Ev işi

Biz 2005'ten beri beraberiz. Hiç bu kadar titiz olduğuna denk gelememiştim ama aynı evde yaşamadık hiç. Ayrı şehirlerde yaşıyorduk. Ne bu kadar sinirli olduğuna ne de bu kadar titiz olduğuna denk gelmemiştim. Annesine sordum bir gün anne hep mi böyle sinirliydi bu ara mı sinirli dedim, hep böyleydi dedi, e dedim biz 7 yıldır beraberiz ben daha yeni farkediyorum, siz ayrı şehirlerdeydiniz yan yana gelince birbirinizi özlemiş oluyordunuz, konuşacak başka konular oluyordu o yüzden sinirini yansıtmıyordu, sinirli olmuyordu yanında dedi. Annesinin evine gidince de laf ediyor, dağınıklıktan rahatsız oluyor, uzun yoldan gelmiş olsun sabahın 5 i olsun, çok uykusu olsun yine de gömleklerini çok düzgün, düzenli bir şekilde yarım saat tek tek ilikleyerek kaldırır. Ortada bir şey bırakmaz.
annesinede helal olsun çok objektif konuşmuş kadın. benim kaynanoşum olsa derdi ki benim oğlum melek sen onu bu hale getiriyorsun. benim oğlum karıncayı bile incitmez ki derdi

Senin problemin açık ama bence eşinde de bir takım sorunlar var. İnsan eşiyle cilveleşirken temizlik düşünmez ki. Belli ki temizlik konusunu takıntı yapmış, tahrik olmadığını yazmışsın bu da tartışılır bir konu. Bence birlikte bir uzmandan yardım almalısınız, vakit kaybettikçe mesafe girer araya.

Misafirler konusunu da uygun bir zamanda çıtlat, yeni evli olsun olmasın; insanın hayatında hala kızı zehra gibi tipler olmamalı =) Sıkıntı verir kendi evinin içinde rahat olamamak ne kadar iyi olurlarsa olsunlar.

annesinede helal olsun çok objektif konuşmuş kadın. benim kaynanoşum olsa derdi ki benim oğlum melek sen onu bu hale getiriyorsun. benim oğlum karıncayı bile incitmez ki derdi

O konuda hakkını yemem, objektif yaklaşır genelde. Kaynana gibi de davranmıyor, sabah kahvaltı beklemiyor kendi hazırlıyor, akşam yemeği de o yapıyor. Başka bi kadın olsa dırdır yapardı, kahvaltı hazırlamıyor, yemek yapmıyor diye. O konuda şanslıyım.

Senin problemin açık ama bence eşinde de bir takım sorunlar var. İnsan eşiyle cilveleşirken temizlik düşünmez ki. Belli ki temizlik konusunu takıntı yapmış, tahrik olmadığını yazmışsın bu da tartışılır bir konu. Bence birlikte bir uzmandan yardım almalısınız, vakit kaybettikçe mesafe girer araya.

Misafirler konusunu da uygun bir zamanda çıtlat, yeni evli olsun olmasın; insanın hayatında hala kızı zehra gibi tipler olmamalı =) Sıkıntı verir kendi evinin içinde rahat olamamak ne kadar iyi olurlarsa olsunlar.

Arabada söyledim bugün, sıkıldım dedim, kendi ailemi bile bu kadar göremezdim dedim, tamam görmeye hakkın var ama 2,5 ay olacak daha problemlerimizi çözmeden bu kadar uzun kalmaları doğru değil dedim. O genelde aileleri kıyaslar, ben de onun silahıyla vurdum onu,biz uzakta yaşasaydık benim ailem gelip bu kadar uzun kalmazdı dedim. Bari tatilde yalnız kalalım dedim, tatile gidip gidemeyeceğimiz kesin değil dedi, ben de olsun ben yine de söyleyeyim dedim...

kadınlar kulübünün jinekoloji bölümünde vajinismusu egzersizlerle yenen kızlar var bence sen oralara bir bak.doktorlar çok para istiyomuş.onlar birbirlerini çok iyi anlıyolarve yardım ediyorlar oraya bir bak bence.eşinde cinsellik yüzünden titizlik hastası olmuş olabilir.

