- 27 Nisan 2012
- 15.284
- 17.992
- 498
- Konu Sahibi Sonsuzmutlu
-
eşiniz bana da cinsel tercihleri farklı gibi geldi üzgünümAldatildigimi hamileyken öğrenmiştim .bebeğim kürtaj ayinida geçmişti..ben yıllarca boşanma taraftarı idim zaten.kocam normal mi diye sorma sebebim ,çok fazla cevrem yok herkesin özel hayatıni bilmiyorum konuştuğum insanlar herkes 4/4 luk değil ,herkes mutlu değil deyip geçiyor..zaman ayırıp yorum yaptığınız için teşekkür ederim
Yok estağfurullah.ben olsam yorum yapan eminim bende cikisirdim ikinci cocuga ne gerek var diyeYani böyle sert çıktım sana değil yanlış anlama cidden naif bir insana benziyorsun hakettiklerin bunlar değil bu duruma sinirlendim adamın kayıtsızlığına.
Biri 5 yaşında oğlum 5 aylık kızım var.3ay içinde evlendik. Bende biseksuel olduğunu dusundugumu söyledim,ama asla kabul etmedi.ona Gore normal cinsel hayatınızın sıklık durumueşiniz bana da cinsel tercihleri farklı gibi geldi üzgünüm
peki bunun nişanlılık sevgililik dönemi olmadı mı? o zamanlar nasıldı
1 mi 2 mi çocuğunuz var birde
heee normal normalBiri 5 yaşında oğlum 5 aylık kızım var.3ay içinde evlendik. Bende biseksuel olduğunu dusundugumu söyledim,ama asla kabul etmedi.ona Gore normal cinsel hayatınızın sıklık durumu
sırf seni huylandırmamak için yapıyor yaptıklarınıdaBiri 5 yaşında oğlum 5 aylık kızım var.3ay içinde evlendik. Bende biseksuel olduğunu dusundugumu söyledim,ama asla kabul etmedi.ona Gore normal cinsel hayatınızın sıklık durumu
sağol canım :)yaa grill bayılıyorum sanaa
Allah razı olsunCanımm senın için üzüldüm rabbbım yardımcın olsun hakkında hayrlısı neyse o olsun
Çok teşekkür ederim yorumlariniz için.Eğer ki bu eski sevgili bir bayansa , birlikte olmama sebebi heyecan araması .
Cinsel hayatınız değil bir çok şeyiniz problem . Bu yüzden size tavsiyeler vermek yerine , aldığınız kararı takdir etmekle kalacağım .
Bu evlilik adı altında birlikte yaşama ortak çocuk sahiplenme gibi saçma bir durum .
Elektirik faturasını odemesi alkislanacak bir şey değil .
Olması gereken sıradan bir olay . elektrik olmasa kendisi de elektriksiz kalacak örneğin Wi fi olmayacak ya da telefonunun şarjı olmayacak . Bu kendisi için gerekli sizi düşündüğü için değil . zaten adam interneti zevki için kullanıyor elektrik faturasını aksatirmi hiç .
Annenizin söylemlerine bakmayın bunu yaşayan bilir .
Devam ettiğiniz takdirde bu bir evlilik olmayacak . ya da çocukları için fedakarlık yapan bir anne olmayacaksiniz .
Bugün değil belki ama ilerde çocuklarınız sizi anlayacak yaşa geldiklerinde bu yaşadıklarınızı bilseler onlarda aldığınız kararı doğru bulurlar .
Zaten siz o evde mutlu olamazsınız ki çocuklarınıza mutluluk veresiniz . . Çocuklarınızı düşünmekse mesele , bu açıdan bakıp düşünün .
Boşanma sebeplerine bunları bildirin . gecimsizlik falan diyip geçmeyin .
Cinsel hayatınızın olmaması
Ailenize hakaret etmesi
Bedeninizi elestirmesi
Bunlar hep boşanma sebepleri.
IHtiyaclarinizi karsilamamasi
Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim . umarım her işiniz yolunda gider .
Nafaka normal şartlarda 1400₺ olması gerekiodu.1000₺ den fazla vermem hayatimin sonuna kadar size bakmak için mi yasicam dedi ..inşallah atanirsam onun 5kurusunu bile istemiyorumAnnen sanırım çocuğunla onun başına kalacaksın endişesi taşıyor. Yoksa bu adamın senin hayatına ne artısı var?
Hayatından 8 yılı heba etmişsin zaten; sakın nafakandan falan taviz verme.
Nasıl bunca zaman sabrettiniz böyle birine? Travestileri aratan bi adamla yatağa girmeyi nasıl isteyebiliyorsunuz aklım almıyor. Bu nasıl bir mide? Yerinizde olsam buz gibi soğurdum o adamdan iğrenç
Birde çocuk yapmışsınız bu adam müsvettesinden. Bile bile kendinizide çocuğunuzuda yakmışsınız. Annenizde bi acayipmiş doğrusu böyle rezil bir adamla evliliğinizi devam ettirmenizi istiyorBaşına kalacağınızı düşünüyor herhalde. Aç bırakmıyor dövmüyor nasıl bir bakış açısıdır bu
Çalışıyormusunuz? Bence boşanıp arkanıza bile bakmadan kaçın.
O senin hakkın; zaten sen istemesen bile çocuğunun da hakkı var. Nasıl o çocuğa bir ömür sen bakacaksan, babası da sorumluluk almalı.Nafaka normal şartlarda 1400₺ olması gerekiodu.1000₺ den fazla vermem hayatimin sonuna kadar size bakmak için mi yasicam dedi ..inşallah atanirsam onun 5kurusunu bile istemiyorum
Nafaka normal şartlarda 1400₺ olması gerekiodu.1000₺ den fazla vermem hayatimin sonuna kadar size bakmak için mi yasicam dedi ..inşallah atanirsam onun 5kurusunu bile istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?