- 16 Şubat 2016
- 235
- 539
- 53
- Konu Sahibi Sonsuzmutlu
-
Eşim polis memuru,arkadas cevresidne tanışmıştık . .3 ay içinde evlendik.evlendikten sonra espri arasinda seninle hızlı evlenmemin sebeplerinden biri de bulusmalarimizdan sonra beni eve bıraktigi iicn mesafe çok benzin çok gidio demiştiPeki siz nasıl evlendiniz? Nasıl tanıştınız? Belli ki kendi içinde ciddi sorunlar yaşayan bir eşiniz var...
E yuh artık afedersiniz de ortada bir koca mı var ki boşanma olsun? Ben göremiyorum da..
Adam sizi aldatıyor bariz bu, cinsel ihtiyaçlarınızı karşılamıyor. Cimrinin geçimsizin teki. Bu evliliğin oluru mu kalmış allah aşkına?
Bir de transeksüel falan aratmış ya, inanamıyorum. Anneniz de boşanma diyormuş, anlamıyorum daha ne olsun?
Ayrıca anneniz eminim sizi dövse de boşanma derdi. Öldürmüyor, sadece dövüyor kızım falan.
Aldatıldığınız adamdan neden çocuk yaptınız çocuk olunca düzelir falan mı dediler?
Ben sizin boşanacağınızı hic sanmıyorum.Boşanacak insan kocam normal mi diye konu açmaz.Kocanızın normal olmadığını herkes anlayabilir çünkü anneniz ve siz hariç.
Boşanmayacaksanız adamın telefonunu karıştırmayın hiç.Artık yarın öbür gün cinsel hastalık kaparsanız belki anneniz adamın dövmemesinin aç açıkta bırakmamasının lütuf olmadığını anlar.Emin de değilim tabi yine kocandır da diyebilir
Espri anlayışı da kişiliği gibi oldukça zayıfmış.. Polis olması ayrıca dehşete düşürdü beniEşim polis memuru,arkadas cevresidne tanışmıştık . .3 ay içinde evlendik.evlendikten sonra espri arasinda seninle hızlı evlenmemin sebeplerinden biri de bulusmalarimizdan sonra beni eve bıraktigi iicn mesafe çok benzin çok gidio demişti
20 aralık duruşma tarihim.insallah bitecekEşinizin cinsel tercihi farklı olabilir mi?
Yani aldatılmışsınız,psikolojik şiddet görüyorsunuz neden boşanmıyorsunuz?
adam faturalarını kendi için ödüyor.
susuz, elektriksiz evde yaşayacak değil ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?