Zaten bu siteye girme sebeplerimden biri o kısımdı. Oraya çok takılıyordum..

belkide ondada bi sorun vardir??
oyüzden sinirlidir.. tek senle yada vaginismusla alakalimi olmasi lazim..

yokmu erkeklerinde böyle hastalkiklari acaba, yada korkulari??

bilemiyorum ama en kisa zamanda düzelmesi dilegiyle canim..

kaynananda cok cadi degil sansina sanirim ama yinede cok kaliyolar ya..

Evet cadı değildir, iyidir. Ara sıra alınır kendi kendine, ara sıra da laf çarpar o kadar :)

Açıkcası ben eşinin yapısının böyle olduğunu düşünüyorum cinsellikle alakalı olduğunu düşünmüyorum
Zor bir durum benim esim de cok titizdir hergün supursem laf eder yapmasam yapmiyorsun der memnun etmesi zor
Konuşarak bu kadar karışmasının hosuna gitmediğini anlayana kadar anlatacaksin ins en kısa zamanda anlar
Senin de hakkın haftanın bir gunü uzatıp ayaklarını keyif yapmak
İslere titiz olduklari kadar eslerini gezip dolastirmayla mesgulolsunlar biraz ah ahh
Cinsellik konusu da yogun calisiosa belki o yüzden de artık böyle olmuştur

Gerekirse sabah erken kalkıp iş yap diyo

sevgi_kelebegi özel mesajına cevap yazamıyorum, forumdaki mesaj yazım 100 ü bulmadığı için. Umarım buradan yazdığımı görürsün...:KK43:

Bana bir gün ya sen bana benzeyeceksin ya da ben sana benzeyeceğim dedi ben de "ya da bitecek" dedim o da "yanii" dedi...

Cnm burda niçin "ya da bitecek" dedin ki hemen, bak onun öyle bir seçeneği yokmuş sen eklemişsin. Alttan alta birbirinize trip yapıyorsunuz gibi hissettim ben...

Ailesinin bu kadar kalmasından sıkılıp sıkılmadığımı sordu bana. Ben de sıkıldığımı söyledim. Ama gönder demiyorum dedim. Onlar senin ailen tabiki kalacaklar. Görmeye hakkın var ama ben artık yalnız kalmak istiyorum dedim. Bu konuşmanın üzerine inatla yapar gibi Ramazana kadar kalacaklarını öğrendim hatta tatilde de onlarla olacağımızı...

Diyaloglar kişileri anlayabileceğimiz ipuçları verir bazen...
buraya bakarsak düşüncelerini soruyor seni önemsiyor anlamına gelir bu, çok karamsarlığa kapılma bence, düzelirsiniz inşallah... :KK34:
sanki senin kendisiyle başbaşa kalıp kalmak istemediğini anlamak istemiş burada...

Vaji. konusunda şunu söyleyeyim ne kadar yararlı olur bilemiyorum, hiç bir kadın malum şeyi yaparken ölmüş değildir, ve dünya üzerinde bu konuda bilgili bilgisiz her türlü milyarlarca kadın bunu yapıyor, sen de yapabilirsin, böyle düşün. Bende mesela doğumdan korkuyorum bazen düşününce ama hemen aklıma yukardaki düşünceleri getiriyorum...

Sorununuz iki boyutlu. Birincisi sizin vajinismusunuz. Ama bu yenilmeyecek birşey değil, hele de siz bu kadar çaba harcarken. Doktor çok para istedi demeyin, devlet hastanelerinde de var bununla ilgilenen doktorlar. Bu site de çok yararlı.
İkinci boyut ise eşinizin durumu. Bence eşiniz ciddi bir OKB hastası. Buradan teşhis koyamayız ama biraz bilgim vardır bu tür konularda. Ciddi anlamda tedavi gerektiren düzeyde takıntılı.
Ha bu iki sorun birbirini sivriltmiş ve ağırlaştırmış olabilir. Bu yüzden siz içiçe geçmiş gibi hissediyor da olabilirsiniz. Ama kökeninde iki ayrı sorununuz var. Ve bence eşinizin sorunu sizinkinden çok daha büyük ve derin. Bir şekilde terapi ve ilaç tedavisine ikna etmek zorundasınız. Bir OKB hastası ile yaşamak dünyanın en zor işlerindne biridir ve evliliklerde büyük sorundur. Kimsenin psikoloğu ya da dert duvarı değilsiniz. 7 yıl da çıkmış olsanız 7 yıllık evli de olsanız onun ruhsal durumu size acı vermeye başladıysa bunu düzeltmenin yolunu bulmak zorunda.
Demiş ya "ya ben sana benzeyeceğim ya sen bana." Ona deyin ki, "ikimiz de birbirimize biraz benzeyelim. Ama senin temizlik konusundaki yaklaşımın çok katı biraz yumuşatmak için bir doktordan yardım isteyelim." Tedaviye ikna etmek kolay olmayacaktır. Gerekirse annesinden yarıdm alın.
Aile meselesine gelince siz 1 aydır onları ağırlamakla zaten iyi gelin olmuşsunuz. Daha fazlasına gerek yok. Konu açılınca kalın filan demeyin artık. Bu kabalık olmaz. Tatile ayrı gitmek istediğinizi de açıkça söyleyin. Bu da ayıp değil. "Biz başka bir plan da yapabilirz aslında" diye yavaş yavaş alıştırın konu açılınca. Anlattığınız kadarıyla bunu anlayabilecke kapasitede insanlar. Kendinizi gereksiz borçlar altında hissetmeyin.

