- Konu Sahibi ozkangul3012
Satılır ama şöyle piyasanın 100-200k aşağısına satılır yoksa baya bekleme süresi oluyor. Dediğim gibi şuan versem 100-200k aşağısına alıcı var ama param ölecek.Valla haklısınız bende diyorum satılmaz diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Satılır ama şöyle piyasanın 100-200k aşağısına satılır yoksa baya bekleme süresi oluyor. Dediğim gibi şuan versem 100-200k aşağısına alıcı var ama param ölecek.Valla haklısınız bende diyorum satılmaz diye
Merhaba bana mantıklı gelmedi araba varken tekrar araba alım satım yapma gibi şeylerle vakit harcamayın durumunuz iyiyse bebeğiniz de yoldayken ev işini halledin derim siz doğru diyorsunuz eşiniz parayı görünce sanırım şaşırdı napacağını .. erkekler böyle bi anlık sevinç veya öfkeyle mantıklı düşünemiyorlarEşim yurt dışında çalışıyor dolar kazanıyor aylığı baya iyi bir paraya geliyor. bizde elimizde bu fırsat varken evimizi alalım istiyoruz çünkü ben hamileyim bir bebeğimiz olacak ve kiradan kurtulmamız lazım. Bir arabamiz zaten var daha önceden almıştık sonuçta arabada lazım dedik okey. Sonra üzerine bir miktar daha para birikti şimdi kendisi tutturdu bir araba daha alicam onu geri saticam daha iyi bir ev alcaz diye. Piyasa durgun satamazsin diyorum beni anlamıyor. Almak istediği araba 2004 model Cabrio üstü açık BMW evet albenisi var arabanın ama 750 bin istiyorlar. Ben galeriye geri saticam bı kaç ay sonra daha güzel bir ev almış olcaz diyor. Ayriyeten gelecek maaslarla oncr ki aldığımız arabada kalacak diyor. Yani tamamen yatırım amaçlı bu arabayı alıp satmak istiyor. Sizce mantıklı mı düşünüyor ben mi bencilce düşünüyorum. Ben diyorum ki ya galerici almazsa ya da müşteri bulamazsak o kadar paraya yazık değil mi bide ev daha önemli. Adam kabul ediyorsa takas yapalım üstüne verelim en azından satilmazsa zararın az olsun ya da bankaya atalım faiz versin amacın kar etmekse dicem. Siz olsanız ne yaparsiniz? Bu ekonomide elimizde doların durmasi mi daha mantıklı araba alıp karıyla satıp üstüne eklemek mi?
Hayır bide yok istemiyorum dediğimde bana bırak bana güven diyip duruyor trip atar gibi karımızı düşündüm anlamadin diyor gerçekten hiç içim rahat değil.
Araba? Kaza yapsanız bile o paralar çöp olur hiç bir garantisi yok. Bir kısmı dolar tutun bir kısmı ata lira alın? Veya ev alın borca girin. 2-3 sene sonra bu para ne ki diyeceksiniz.Eşim yurt dışında çalışıyor dolar kazanıyor aylığı baya iyi bir paraya geliyor. bizde elimizde bu fırsat varken evimizi alalım istiyoruz çünkü ben hamileyim bir bebeğimiz olacak ve kiradan kurtulmamız lazım. Bir arabamiz zaten var daha önceden almıştık sonuçta arabada lazım dedik okey. Sonra üzerine bir miktar daha para birikti şimdi kendisi tutturdu bir araba daha alicam onu geri saticam daha iyi bir ev alcaz diye. Piyasa durgun satamazsin diyorum beni anlamıyor. Almak istediği araba 2004 model Cabrio üstü açık BMW evet albenisi var arabanın ama 750 bin istiyorlar. Ben galeriye geri saticam bı kaç ay sonra daha güzel bir ev almış olcaz diyor. Ayriyeten gelecek maaslarla oncr ki aldığımız arabada kalacak diyor. Yani tamamen yatırım amaçlı bu arabayı alıp satmak istiyor. Sizce mantıklı mı düşünüyor ben mi bencilce düşünüyorum. Ben diyorum ki ya galerici almazsa ya da müşteri bulamazsak o kadar paraya yazık değil mi bide ev daha önemli. Adam kabul ediyorsa takas yapalım üstüne verelim en azından satilmazsa zararın az olsun ya da bankaya atalım faiz versin amacın kar etmekse dicem. Siz olsanız ne yaparsiniz? Bu ekonomide elimizde doların durmasi mi daha mantıklı araba alıp karıyla satıp üstüne eklemek mi?
