• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresizim Malesef :((

bu evlilik bu şekilde giderse bugün bitmese yarın biter.saygı görmeyince gösteremessin sevgi görmeyince sevgi veremessin ayrıca şiddet görmen tuz biber.insan sabır taşımıki çatlamasın günün birinde oda çatlıycak.dilerim Allah kocanı islah etsin kadına el kaldırmak da ne.ama sen yinede ümit et sabır göstermeye çalış bir bebeğin var dua et inşallah düzelir herşey kayınvaliden kardeşi eşin vs. herkez inşallah kalp kırmadan yaşamayı öğrenir.

O kadar güzel yazmışsınki teşekkür ederim.

bayılıyorlar insanlara hayatı zehir etmeye. şu adamlar bir anlasa , evet onlar senin ailen sil at, düşman ol diyen yok. en azından hatalarını gör, bil ve ona göre davran. kalkıp birde onlara yaranmak için kendi eşini üzme.

ama tabi kime söylüyorum ben ...

Aynen çok doğru. Sözde farkında üzülüyorum keşke benim içinde bir çaba harcasalar diyor ama lafta bana söylüyor. Onlara kırılacaklar diye en ufak bişey belli etmiyor.
Aileside ne yaparsak yapalım sesi çıkmıyor diye hiç umurlarında değil. Ben zaten ne olursa olsun gitmiycem artık. Yoruldum çünkü nerden inceyse ordan kopsun.

Evet kuramadı malesef. Aile denilince aklına ben ve oğlum gelmiyor annesi babası ve kardeşi geliyor. Babası annesini çok dövermiş malesef oda ona çekmiş.
Her yaptığında bir şekilde pişman oluyor yeminler ediyor.Ama gene tekrar ediyor.

bence bu konuda ciddi anlamda uzman yardımı almalısınız. şiddet saygıyı da yerle bir eder sevgiyi de

canım, allah yardımcın olsun diyeceğim öncelikle. eşinde hiç düzelme yok mu 5 senedir hep aynı mıydı, iyiye ya da kötüye mi gitti? sen k.v.lerle ilgili eşine şikayet etmiyorsundur inşallah, eşin kendi şikayet etse de sen hiç sesini çıkarma, haklısın bile deme. çünkü erkeklerde bu ters tepiyor çok kötü. ayrıca şiddet devam ediyor mu?
sabırlı ol, cesaretin yoksa birz sakinleş, üzülme ve bekle. bebeğin için mutlu ol, kafana takmamaya açılş. bol bol dua et,

canım, allah yardımcın olsun diyeceğim öncelikle. eşinde hiç düzelme yok mu 5 senedir hep aynı mıydı, iyiye ya da kötüye mi gitti? sen k.v.lerle ilgili eşine şikayet etmiyorsundur inşallah, eşin kendi şikayet etse de sen hiç sesini çıkarma, haklısın bile deme. çünkü erkeklerde bu ters tepiyor çok kötü. ayrıca şiddet devam ediyor mu?
sabırlı ol, cesaretin yoksa birz sakinleş, üzülme ve bekle. bebeğin için mutlu ol, kafana takmamaya açılş. bol bol dua et,

Genel olarak kavgalarımız bunlar yüzünden. Benim haksızlığa gelemeyen bir yapım var malesef. Bunuda dile getirince kavga kaçınılmaz oluyor.
Kaldıramıyorum ailesinin yaptıklarını. Kaynım evlatlarıda eşim üveymi. Yada bu kadar fedakarlığıma ragmen kaynanam olacak kadının bana hala laf sokmaya çalışmasını.
Elalemin çocuguna bayram harçlığı verirken benim yavrumu ayırmasına. Hala diyorum neden insanlık yapmaya çalışıyorum ben bu hayanlara. (afedersiniz)
Birde sanırım artık eşim için fedakarlık yapmak istemiyorum. Haketmiyor çünkü. 3 gündür konuşmuyoruz ve ben onun varlığını aramıyorum daha mutluyum böyle.

Kuzenim eşinin ailesinden çok çekti , öyle bölye değil. İkizlerine 2 aylık hamileyken boşanma aşamasına geldiler...
Bizde bayramda dertleştik biraz , benimde KV ile sorunlarım var ve ne kadar eşimle konuştuysam sonuç yok. Alıp karşıma 2 saat anlatıyorum ama konuşma sonunda sonuç yok malesef..
kuzenim dediki , aynılarını bende yaşadım. Tehditle buldum çözümü , iyilikle anlatıyorum , senin annen ben karışımam tabikii onu haklı göreceksin , ama ben dayanamıyorum seni de seviyorum ama böyle de olmuyor , ben gitmek istiyorum biraz ayrı kalalım falan , hoppp kocası 360 derece dönüyor..

bende bu yöntemi denicem artık , tatlı dille anlat annesi öv biraz , haklı annende ama bana ters yaptıkları falan de , olmuyor de bakalım ne diyecek eşin? birde işte ayrı kaldığımız süre zarfında böyle yapacğım , şöyle olacak gibi cümleler de kurki senin kafanda herşeyi planladığını zannetsin.