Doktora gittim, çok fazla para istedi, borcumuz çok o yüzden kendi kendime çözmeye çalışıyordum eşimin ailesi gelince egzersizlerim kaldı. Onlar geldiler mi gitmiyorlar evlendiğimizin ikinci ayında mı ne bi gelmişlerdi 1 ay kaldılar. Şimdi de 1 ayı geçti sanırım, bayrama kadar buradalar, beraber döneceğiz onların şehrine, bir de onlarla tatil yapacağız... puf... yine de tek söz söylemiyorum eşime neden bu kadar kalıyorlar gitsinler falan demiyorum, hatta annesi yarım ağız gidelim falan diyor yok ya gitmeyin kalın yaz sonuna kadar falan diyorum ki mutlu olsunlar... ya biz evlenmeden önce de bir cinsel hayatımız vardı, şimdiki gibi ileri olmasa da bir şeyler yaşıyorduk... 7. yıla gireceğiz ilişkide ve bu huylarını yeni farkediyorum... cinselliği sorun yapan bir tip değildir...

sen bu kadar mutsuzken neden onlar mutlu olsun diye kalın diyorsun ki!! bence çok yanlış yapıyorsun, eşinle konuşmalısın, cinselliği bahane et, rahat rahat oynaşamıypruz, ne olcak benm vajinismus faln de. ailesi o kadar uzun süre kalmasın. hem bu vajin. için sadece katılım payı alan özel hastanelerde tedavi yolu yok mu?? bence bayramda gidin ve ailesi bir daha da gelmesin. sen de bu kadar yüzün yumuşak durma arkadaşım, yıpranan sen olursun, eşinle ilişkin olur. eşin de sıkıntıdan kendini ev işine vermşiş valla ona da üzüldüm şimdi.

sen bu kadar mutsuzken neden onlar mutlu olsun diye kalın diyorsun ki!! bence çok yanlış yapıyorsun, eşinle konuşmalısın, cinselliği bahane et, rahat rahat oynaşamıypruz, ne olcak benm vajinismus faln de. ailesi o kadar uzun süre kalmasın. hem bu vajin. için sadece katılım payı alan özel hastanelerde tedavi yolu yok mu?? bence bayramda gidin ve ailesi bir daha da gelmesin. sen de bu kadar yüzün yumuşak durma arkadaşım, yıpranan sen olursun, eşinle ilişkin olur. eşin de sıkıntıdan kendini ev işine vermşiş valla ona da üzüldüm şimdi.

