Kocam kumar oynuyor

hypatia08

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2024
11
-2
Merhaba arkadaşlar eşimle üniversitede tanıştım benden 7 yaş büyük 8 yıldır birlikteyiz 2 sene önce evlendik birbirimizi çok seviyoruz insanlar genelde iletisimize giptayla bakardı, hersey gorumcemin bana abim benden para istedi teyzeme de kredi çektirmiş bir sorunu mu var demesiyle başladı, o sırada zaten bende 50 bin gibi bir rakam kredi çekmiştim ki hala ödüyorum bu kadar parayı ne yaptın diye kavga ettik at yarışı oynadığını söyledi oynamayacagina söz verdi bende inandım çünkü çok güveniyordum, düğüne 1 hafta kala gorumcem yine abisinin ondan para istediğini söyledi bende eşimle kavga ettim nisanda takılan bilezikleri de almis tefeciye borcu varmış onu ödemiş tabi ben duyunca sinirden kafamı duvarlara vurdum yüzüm gözüm mor, gene ikna etti zor günlerden geçiyorum kimse yanımda değil diye inandım yine, düğünden sonra hersey yolundaydı ama bu seferde dugun takılarini çalmaya başlamış sakladığım yerden yavaş yavaş almış fark etmeden ve o süre zarfında hamile olduğumu öğrendim( supriz birseydi korunmama rağmen hamile kalmıştım) yine kavga ettik ve değişeceğini çocuğu için herseyi yapacağını söyledi bende ona süre verdim ve kendi ailemin yanına gittim hamileligimin son ayında kadar da onunla görüşmedim, şimdi kızım 2 aylık geçen eve geldiğimde hersey dağılmisti benim koyduğum gibi durmuyordu kızıma takılan altınları mi aradın dedim beni şizofren olmakla suçladı, Geçen gün de telefonuna baktim gece ondan izinsiz kavga ettik yine oynamış ben böyle biri değildim kimsenin izinsiz copune bile dokunmayan ben kocamin telefonlarını karistiriyorum gece gizli gizli, ne ara bu duruma geldik inanın bilmiyorum ama kimseye de soyleyemiyorum annem babam ayrı ikisiyle de çok sık görüşmüyorum zaten sorunlu süreçlerden geçmiştim hayatimin 2.0 versiyonunu yaşıyor gibiyim anlatacak kimsem gidecek yerim olmadığı için sizinle dertleşmek istedim ailem eşimi sevmiyordu istemiyordu annem nefret ediyor eşimden, bende siz haklısınız diyip dönemiyorum şimdi birde kızım var, eşime karşı hayal kırıklığım öyle büyük ki inanın artık kumar oynayıp oynamaması bile beni ilgilendirmiyor sürekli beni suçluyor sen benim telefonlarımı karıştırıyorsun psikolojimi bozdun ben senin neyini eksik ediyorum diye kavga çıkartıyor sırf bu yüzden ilk kez bana bağırdığını duydum

Nişanlıyken adamın gerçek yüzünü görmüşsün zaten en mantıklısı nişanı atmaktı yol yakınken dönmekti. Başka bişey diyemiyorum maalesef canım sen bebeğini ve sütünü düşün bence ne yaparsan yap o yine oynar

Ben çekmeye gönüllüyüm koşa koşa giderim ama yetmez bir çocuğun günahına da gireyim mi dediniz? Kumar için aileyi tırtıklamasını görmezden gelmişsiniz, nişan takılarını çalmış yine görmezden gelmişsiniz, düğün takılarınızı da çalmış. Evet evi dağıtmasının nedeni çocuğun takılarını çalmak istemesi.

Konuyu anlatıp sonunu açık bırakmışsınız. Ne okumak istiyorsunuz? Korunurken yanlışlıkla bir kez daha hamile kalın doğurun, o çocuğa gelen takıları da çalsın. Adamla hiç bir resmi bağ yokken yakalamışsınız öğrenmişsiniz niye devam ettiniz? Bir şekilde affettim, bir şekilde ikna etti, bir daha yapmayacağına inandırdı... Çocuk olmayınca zerre umurumda olmuyor sizin gibiler ama o masum çocukların varlığını bilmek beni aşırı üzüyor. Çocuğunuz böyle bir bağımlıyı, boş beleş işe yaramaz adamı baba olarak hak ediyor mu? Aynen aynen gidecek yeriniz de hep olmaz zaten. Aylarca ailenizin yanında kalmışsınız, kumar bağımlısından daha mı kötü ailenizin yanı?

