Ben buna bir müddet gülerim.Erkek kardesim aşırı kıskanç, kocam korkar ondan,
Bilmem kaç yıl sonra karısını kıskanacağı tuttu korku da salıyor artık heyt be erkek.Hiç duymadığımız yepyeni bir konu. Perde yıkatma yoluyla haberleşilen bir yasak aşk. Kardeşinizin çok kıskanç olması da ilginç bir ek bilgi oldu bizlere.
Gülersek başımıza gelir mi ki?Ben buna bir müddet gülerim.
Kocam da kocam dediği adamı boşadım diyor şimdide. Ben ilk kez gördüm o detayı.Hiç duymadığımız yepyeni bir konu. Perde yıkatma yoluyla haberleşilen bir yasak aşk. Kardeşinizin çok kıskanç olması da ilginç bir ek bilgi oldu bizlere.
Artık olay kendinden de çıktı bizi kandırmaya geldi sıra.Kocam da kocam dediği adamı boşadım diyor şimdide. Ben ilk kez gördüm o detayı.
Eski konularda herkes boşa adamı, kurtul sen de biz de derken bu akşam boşanası gelmiş.Artık olay kendinden de çıktı bizi kandırmaya geldi sıra.
Seviyorsa napacaksınız tekrar mı boşanacaksınız zaten boşandığınız eşinizden? Bir de boşandığınız kişi "eski kocanız" oluyor.onu mu seviyor
Boşandim yalan yok, ic çamaşırları detayı sen ellemezsin esine söyle düzeltsin demek geline yani haber gönderiyor aklincaAnnesinin iç çamaşırlarını kardeşinize ne alaka söylüyor orasını anlamadım?
Bir de boşan kurtul. Boşandım diyosun da yalan!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?