Kuzenim eşinin ailesinden çok çekti , öyle bölye değil. İkizlerine 2 aylık hamileyken boşanma aşamasına geldiler...
Bizde bayramda dertleştik biraz , benimde KV ile sorunlarım var ve ne kadar eşimle konuştuysam sonuç yok. Alıp karşıma 2 saat anlatıyorum ama konuşma sonunda sonuç yok malesef..
kuzenim dediki , aynılarını bende yaşadım. Tehditle buldum çözümü , iyilikle anlatıyorum , senin annen ben karışımam tabikii onu haklı göreceksin , ama ben dayanamıyorum seni de seviyorum ama böyle de olmuyor , ben gitmek istiyorum biraz ayrı kalalım falan , hoppp kocası 360 derece dönüyor..
bende bu yöntemi denicem artık , tatlı dille anlat annesi öv biraz , haklı annende ama bana ters yaptıkları falan de , olmuyor de bakalım ne diyecek eşin? birde işte ayrı kaldığımız süre zarfında böyle yapacğım , şöyle olacak gibi cümleler de kurki senin kafanda herşeyi planladığını zannetsin.
Erkekler ne kadar ellerini kaldırsalarsa hanımlarına , eşleri tarafından terkedilmekten düzenlerinin bozulmasından korkarlar.
Bu arada bebeğin olduğu için bu şekilde yazdım , ortada çocuk olmasa bırak git derdim , ama çocuk olunca çok zor canım.