Allah daha sana ne gösterseydi onu bırakman için?
Hala da düzeleceğine umudunuz var
Kumar bağımlıları kolay kolay asla düzelmezler
Ayrıca sen neden evden çıkıyorsun gönder evden onu at kapıya dışarda ne halt yiyorsa yesin
Şu saatten sonra kendine ve evladına bir iyilik yapmak istiyorsan davanı da aç boşan seni kandırmasına izin verme

Kadın bugünden bahsediyor. Devamlı bırakmalıydın demenin bi mânâsı yok. Ayrılmamış, belli ki bırakır dedi inandı bağımlı olduğunu düşünmedi. Şimdi artık bi kezden fazla yaptığı için bağımlı, tedavisi çok zor. Bebek olmuş, üzmeyin kendinizi sütünüz geliyor lohusasınız sizi suçunuz yok yaptıklarında. Onun kendi sorunu, onunla alakalı durum. Şuan boşayacak durumunuz yok. Ya kendınızı toparlayın gızlı birikim yapın annenıze verın elden bi şekilde gizli para biriktirip boşanın. Kredi de ödüyorum demişsiniz, kendinizi üzmeyin olduğu kadar mecbursanız sağlığınıza kendınıze psıkolojınıze dıkkat edin. Önce kendınız sonra artık yalnız değilsiniz bebeğiniz için. Çalışmaya başlayın zamanı geldiğinde. Ve ona para vermeyin altınlardan kalan varsa alın gizleyin, anneniz fln yakındaysa oraya verin Allah yardımcınız olsun kumar illeti çok kötü

Hangi yöntemle korunuyordunuz acaba söyler misiniz? Bilelim de uzak duralım, foruma da bir faydamız olsun. Diğer konuya söyleyecek birşey yok zaten, bile isteye evlenmişsiniz. Kumardan düzeleni ne gördüm, ne duydum, zaten eninde sonunda boşanacaksınız. Canınızın tak edeceği zamanı bekleyin sadece ..

Maalesef buraya yazmak için çok geç kalmışsın! Nişanlıyken yazsaydın burda herkes ama herkes ayrıl derdi. Kumarı bırakana denk gelmedik. Hele ki sendeki suçunu kabul edip tedavi de olmuyor. Hırsızlık aşamasına gelip üstüne seni suçluyor. Bir kumarbazla hayatını heder etme. Enerjini kızına ayır. Karısını kızını kumar masalarına verenler olurdu eski filmlerde. Düşün ne kadar tehlikeli. Ayrıca görümce konusunda çok şanslıymışsın. Genelde susup oğullarını millete itelerler. Onlar ayılman için gerekeni yapmış ama sen kendini bu ateşe atmışsın. Neyse hala çok geç değil kurtul bundan

Kadın bugünden bahsediyor. Devamlı bırakmalıydın demenin bi mânâsı yok. Ayrılmamış, belli ki bırakır dedi inandı bağımlı olduğunu düşünmedi.
Bugünden bahsettiğini biz de okuyabiliyoruz, kafamız basıyor. Herkes ne istiyorsa onu yazar, size mi danışmak gerekiyor? Görümcesi uyarmış söylemiş, insanlık yapmış ama kadın tınmamış. Kıskanç çekemeyen görümce olmuştur kesin. O yetmemiş teyzesini dolandırmış, o da yetmemiş konu sahibine kredi çektirmiş. Bir yanlışa kaç kez inanılır?
Devamlı bırak demenin nasıl bir manası yok? Nişan takılarını bile kumarda yiyen adamlardan hayır mı gelir? Eline geçen parayı kumara yatıran adamı boşayacak durumu niye olmasın? Tefeciler mi bassın el kadar bebeğin yaşadığı evi, kumara para bulamayınca ne yapacağı belli olmayan adamla çok mu güvendeler? Nedir bu aman bırakma yapış kocana sevdası anlamıyorum. Adamın bir hayrı yok ki, çocuğun doğum hediyelerine bile acımamış göz koymuş.

Beni şizofrenlikle suçladı kısmından sonrasını okumadan hemen cevap yazmak istedim.

Direk ve direk ve hemen şimdi gidin
Bosanma davasi açın

Kumarbazla yasanmis 4 farkli ömüre bizzat şahitlik yapmış biri olarak tavsiyemi dikkate alın lütfen.

Yoksa siz ve evladınız bundan 5 sene sonra lütfen yanlış anlamayın ama esinize guvenirseniz aç aç evladinizla sokakta kalırsınız bunlar iflah olmaz.

