalkar yatağını verirsin ama edebiyle yatar onlar da zaten eşiniz o yatakta başkası ile yatmış onu öpmüş onu .......... Yani ne diyebilirim akıl tutulması mi beyin yanması mi ?!!

Gercekten yapti bunu pismam olmus gibiydi sanki ilk defa karsimda aglarken gordum onu ve dayanamdim sanki yuregimdn biseyler koptu cok seviyorum cunku 5 sene konustuk esime sevgili zamaninda cok bagliyim ne yaparsa yapsin bana karsi kiyamiyorum sevgim agir basiyo küs kalamiyorum yani bilmiyorum
Başkasıyla alem yaparken sana kıymış zaten

Haklisin ama seviyorum da kopamiyorum o an hayirdiyemedim ona bitiremedim onun yaninda mutlu hissediyorum kendimi bana herkes cok kizdi senin gibi biliyomusun ama inanki olmuyor icimde bisey var ona karsi bilmiyorum yaa duygusu tarif edilem3z bisey
E ne diyelim çok seviyormuşsunuz yaşamaya devam.

6 senelik evliyim 1 tane oglum var kocamla ilk evlendigimizde cok iyidik birbirimizi cok sevdik severek ve kacarak evlendik ama kocam bana karsi 3 senedir ilgisiz yada banami oyle geliyor lutfen sizde yorumlarinizi katarmisiniz surekli gezmeye gidiyor bana soylemiyor haber dahi vermiyor ha essek ha ben anca isi dustugu zaman kur yapiyor bana anlarsiniz ya kizlar iste . Sarilip yatalim diyorum dur ben rahat yatamam oyle diyor opuyorum gozlerime bakmiyor sanki zoraki oper gibi davranislari bazen tartisiyoruz beni cok sinirlendiriyoruz cikip giderim diyorum umrumda degil diyor kapi orda diyor benimde zoruma gidiyor gidip odada agliyorum o yanima gelmek yerine tiktok izliyor salonda konusmaya calisiyorum empati kurmaya calsiyorum sen bos konusuyosun diyor tum hevesim kaciyor konusmak ta istemiyorum oan sogutuyo uzaklastiriyo kendinden 6 ay benden gizli bi sevgilisi varmis beni ayakta uyutmus telefonda konusmalar medajlar bulusmalar neyse birgun yine kavga ettik annemin evine.gittim 15 gun kaldim oda bu sure zarfi icerisinde benim evime benim yatagima o kadini almis ve evde resmen alem yapmislar yani duyunca sok oldum sonradan ogrendim zatrn beni aldattigini yinede evime geri dondum geldi aldi beni agladi kopek gibi yalvardi kapimda cocugum icin gittim kiyamadim annesi babasi ayri gayri olmasin dedim bir olalim dedim yanlis mi yapmisim sizce :KK43:
Bile bile geri donmus,kocam.ilgisiz diye konu mu aciyor?Ben mi yanlis okuyorm.Kadini eve getirmedigi icin sanslisiniz ozman ne diyelim🤦

Okuduklarım beni dehşete düşürdü. Siz kendinizi sevmiyorsunuz ki eşiniz sizi sevsin. Eşiniz sizi tekrar aldatacak, eşiniz size hiçbir zaman ilgi göstermeyecek ve bu durum hiçbir zaman değişmeyecek. Kendinizi ve çocuğunuzu sevin ve lütfen biraz kendinize saygı duyun. O çocuğun mutsuz, sadakatsiz, huzursuz bir evde büyümesindense en azından ayrı ama mutlu ebeveynleriyle beraber olması çok daha iyidir. Anneniz babanız arkanızdaysa hiç durmadan yeni bir başlangıç yapın. Gücünüzün ve değerinizin farkında olun.

Benimde yatağımda başkası ile sevişen erkek kardeşim bile olsa o yataktan soğurdum galiba ya hayır yani benim yatağımda yalnız ben seks yapabilirim ana baba yaşlı olur yatar kalkar yatağını verirsin ama edebiyle yatar onlar da zaten eşiniz o yatakta başkası ile yatmış onu öpmüş onu .......... Yani ne diyebilirim akıl tutulması mi beyin yanması mi ?!!
Ama yani seviyor kocasını, kocası bir tane :)))))))))))

Hiçbir kadın aldatılmayi kabul etmemeli edersen işte seni hep elinin altında görüp hor görür bizler affettikce onlarda bu hainlikleri yapmaya devam edecekler...

Haklisin ama seviyorum da kopamiyorum o an hayirdiyemedim ona bitiremedim onun yaninda mutlu hissediyorum kendimi bana herkes cok kizdi senin gibi biliyomusun ama inanki olmuyor icimde bisey var ona karsi bilmiyorum yaa duygusu tarif edilem3z bisey
Kendini kandırma eğer memur olup 10 bin maaş alsaydı bu adamı cekermiydin ? Sizin ki sadece kurban psikolojisi anladığım kadarıyla yaşın da küçük dışarda bambaşka bir dünya var anlatabiliyormuyum bu adamdan size bi bok olmaz

Bidaha o adama hizmet etmeyi aynı yatağı paylaşmayı miden almış bize diyecek bişey kalmamış ki çocuk için zaten böyle bişey kabul edilmez asıl. Emin ol o çocuk büyüyünce seni aldatan bı adamı nasıl miden aldı diye sana hesap sorar. Olanlar senin hatan değil ama o eve dönmek senin hatan

Yaşadıkların çok ağır ben olsam asla affetmezdim. Bence seni sevmeyen değer vermeyen bir adamla ömrünü çürütme bu Tarz insanlar asla düzelmez ler. Sen zaten onu bırakıp terk edince emin ol daha değerli olursun o zaman ama güçlü olun ezilmeyin bence ona karşı

Back