• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kumar, içki, küfür ..Boşandım. Ya sonrası kalp ağrısı mı hep ?

Alışkanlıklar inasnın ikinci bedeni gibidir.
Ayrılması zor ve bize sürekli zarar veren alışkanlıklar karşısında ölçülere sığınarak yardım alırız ve olayları-olabilecek olanları kestirmeye gayret ederiz.
O evden şiddetten başka birşey maalesef ki çıkmaz.
Yazık yuvaya, ama durursak o yuvada yaşanacaklarla yazık olacak.
Maalesef, sevgi tek taraflı işe yaramayacaktır.

Diğer tarafın sizi daha çok sevmesi, alışkanlıklarını daha az sevmesi gerekiyor.

Sizi seven adam bu rezillikleri yapmazdı.Sakin arkana bakma kurtuldun hayatını yaşa artık. Diyetisyene git zayıfla olmadı ameliyat ol. Kendine yatırım yap. Koca besleyene kadar kedi sahiplen ona bak huzurlu ol 🤌🏻 hadi yeni hayatın hayırlı olsun tebrik ediyorum
Çok teşekkür ederim

Cocukluktan beri surekli fedakarlik yaptiginiz, gorunmez.oldugunuz bir hayat mi yasadiniz? Yargilamak icin demiyorum yanlis anlamayin ancak hep obezdim, onun acisini dusununce daha cok aci cekiyorum gibi soylemleriniz sanki bana sucluluk duygusuyla, degersizlik duygusuyla buyudugunuze dair bir izlenim verdi. Ne aci ki kendinize deger vermeyi bilmiyorsunuz, kendinizi sevemiyorsunuz bu yuzden de bu toksik iliskiye boyle baglanmis, size yapilanlari unutmaya yine de kendinizi bir baskasinin keyfi icin harcamaya elverisli hale gelmissiniz.. psikoloji konusunda okumanizi, imkaniniz varsa terapi almanizi, bu iliski hakkinda dusunmeyi birakmak icin cabalayip icsel sorunlarinizin kokenine inerek sebeplerini anlamaya calismanizi ve iyilesme yoluna girmenizi siddetle tavsiye ediyorum. Bu iliski konusunda sorgulanacak, kendinizi irdelemenizj gerektirecek bir durum kalmamis supheniz olmasin. Herkes tercihlerinin sonucunu yasar. Eski esiniz ne yaparsa yapsin bu saatten sonra kendi tercihlerinin sonuclarini yasiyor ve yasayacak. Kimseyi kurtarmaniz gerekmiyor. Herkes kendi yolunda yurusun. Sizde kendi yolunuzu asil amacinizj bulun. Hayattaki amaciniz hicbir seyin degerini bilmeyen, saygisiz ve nankor bir adamin kurbani olmak olmamali.. gercekten gecmisinizi, cocuklugunuzu, psikolojik durumunuzu, neyi neden yaptiginizi ve bundan sonra nasil bir yolda olmak istediginizi sorgulama vaktiniz gelmiste geciyor bile bence.
O kadar güzel yazmışsınız ki. O kadar doğru tespitleriniz bar kı durup durup okuyorum . Teşekkür ederim destek oldugunuz için

Back