Hayır bide yok istemiyorum dediğimde bana bırak bana güven diyip duruyor trip atar gibi karımızı düşündüm anlamadin diyor gerçekten hiç içim rahat değil.
Anlamadım? Türk lirasının değer kaybedip doların yükselmesine mi inşallah dediniz?Bencede inşallah öyle olur
Galerici tarafından kafalanmış çünkü eşiniz. Yada zaten satmak niyetiyle almıyor heves etmiş.Bende aynı şeyi söyledim satamazsin elinde kalir dedim bana nasıl bu kadar güveniyor kendine ve satacagina bilmiyorum
Kaybedeceği kadar etti zaten daha ne kadar edebilir kardeş?Anlamadım? Türk lirasının değer kaybedip doların yükselmesine mi inşallah dediniz?
Ne biçim bu yorum bu? Bir de milliyetçiyim oğlum Türk vatanım Türk diyorsun. Utan kendinden . Eşin 3 5 kuruş fazla kazansın diye gebermişsin. Bir an önce git ırağa kocanın yanına.Kaybedeceği kadar etti zaten daha ne kadar edebilir kardeş?
Bir arkadaş bı 6-7 yıl önce keşke iç savaş çıksa da dolarım yüksekse diyordu ve bunu çok ciddi şekilde . Elinde 3-5 doları olan dolar ciksin istiyorAnlamadım? Türk lirasının değer kaybedip doların yükselmesine mi inşallah dediniz?
Bunların minik beyinleri çoğu şeyi algılayamıyor.Bir arkadaş bı 6-7 yıl önce keşke iç savaş çıksa da dolarım yüksekse diyordu ve bunu çok ciddi şekilde . Elinde 3-5 doları olan dolar ciksin istiyor
Bankadaki faiz oranları enflasyon oranlarından düşük. Yani bankadan faiz alsan dahi senin paran eriyor kar etmiyorsun. Bence yatırımını eve yapmak seni daha güvende hissettirecektir ama tabi siz bilirsinizEşim yurt dışında çalışıyor dolar kazanıyor aylığı baya iyi bir paraya geliyor. bizde elimizde bu fırsat varken evimizi alalım istiyoruz çünkü ben hamileyim bir bebeğimiz olacak ve kiradan kurtulmamız lazım. Bir arabamiz zaten var daha önceden almıştık sonuçta arabada lazım dedik okey. Sonra üzerine bir miktar daha para birikti şimdi kendisi tutturdu bir araba daha alicam onu geri saticam daha iyi bir ev alcaz diye. Piyasa durgun satamazsin diyorum beni anlamıyor. Almak istediği araba 2004 model Cabrio üstü açık BMW evet albenisi var arabanın ama 750 bin istiyorlar. Ben galeriye geri saticam bı kaç ay sonra daha güzel bir ev almış olcaz diyor. Ayriyeten gelecek maaslarla oncr ki aldığımız arabada kalacak diyor. Yani tamamen yatırım amaçlı bu arabayı alıp satmak istiyor. Sizce mantıklı mı düşünüyor ben mi bencilce düşünüyorum. Ben diyorum ki ya galerici almazsa ya da müşteri bulamazsak o kadar paraya yazık değil mi bide ev daha önemli. Adam kabul ediyorsa takas yapalım üstüne verelim en azından satilmazsa zararın az olsun ya da bankaya atalım faiz versin amacın kar etmekse dicem. Siz olsanız ne yaparsiniz? Bu ekonomide elimizde doların durmasi mi daha mantıklı araba alıp karıyla satıp üstüne eklemek mi?