Erkekler ne kadar ellerini kaldırsalarsa hanımlarına , eşleri tarafından terkedilmekten düzenlerinin bozulmasından korkarlar.

Bu arada bebeğin olduğu için bu şekilde yazdım , ortada çocuk olmasa bırak git derdim , ama çocuk olunca çok zor canım.

yazdıklarının içinde en acı olanı sürekli şiddet görüyor olman..ve bana kalırsa bu yüzden hiç cesaretin ve kendine güvenin kalmamış...
bu şekilde bir hayatı daha fazla nasıl yaşayabilirsin yada nereye kadar..sürekli senden gidiyor..bu ortamda çocuğununda sağlıklı büyüyeceğini sanmıyorum..
yazık olacak o yavrucağada..o yüzden bir anne olarak önce çocuğunu düşün ve güçlü ol..ayaklarının üzerinde durmaya çalış..Allah korusun ama bu gün eşin trafik kazası geçirse ve kaybetsen onu...ne olacak ölecekmisin..mecburen güçlü olup yaşamaya devam edeceksin..şimdide aynen bunu yap..eşini al karşına konuş..derdini sıkıntını anlat..bu şekilde gitmeyeceğini söyle..sana yaklaşımına görede evliliğini sürdür yada tek kalemde bitir at..

az evvel dediğim gibi o yokmuş gibi düşün ve tüm cesaretini topla..merak etme onsuzda yaşayabilirsin bu hayatı.hemde daha güzel ve daha sağlıklı...dilerimki doğru yolu bulur mutlu ve huzurlu olursunuz ama bu şekilde devam ederse ayrılmanı öneririm..

Beni yanlış anlamanı istemem ama sana hiç bişey yapmayan,torununa bir çeyrek takmayan,belli ki seni istemeyen bir aile var ortada.
neden hala bayramda torunlarını görsünler diye düşünüyosun.
görmek isteyen gelsin görsün.
lütfen bu kadar taviz verme. bide allah aşkına okadar şiddete rağmen her satırında eşimi seviyorum,eşimi seviyorum.
bu soruyu kendine samimi olarak sormalısın.
kendini ve çocuğunu düşün eşinden korkma,onun dayaklarını yiyip oturmak zorunda değilsin.
her tarafın morarana kadar dövmek ne demek ya. niçin susuyosun.
dayk olayına tahamülüm yok. sen onsuz naparsın bir düşün bide o napar düşün
aynı şeyi yapmasına müsade etme yaparsa ya kapıyı kilitle alma eve defolsun kıymetli anasının yanına gitsin.
yada sen git kalsın sap gibi ortada.

Kuzenim eşinin ailesinden çok çekti , öyle bölye değil. İkizlerine 2 aylık hamileyken boşanma aşamasına geldiler...
Bizde bayramda dertleştik biraz , benimde KV ile sorunlarım var ve ne kadar eşimle konuştuysam sonuç yok. Alıp karşıma 2 saat anlatıyorum ama konuşma sonunda sonuç yok malesef..
kuzenim dediki , aynılarını bende yaşadım. Tehditle buldum çözümü , iyilikle anlatıyorum , senin annen ben karışımam tabikii onu haklı göreceksin , ama ben dayanamıyorum seni de seviyorum ama böyle de olmuyor , ben gitmek istiyorum biraz ayrı kalalım falan , hoppp kocası 360 derece dönüyor..

bende bu yöntemi denicem artık , tatlı dille anlat annesi öv biraz , haklı annende ama bana ters yaptıkları falan de , olmuyor de bakalım ne diyecek eşin? birde işte ayrı kaldığımız süre zarfında böyle yapacğım , şöyle olacak gibi cümleler de kurki senin kafanda herşeyi planladığını zannetsin.

Erkekler ne kadar ellerini kaldırsalarsa hanımlarına , eşleri tarafından terkedilmekten düzenlerinin bozulmasından korkarlar.

Bu arada bebeğin olduğu için bu şekilde yazdım , ortada çocuk olmasa bırak git derdim , ama çocuk olunca çok zor canım.

Bir keresinde çağırdım babamı onun yanında anlattım babama yaşadıklarımı eşime döndü ve dediki yazıklar olsun sana bende seni adam sanmıştım dedi.
Al dedi bana eşyalarını gidiyoruz dedi. Babamdan nasıl özürler diliyor işte isteyerek yapmadım çok özür dilerim falan felan.
Gerçekten çok korkuyor onu terk etmemden farkında onun için benden başkası fedakarlık yapmaz biliyor.

yazdıklarının içinde en acı olanı sürekli şiddet görüyor olman..ve bana kalırsa bu yüzden hiç cesaretin ve kendine güvenin kalmamış...
bu şekilde bir hayatı daha fazla nasıl yaşayabilirsin yada nereye kadar..sürekli senden gidiyor..bu ortamda çocuğununda sağlıklı büyüyeceğini sanmıyorum..
yazık olacak o yavrucağada..o yüzden bir anne olarak önce çocuğunu düşün ve güçlü ol..ayaklarının üzerinde durmaya çalış..Allah korusun ama bu gün eşin trafik kazası geçirse ve kaybetsen onu...ne olacak ölecekmisin..mecburen güçlü olup yaşamaya devam edeceksin..şimdide aynen bunu yap..eşini al karşına konuş..derdini sıkıntını anlat..bu şekilde gitmeyeceğini söyle..sana yaklaşımına görede evliliğini sürdür yada tek kalemde bitir at..

az evvel dediğim gibi o yokmuş gibi düşün ve tüm cesaretini topla..merak etme onsuzda yaşayabilirsin bu hayatı.hemde daha güzel ve daha sağlıklı...dilerimki doğru yolu bulur mutlu ve huzurlu olursunuz ama bu şekilde devam ederse ayrılmanı öneririm..

