tek sorun var aslında o da eşiniz.erkekler genelde böyledir her ailede bir şamaroğlanı oluyor işte bu ailede de eşiniz....kendini saydıramayan birirsi ne eşini ne de çocuğunu saydıramaz..benim eşimde ailesiyle hiç bir bağı olmayan birirydi .evlenince pek aileci oldu..ben sesimi çıkarmadım ama çıkarmadıkçada onların yanında hiç kıymetimiz kalmadı.dediğini gibi hep veren taraf olduk bin kere evet deriz 1 kere hayır desek bizden kötüsü yokt.eşinizin şiddet göstermesi boşanma kararınıza yeterde artar diye düşünüyorum.şükür benim eşim sakin yaılı biridir.şiddeti bırakın bağırsa bile sesi çıkmaz..işte ben öyle bir rest çektimki anlatamam..eşime de dedim biz maddi manevi bittik artık ben yokum istersen sen ailenle devam et hayatına ..sonraında hiç telefonla dahi aramadım ailesini.eşimde misilleme yamaya çalıştı benim ailemle pek görüşmedi.umrumda bile değildi.çok geçmeden eşimin ailesi geldi elleri kolları dolu ,3 yıldır çok iyiyiz ben hala mesafeliyim anneler günü babalar günü haricinde hiç telefonla aramam gidersekte ayda yılda giderim sesimi çıkarmadan oturup gelirim.hesi artık benden çekinir oldular,eşimde farkında artık kıymet veriyorlar bize..eşim hala arada oraya gidince erkekliği tutuyor ama ben resti çektim yemin ettim eğer bana onların yanında ileri geri bir laf ederse boşayacam diye,o günden sonra ordayken daha ilgili daha alttan alan biri oldu..sizde tavrınızı koyun böyle bir adamla ömürmü geçer.maddi özgürlüğünüz var,üstüne birde dayak yiyorsunuz olmaz ya..bunlar boşanmaktanda korkar çünkü kendi ailelerinin gerçek yüzünü sizden daha iyi bilirler..bence vakit kaybetmeden ailenizle durumu paylaşın ki sizin zaten sorununuz kayınvalde falan değil direk eşinizle..yani eşinizin ailesi sorun olsa çözümü var bir şekilde ama sorun ve sorunlu koca olunca malesef çaresi yok canım..gençliğini heba etme..değmez.