Merak ettim gerçekten eşiniz ne iş yapıyor hangi ülkede çalışıyor?Alakası yok silmemin sebebi direk miktar belirtmek sonradan ayıp olur gibi geldiği için silme gereği duydum. İkincisi matematiği hesabı tabi ki biliyorum evet aylık 10 bin dolardan aşağı almıyor eşim hesap doğru yani .
Benimle düzgün konuşun ben doların yükselmesine inşallah demedim birincisi bu ikincisi kaybedeceği kadar kaybetti bundan zorunuza giden ne? Kör musunuz haber izlemiyor musunuz işsizlik alım gücü düştü insanlar yeterince zor durumda.Ne biçim bu yorum bu? Bir de milliyetçiyim oğlum Türk vatanım Türk diyorsun. Utan kendinden . Eşin 3 5 kuruş fazla kazansın diye gebermişsin. Bir an önce git ırağa kocanın yanına.
Irak'ta çalışıyor. FormenMerak ettim gerçekten eşiniz ne iş yapıyor hangi ülkede çalışıyor?
Evet sen büyük beyinli sensinBunların minik beyinleri çoğu şeyi algılayamıyor.
Arkadaşlar güncelleme yapmak istedim. Öncelikle iyi kötü yorum yapan herkese teşekkür ederim arada kırıcı ve beni anlamayan insanlar olsada ben burda hamile ve içine sıkıntısını atmış bir insan olarak derdimi danışmak istedim lütfen kırıcı olmayalim. Eşimle konustum sabah daha doğrusu mesaj attım uzun uzun bebeğimizi geleceğimizi düşün gibisinden onu zar zor vazgeçirdim. Ama şimdi bana tavırlı konuşuyor sanki ben sizi düşünmuyormusum gibi konuştun üzüldüm diyor. Evi alınca istediğim arabayı alirim o zaman karismazsin diyor. Bende karışmam dedim. Ama bizi dusunmuyorsun gibi bişey demedim ya da ima etmedim bu yüzden onun böyle düşünmesine de üzüldüm açıkçası şimdi bana sirf bu konudan dolayı tavır yapıyor iki aya kadar satacaktım daha güzel bı ev alacaktık diyor bende risk almaya gerek yok dedim. Neyi yapicam dedim de yapmadım diyor vs vs anlayacağınız bana tavırlı bı sure kendi haline mi bırakmaliyimEşim yurt dışında çalışıyor dolar kazanıyor aylığı baya iyi bir paraya geliyor. bizde elimizde bu fırsat varken evimizi alalım istiyoruz çünkü ben hamileyim bir bebeğimiz olacak ve kiradan kurtulmamız lazım. Bir arabamiz zaten var daha önceden almıştık sonuçta arabada lazım dedik okey. Sonra üzerine bir miktar daha para birikti şimdi kendisi tutturdu bir araba daha alicam onu geri saticam daha iyi bir ev alcaz diye. Piyasa durgun satamazsin diyorum beni anlamıyor. Almak istediği araba 2004 model Cabrio üstü açık BMW evet albenisi var arabanın ama 750 bin istiyorlar. Ben galeriye geri saticam bı kaç ay sonra daha güzel bir ev almış olcaz diyor. Ayriyeten gelecek maaslarla oncr ki aldığımız arabada kalacak diyor. Yani tamamen yatırım amaçlı bu arabayı alıp satmak istiyor. Sizce mantıklı mı düşünüyor ben mi bencilce düşünüyorum. Ben diyorum ki ya galerici almazsa ya da müşteri bulamazsak o kadar paraya yazık değil mi bide ev daha önemli. Adam kabul ediyorsa takas yapalım üstüne verelim en azından satilmazsa zararın az olsun ya da bankaya atalım faiz versin amacın kar etmekse dicem. Siz olsanız ne yaparsiniz? Bu ekonomide elimizde doların durmasi mi daha mantıklı araba alıp karıyla satıp üstüne eklemek mi?