Kocam kumar oynuyor

Malesef kumar oynayanların cogu gördugum kadarıyla aynı yalanlara basvuruyor ve bız takıp ettigimizde sınırlenıp güvenmıyormusun bana numaralarına sıgınıyorlar. Ben boşanıyorum sanada tavsıye ederım cunkı hıcbırsey degısmeyecek ve dahada kötü olacak gittikce daha çirkin bir hal alacak

Kızlar selam konu sahibi gibi bende aynı dertten muzdaribim. Ben ikinci evliliğimi ilk aşkımla yaptım hatta ilkinden resmi olarak boşandıktan 3 gün sonra cıktı karşıma mucizevi bir şekilde ben ilk boşandıktan sonra asla evlenmem diyordum ama hayatın bir mucizesi dedim ve ona tutundum 2 yıl sonrada evlendik eşimin kumar oynadığını öğrendim ve borçlarını kapatması için takılarımı verdim herkes hata yapar dedim ama kendisi benim onunla ilgilenmediğimi öne sürerek beni manipüle etmeye çalıştı sonradanda pişman oldu tövbe etti namaza başladı tam herşey düzeldi derken yine aynı macera kumar oynamış bu arada oynadığı sanal kumar sitelerine girip oynuyor dün öğrendimki kardrşinden borç para istemiş bana asla yansıtmıyor bizde kardeşiyle herşeyi paylaşır dertleşiriz tabi bana söyledi durumu bu süreçte bebek hayalimiz vardı hiç bir sorun yokken bebek olmadı bu da allahım taktiriymiş demekki şimdi aileme söyleyip boşanmayı düşünüyorum çünkü bu bir hastalık ve kurtuluşu yok oynadığında direk insanları kendi ailesini beni öne sürerek oynama sebebi arıyor gerçekten hayatın sınavından geçiyorum allah herkesin evine huzur versin ben cok pişmanım ikinci defa evlenip bunları yaşadığım için psikolojim bozuldu artık en çokta hayallerime uzuluyorum

Kaç kurtul...Zararın nresınden donsen kardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…