Hanımefendi kafanız mı güzel kocana yapış mı demişim okudğunuzu anlayabilmenız açısından iki uç kez daha okuyun bi özetini çıkartın yazdıklarımın. Yaşamayan insanlar çat çat maşallah konuşmasını biliyor sadece kadının sütünün keseceksiniz . Sadece uzaktan konuşmakla olmaz, öneri vermek lazım nodon bpşonmodon belliymoş demek yerine. Cvp yazma zahmetıne gırdım size, bu vakıt kaybımı veremezsınız de neyse yazdım artık

Malesef ben sizin boşanacağınızı düşünmüyorum. Adam nişanlıyken takılarınızı çalmış, yani artık bağımlıliğın son raddesi hırsızlığa kadar gelmiş, görümcenizden 2 kere para istemiş, teyzeye kredi çektirmiş, görümce de eşte saklamamış ki. Ama siz bunu bile bile evlenmişsiniz. Bu yüzden şimdi evli halde, çoluk çocukla boşanacaginiza hiç ihtimal vermiyorum. Ama tabi keske boşansanız. Bu adam değişmez. İlerde çocuğunun takısını da çalar, evdeki eşyaları da satar o kumarı oynar. Kumar bağımlılığı malesef öyle kolay bırakılmıyor. Bak Serdar Ortaç. Adam hapse girecek neredeyse kumar yüzünden, her şeyini kaybetmiş.

ne ara bu duruma geldik inanın bilmiyorum
Demissiniz de persembenin gelisi carsambadan belli degil miymis sizce de olay taa nisanliyken baslamis kocaniz sadece bagimli degil ayni zamanda hirsiz boyle bu sekilde evlilik cok zor ama sizin bosanacaginizi da dusunmuyorum ama keske cocuk yapmasaydiniz da kendinizin bilerek sectiginiz bu evlilige cocugu ortam etmeseydiniz dedigim gibi dusunmemekle beraber eger bosanma dusunceniz varsa bence kocanizla 1 gun dahi evli kalmayin

Ben 18 yaşından beri tanıyorum onu anne babamın yapmadığını yapmıştır bana, bir anda böyle değişmesine inanamadım inanmak istemedim, insan kendini kandırıyor iste

Bile kendi hayatının içine etme,o yetmezmiş gibi birde bir masumu bu hayata ortak etme( korunurken hamile kalmak yersen)Adam nişan altınlarını çalmış alooooo!!!! Kafa gitmiş , şans verin tâbi böyle kumarbazı nereden bulacan bir daha annenizin bile gözü tutmamış ama illa o adamla evlenilecek akıl seyahate çıkmış demek ki. .....
Ayrılmayın borç harç içinde bir ömür yaşayın bosverin çocuğu kocisin psikolojisi bozulmasın işe girin borçlarına ortak olun o kumar oynasın siz ödeyin çocuk aç ,aç otursun hatta korunurken bir daha çocuk yapın çocuğun bir kardeşi olsun sefaleti tek çekmesin garibim.......

İlaçla korunuyordum hatta hamile kaldıktan sonra da 2 ay regl olmaya devam ettim fark etmedim, tak ettiği yer geldik bakalım bir şekilde kızımı da alıp çıkmam lazım bu kabustan

Ben yaşadım biliyorum! Kumar değildi o da pavyon karı kız sevdalısıydı. Aldım bebeğimi ve çocuğumu çıktım hayatından! Bile bile bu hayatı seçmiş. Üzülsün üzülebildiği kadar ama sonra alıp bebeğini çıksın o kötü evliliğin içinden. Siz otur o evde boşanacak durumunuz yok para biriktirin demişsiniz. Birkaç ayda ne biriktirecek? Zaten kredi çekip vermiş onu ödüyor. Ben mesela 4 ay daha evli kalsaydım boşandığım asalağın bilmediğim borçlarına ortak olacaktım! Boşandıktan 4 ay sonra borçlara bana gelmeye başlamış. Ben 4 ay önce boşandım dedim ve kurtuldum. Yani yaşamadığımızı düşünmenizde saçma

İş işten geçmiş bebek olmuş evlenmemen gereken biriyle evlenmişsin. Şu an ayrıl demek dışında verilecek bir tavsiye yok. Çünkü senin ve bebeğin rızkı kumara tefeciye gidecek hep. Bağırmanın bir tık üstü şiddet zaten sonraki versiyonları beklemek istiyorsan bekle ama bebeği koru. Ona böyle bir hayatı yaşatmaya ne senin ne babasının hakkı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…