- 15 Şubat 2015
- 13.288
- 46.744
Boşandim yalan yok, ic çamaşırları detayı sen ellemezsin esine söyle düzeltsin demek geline yani haber gönderiyor aklinca
Ben kayinvalidemle küstüm, son zamanlarda konuştum ama sürekli küstük, erkek kardeşimde erkek olduğu icin dokunmak istemezAnasının donlarına neden dokunamıyor da elin kızı dokunabiliyor?
Boşanmıs ama konu baslıgı KOCAMMHanım efendi bosanmissiniz da zaten. Artık muhatap olmayıp dusunmeseniz mi acaba? Hasta etmiş bu adam sizi. Ne olur kendinize bir iyilik yapıp psikiyatri ye gidin.
Yayla evi öncesi gelinle ortak islerimiz var, davalarimiz var ortak kişilerle ticariBir de yayla evi adliyenin orda mı onu anlamadım ben. Yayla evinde oturup da davalara koşmak ilginç bir beceri olsa gerek.
Ben kayinvalidemle küstüm, son zamanlarda konuştum ama sürekli küstük, erkek kardeşimde erkek olduğu icin dokunmak istemez
Pırıl pırıl etmişler. Bal dök yala.Evi temizledilwr mi peki?
Yok, eşyaları falan yok, bizim kendi isletmemiz var, arada gelir, izin verirsem uyur baska odada izin vermezsem giderPeki ayni evde mi yasiyosunuz su an? Bosandim dediginiz icin soruyorum
Şu videoyu bdv için kırpıp yutupa yükledim izleyin bi zahmet
Pırıl pırıl etmişler. Bal dök yala.
E boşanmışsınız bitmiş gitmiş yani daha ne üzerine yorum yapmamızı istiyorsunuz? Gelini niye boşanıyor kıskanç erkek kardeşinizBoşandim yalan yok, ic çamaşırları detayı sen ellemezsin esine söyle düzeltsin demek geline yani haber gönderiyor aklinca
Daha değil kardesim ise giderken bırakacakEvi temizledilwr mi peki?
Daha değil kardesim ise giderken bırakacak
Herkes dalga geçiyor benle konuyla..cok zor bir durumun içerisindeyim.. Bu yazdığınız alay degil dimiCok seviyor hem de, her seyi goze almis sevmeye devam ediyor
İşletme de kalirYok, eşyaları falan yok, bizim kendi isletmemiz var, arada gelir, izin verirsem uyur baska odada izin vermezsem gider
Gönlümüz bir diyordum, öyle diyor ben cok yorgunumBoşandığınız kişiye niye eşim diyorsunuz ki?
Hayir gayet ciddiyim. Sevmese evi, perdeyi vs onlardan ister mi? Her turlu iletisimde kalmak istiyor, baya kopamiyor yani seviyorHerkes dalga geçiyor benle konuyla..cok zor bir durumun içerisindeyim.. Bu yazdığınız alay degil dimi