Çok doğru söylemişsin. Sonuçta onunlada mutlu değilim.

Beni yanlış anlamanı istemem ama sana hiç bişey yapmayan,torununa bir çeyrek takmayan,belli ki seni istemeyen bir aile var ortada.
neden hala bayramda torunlarını görsünler diye düşünüyosun.
görmek isteyen gelsin görsün.
lütfen bu kadar taviz verme. bide allah aşkına okadar şiddete rağmen her satırında eşimi seviyorum,eşimi seviyorum.
bu soruyu kendine samimi olarak sormalısın.
kendini ve çocuğunu düşün eşinden korkma,onun dayaklarını yiyip oturmak zorunda değilsin.
her tarafın morarana kadar dövmek ne demek ya. niçin susuyosun.
dayk olayına tahamülüm yok. sen onsuz naparsın bir düşün bide o napar düşün
aynı şeyi yapmasına müsade etme yaparsa ya kapıyı kilitle alma eve defolsun kıymetli anasının yanına gitsin.
yada sen git kalsın sap gibi ortada.

Yok cnm seni neden yanlış anlayayım çok haklısın.
işte diyorum ya insanlıktan nasibini almamış insanlara torunlarını görsünler diyerek insanlık yaptım.
Hangi satırımda eşimi sevdiğimi yazmışım ??? artık onu sevmiyorum ki ben.
Şuan konuşmuyorum hatasını anlayana ve adam olana kadarda konuşmuycam.
Ne bayram ne seyran hiçbirşekilde gitmiycem anasınada.

aileler evet çok önemli ama evlendikten sonra insanın ailesi eşi olur bence öyle yani.herşeyden önce eşi gelir insanın. ben beni başkalarının yanında değersizleştiren biriyle beraber olmak istemezdim.

aileler evet çok önemli ama evlendikten sonra insanın ailesi eşi olur bence öyle yani.herşeyden önce eşi gelir insanın. ben beni başkalarının yanında değersizleştiren biriyle beraber olmak istemezdim.

Umarım sana hep değer veren biriyle birlikte olursun cnm.

Güzelim senin ihtiyacın olan tek şey cesaret....cesaretin yoksa bulduğun hiç bir yol sana çözüm getirmez...

Güzelim senin ihtiyacın olan tek şey cesaret....cesaretin yoksa bulduğun hiç bir yol sana çözüm getirmez...

Cesaretimi toplayıp boşanayımmı???? gerçi er yada geç sonumuz buda uzatmaları oynuyoruz işte.

Canım önce cesaretini topla ve eşinin ailesiyle irtibatı kopar çünkü onlar torunlarını görmeyi bile hak etmiyorlar. Sonra eşin sana bir daha el kaldırmaya kalkarsa eğer beni döversen gider darp raporu alırım başını belaya sokarım diye tehdit et. Böyleleri başka dilden anlamaz çünkü.

çok üzüldüm kardeşim özellikle siddet görmene bu kadar fedakarlık yapıp bilinmemesine anlatamam.eğer bu kadar emek harceyıp ütm yapılanlara ragmet yuvan için kalkıp gururuu yemip gitmişsen ve anlamamışsalar yazı kolsun.eşim sana sahip çıkmıyorsa en kötüsüde bu bence sahip çıkmayan varlığını destegini hissetmediğin bir adama daha fazla emek harcama al karşına konuş ya tam olur ya tam biter bu şekilde sadece inanılmaz yıpranırsın.sevgiler

Canım önce cesaretini topla ve eşinin ailesiyle irtibatı kopar çünkü onlar torunlarını görmeyi bile hak etmiyorlar. Sonra eşin sana bir daha el kaldırmaya kalkarsa eğer beni döversen gider darp raporu alırım başını belaya sokarım diye tehdit et. Böyleleri başka dilden anlamaz çünkü.

Bir daha görüşmeyi düşünmüyorum zaten bitti. Eşim konusuna gelince kesinlikle bunu uygulayacağım.
Bu arada bebeğin hayırlı olsun benim oğlumda 1 şubatta doğdu. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın cnm.

Bir daha görüşmeyi düşünmüyorum zaten bitti. Eşim konusuna gelince kesinlikle bunu uygulayacağım.
Bu arada bebeğin hayırlı olsun benim oğlumda 1 şubatta doğdu. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın cnm.

Çok teşekkür ederim. İnşallah hakkında hayırlısı olur.

Back