Ya ben devlet hastanelerine çok güvenmiyorum açıkçası. Çok sert muayene ediyorlar, psikologları da çok suratsız. Yararlı olabileceğini düşünmüyorum. Ailesi Allahın izniyle bir giderse ya kendi kendime egzersiz yapacağım ya da başka tedavi merkezleri arayacağım daha uygun fiyatlı. Buradaki bazı konuları okudum da hem eşimin ailesine hem de eşime şükrettim aslında. Yani tamam çok uzun süreli gelip kalıyorlar ama hiçbir şeye de karışmıyorlar, kaç kere dışarı çıktım yalnız başıma arkadaşlarımla görüştüm, geç saatte geldim eve. Hep annesi hazırladı kahvaltıları hep annesi hazırladı akşam yemeklerini. Ailesi buradayken dipten köşeden bir kere temizledim evi. Çamaşır bir kere yıkadım hep onlar yıkadı. İçim rahat değil, onların iş yapmasını istemiyorum ama ben medya sektöründe çalışıyorum ve eve geldiğimde tek vaktim bulaşıkla kahveye kalıyor ondan sonra zaten vakit geç oluyor. Bir tek haftasonum kalıyor. Yoksa ben de isterim kahvaltı hazırlayım, yemek yapayım, evim tertemiz olsun. Ben de isterim hem normal işimi hem ev işimi bir arada yürüteyim ama başaramıyorum henüz. Yine de çabalıyorum. Ailesini seviyorum Allah için, onlar da beni seviyorlar. Yani buradaki konuları okudum da benimki kaynana değil kesinlikle, kızına nasıl davranıyorsa bana da öyle davranıyor. Tek eksisi alınganlığı, olur olmaz her şeye alınıyor, yanlış anlıyor işte. Birazcık da laf sokuyor ama buradaki kaynana türlerini okuduktan sonra şükrettim vallaha. Eşim de ev işi konusunu abarttığının farkında ama engel olamıyor kendine. Gece 12 de bana şuraların tozunu alsana bi kere dedi. Ben de hangi ara? dedim. Gerekirse sabah erken kalk al dedi. Ben dırdır yapmayan, kocasını dinleyen, bir yere giderken izin alan, o kızdığında bile susan bir kadınım. Kızım mı desem :KK9: Ara sıra konuşuyorum, söylüyorum hoşlanmadığım şeyleri, beni rahatsız eden şeyleri. En son atık ben uyandığımda , eve geldiğimde sinirli bir adam görmekten bıktım, ev işini normal hayatımdan öne alan, her şeyden önceye ev işini koyan, vara yoğa küfreden, surat yapan birini görmekten bıktım. Ben eski aşkımı istiyorum, ve yeni sana karşı sevgim kaldı mı kalmadı mı açıkçası bilmiyorum dedim. Sustu, bir şey demedi. Bu konuşmadan sonra biraz düzelmeye çalıştı... Ama tam düzelemedi ki ben bu topiği açmak zorunda kalmışım... Günlük tutmaya başladım artık, önceden hiç ihtiyaç hissetmezken... bana artık nasıl davrandığını, nelere kızdığımı günlüğe yazmaya başladım. İyi olduğum zamanlar günlüğü hiç açmıyorum kötü olduğumuz zamanlar da oraya yazıyorum... Tabii her an açıp okursa diye temkinli yazıyorum :KK53: Of bilmiyorum daha eşimin çoğu takıntısını buraya yazmadım bile... yere elimizi yıkadıktan sonra su damlasa, gider viledayı alıp tüm odayı siler... kahve yaparken çay kaşığını rafa koyuyorum, dişlerini sıkıyor kaç defa bunu buraya koyma diyorum diyor.. yahu silinecek zaten... koysam da silinecek koymasam da... eve gelirim uzaktan bir hoşgeldin... kalkıp öpmek falan yok... beni işten almaya gelir aynı... güzel giyinirim, o gün güzelimdir, iş yerimde kim var kim yok iltifat eder bizimkinden tık yok... söyleyince de farkediyorum ama söylemiyorum şımarmayasın diye der... Bazen eşlerini aldatan kadınları anlıyorum... Evdekinden gram ilgi görmüyorsun, sonra etrafında sana ilgi gösteren sürüsüyle insan oluyor... Sen eşinden ilgi beklerken onun sana gösterdiği tek şey surat... ilgisizlik... Aldatma taraftarı elbette değilim... ama bazen anlayabiliyor insan... ben aşkımı özledim... tek sözümle 650 km lik yolu sadece 1 saat beni görmek için gelen aşkımı... sabahlara kadar telefonla konuştuğum aşkımı... bana dünyanın en değerli varlığıymışım gibi hissettiren aşkımı... hatalarımı görmezden gelen, anlayışla karşılayan, sorun çıkarmayan aşkımı... ben güleryüzlü , sevgidolu aşkımı özledim... Evdeki bu yeni insanla anlaşamıyoruz biz... tanımıyorum ben bu adamı... :KK50:

gnlatilla umarım mesajımı görürsün... Mesaj sayım 100'ü bulmadığı için özel mesajlara cevap yazamıyorum. Söylediğin egzersizi uyguluyorum, aklıma geldikçe tabii, kegel egzersizi değil mi bu?:KK53:

Kızlar selam...

