Kocam izin vermedi..

Allah aşkına nasıl hayatlar yaşıyorsunuz, kendinize hiç mi acımıyorsunuz, bu evlilik mi simdi ! Adam sizi haftanın 7 günü eş..k. gibi çalıştırıyor, oturup bir düşünseniz keşke ...

Kafa gitmis

Bedava işçi...

hayır koparmam söylemek yeterli sonuçta konu sahibi de ailesi ile gidecek gideceği yere izin sadece patronundan alınır ya da yetişkin değilseniz ailenizden ama yetişkin insanlar eşlerinden izin almaz fikrini sorar yada söyler gider.

Senin sorunun bitmeyecek biliyorsun değil mi ?

Eh sen de biliyorsun artık neyi ne için yaptığını, ne için yapmadığını.
Ama annenler kalp hastası diye çekiyorsun bunu.
Ne diyelim sana artık?

Babacım neden izin vermiyorsunuz lütfen bir kez sadece bir kez söz bir daha olmayacak evet hayır yazılı bir kağıt verin ben küçükken 7-8 yaşındaydım işe yaramıştı sana da yarar. boşan falan demeyin çözümle gelin kadın düsmanları sizi

Kocanı da al git artık ya

Ben filanca yere gidiyorum haberin olsun der gidersiniz erkeklere bu kadar taviz vermeyin. Eşle de aynı yerde çalışılmaz ama patron başkasıysa sigorta, tatil vs varsa o düşünülür :) böyle koca onu yapmak istemez şunu yapmak istemez.

Icinden ne geliyorsa onu yap demek varda sonrasi ne olacak bilmiyorum? Esin öfkeli Biri mi? Sonra sorun yasarmisiniz? Ne kadar Cok istedigini bir kere daha anlats esin senin mutlu olmani önemsiyorsa izin verecektir seni anlarsa

Senelik izninden kullan :)

Ya hanımlar bırakın.
Bazıları eşek olmayı seviyorsa yapacağımız bir şey yok.
Semerine kuvvet inşallah deyin geçin.
Kocasını çeken kendisi ne hali varsa görsünler.

Seni acil bir psikiyatri görmesi lazim . Anan baban nerede sesin kız kardeşim . Yani dalga da geçtim yeri geldi kızdım da şu konuya bakınca cidden içim ciz etti . Burada bir istismar var çünkü . Senin çok normal düşünemedigin acik kimse niye seni bir doktora götürmüyor orasını anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…