ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.702
- 158
Kuzum sen ona muhtaç değilsin ki böyle bi insana heleki. Gözü dışarda bu adamın. Şuan gerçeği kabul etmezsen malesef daha çoook üzülürsün.Ben de mi böyle düşünmeliyim? Yüreğim sıkışıyor düşünemiyorum
Kocanız milletin karısına kızına zarf atıyor net.Merhabalar. Eşimle çeşitli konulardan kavga edip tartistigimizda konu bir şekilde komşuma geliyor. Üzeri kapalı bir şekilde beni kızdırmak için onun güzel olduğunu onun kocasının kendisi kadar evine bağlı olmadığını onunla görüşmemem gerektiğini filan söylüyor açık açık değil ama kimi zaman gülerek şakayla karışık kimi zaman başka bir şeye sinirlenip benim canımı acıtmak için filan. Bugün yine kavga ediyoruz tamamen alakasız bir konuyla alakalı konuyu yine ona getirdi onun gibi aptal birisini bulacaktım ki böyle üzülmezdim dedi onun kadar güzel olsaydın bari dedi sonrasında sessizce. Kalakaldım. Ne düşüneceğimi şaşırdım. Çok eskiden bu arkadaşım hafiza kartindaki fotoğrafları benim telefonumdan whatsapp uzerinden kendisine atmıştı. Ben sildim merak etme dedi bana. Ben de bir daha bakmadım. Meğer silinmemiş eşim görmüş bikinili fotoğraflarını ve bunun üzerine bana dediki kendisini bana göstermeye mi çalışıyor. Görüşme o kızla diye. Ben tabi o tarz bir elektrik almadığım için kıza karşı bir güvensizliğim oluşmuyor. Bu anlattığım olay iki senelik. Ama eşimin ara sıra onun hakkında yok vücudu güzel yok söyle yok böyle tarzı yorumları beni çileden çıkarıyor. Sonrasından hep şoyle acikliyor seni siniirlendirmek için soyledim kiskaniyorsun ya onu o yüzden madem kıskanıyorsun ne diye görüşüyorsun? Halbuki benim asla öyle bir kötü düşüncem yok arkadasiz ve asla kiskanmiyorum bi kere kendimden daha guzel de bulmuyorum esime karsi da bu tarz bi ilgisi oldugunu asla hissetmiyorum bu yuzden bir sorunum yok onunla fakat eşim beni çileden çıkarıyor en son da bunu dedi onun kadar güzel olsaydın bari .. Ne düşüneceğimi şaşırdım. Dışarıdan bakılınca durum nasıl gözüküyor ? Acil yardım
Pis ırkçıTc erkekleri... İKİ PARALIK TC ERKEKLERİ....
Böyleleri kendini çok sever. Benim terbiyesiz babam da kadınların kendilerini erkeklere göstermek için çalıştığını söyler durur annemin çalışmasına izin vermezdi. Zihniyetleri pis bunlarınrezil bir adam eşiniz.
sizin telefonunuzda olan fotoların kendisine gösterilmek için silinmediğini düşünmek nasıl bir tilki düşüncesi yahu.
hayırdır tc erkekleri ne yaptı sanada bu kadar koydu.Tc erkekleri... İKİ PARALIK TC ERKEKLERİ....
Esinin yaptigi en hafif tabirle Terbiyesizlik saygisizlik ahlaksizlik. Ne sana ne evlilik kurumuna ne komsu dost kavramina ne baskasinin namusu olgusuna saygisi var. Senin adina cidden üzüldum. Böyle karaktersiz bir insanla evli olman üzücü. Söyleyeceklerim bu kadar. Gerisini sen düşünMerhabalar. Eşimle çeşitli konulardan kavga edip tartistigimizda konu bir şekilde komşuma geliyor. Üzeri kapalı bir şekilde beni kızdırmak için onun güzel olduğunu onun kocasının kendisi kadar evine bağlı olmadığını onunla görüşmemem gerektiğini filan söylüyor açık açık değil ama kimi zaman gülerek şakayla karışık kimi zaman başka bir şeye sinirlenip benim canımı acıtmak için filan. Bugün yine kavga ediyoruz tamamen alakasız bir konuyla alakalı konuyu yine ona getirdi onun gibi aptal birisini bulacaktım ki böyle üzülmezdim dedi onun kadar güzel olsaydın bari dedi sonrasında sessizce. Kalakaldım. Ne düşüneceğimi şaşırdım. Çok eskiden bu arkadaşım hafiza kartindaki fotoğrafları benim telefonumdan whatsapp uzerinden kendisine atmıştı. Ben sildim merak etme dedi bana. Ben de bir daha bakmadım. Meğer silinmemiş eşim görmüş bikinili fotoğraflarını ve bunun üzerine bana dediki kendisini bana göstermeye mi çalışıyor. Görüşme o kızla diye. Ben tabi o tarz bir elektrik almadığım için kıza karşı bir güvensizliğim oluşmuyor. Bu anlattığım olay iki senelik. Ama eşimin ara sıra onun hakkında yok vücudu güzel yok söyle yok böyle tarzı yorumları beni çileden çıkarıyor. Sonrasından hep şoyle acikliyor seni siniirlendirmek için soyledim kiskaniyorsun ya onu o yüzden madem kıskanıyorsun ne diye görüşüyorsun? Halbuki benim asla öyle bir kötü düşüncem yok arkadasiz ve asla kiskanmiyorum bi kere kendimden daha guzel de bulmuyorum esime karsi da bu tarz bi ilgisi oldugunu asla hissetmiyorum bu yuzden bir sorunum yok onunla fakat eşim beni çileden çıkarıyor en son da bunu dedi onun kadar güzel olsaydın bari .. Ne düşüneceğimi şaşırdım. Dışarıdan bakılınca durum nasıl gözüküyor ? Acil yardım
Görüşme bence de başka arkadaşın mı yok Haa ayrıca ben senşn yerinde olsam aynı şekilde karşılık verirdim vermeseydim bile asla susmazdım terbiyezsiz şerefsiz erkek misin sen bu cümleleri kullanıyorsun adam dediğin kendi karısını insan başkasın Bakmaz şaka bile olsa asla ağzına almaz yazıklar olsun sana deseydin yaa hiç bir şey dememeni anlayamıyorum git bence bikini giy bu mu onu güzel yapan milletin bikinileri mi rezilsin de benim koca dediğim gördüğü an ters çevirir ağzının salyasıyla incelemez de ne biliyim işte koy tepkini illa evden ayrılmak veya kovmak zorunda değilsin tüm bunları söylerken bile sesini yükseltmek zorunda bile değilsin böyle daha çok dokunur hemBir sey soyleyince gorusme o zaman diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?