Daha evleneli 10 ay oldu... Dert yanmak için şimdiden erken mi bilmiyorum ama bizim gibi olanlar var mı aranızda bilmek istiyorum, dertleşmek istiyorum...

Ben çalışıyorum, eşim de çalışıyor. Eşim benden önce eve geliyor. Sağolsun o konuda hakkını yemem yemek yapıyor ben gelene kadar, beraber yiyoruz, sofrayı topluyorum, bulaşıkları yıkıyorum, kahve yapıyorum... Saat oluyor 10 sonra biraz tv ye bakıyoruz, cilveleşceksek cilveleşiyoruz ve uyuyoruz. Doğal olarak ütüydü, çamaşırdı vs vaktim olmuyor. Yanında oturmasam gel yanımda otur iş yapmasam biraz aktif ol... Bunlar evliliğin ilk aylarıydı tabi... Genelde ütüleri, çamaşır katlamaları falan haftasonuna pazar gününe bırakıyorum, tek boş günüm pazar çünkü. Ama eşim evlenmeden önce bu kadar düzenli ve titiz miydi bilmiyorum da beni bunaltıyor... Size örnekler vereceğim, genelde şehir dışına çıkıyor göreve, görevden geliyor, oturma odasına kim girdi , koltuk kaymış diyor mesela... Kedi yapmıştır yahu ne bileyim.. Bardakları şöyle dizme böyle diz... Evlenmeden önce prensesmişim resmen... Hiçbir ev işine karışmazdım, bi babamın ütülerini yapardım... Yemek yer kalkardım anneciğim toplardı. Tamam ayıp koskoca kızım arasıra yapardım... Şimdi yemek yer yenmez o sofra kalkacak, keyif yapılmaz... her gün çamaşır yıkıyor... 2-3 günde bir bornoz yıkıyor... yıkanan çamaşırlar doğal olarak birikiyor ve gözüne batıyor... her haftasonu dipten köşeden temizlik yapılmasını istiyor...bir bakıyorum almış eline süpürgeyi başlamış evi süpürmeye... koltukları çekerek dipten köşeden... her yemekten sonra mutfağı kırklıyor desem yeridir... ya bu kadarı bana çok abartı geliyor... temizlik titizlik iyi de hayatımız ev işi değil ki... tüm kavgalarımız ev işinden oluyor... dikkat etmeye çalışıyorum... benim bildiğim çöp dolar öyle boşaltılır, hergün çöp boşaltıyor, yerine yeni poşet koymayınca kızıyor... Kayınvalidem ve kayınbabam 1 aydır bizdeler, ramazan sonuna kadar da kalacaklar... kayınvalidem de sağolsun kaynana değil kızıymışım gibi yemek yapıyor, çamaşır yıkıyor, katlıyor bana yardım ediyor... ben şehir dışına göreve gidiyorum diyelim, görevden geliyorum işe gidiyorum akşam bi geliyorum çantam açılmış, içindeki kıyafetler çıkarılıp yıkanmış.. iyi de benim hiç giymediklerim var onlar da yıkanıyor... şimdi yazılanları okuyunca nankörmüşüm gibi geliyor ama bu kadarı abartı gerçekten...eğitim kampında gibiyim... bir yere gideriz kalk şunu getir , o şöyle yapılmaz böyle yapılır diye uyarıyor annem gibi... pazar günü azıcık tv izleyim tek boş günüm ama hemen temizliğe girişiyor haliyle ben de yapmak zorunda kalıyorum... 12:30 uyudum, 2 buçukta sahura kalkma planım vardı... gündüz çarşafı falan çıkarıp yıkamışlar, yatmadan önce yatağın üzerinde gördüm yıkanmışları, çok uykum vardı bir gece çarşafsız yatsak bir şey olmaz yarın yaparım nasılsa pazar diye düşündüm uyudum az önce beni uykudan uyandırdı çarşafları serelim diye, yarın yapalım dediysem de ikna olmadı... ben de o sinirle kalktım çarşafları serdim haliyle uykum kalmadı şimdi sahuru bekliyorum... bi insan uykudan uyandırılıp iş yaptırılır mı ya? nasıl kıyar?...Biraz aktif olacakmışım gurur duyacakmış... hiçbir şey yapmıyormuşum gibi muamele de bulunuyor... havlu kirlenmiş en büyük şüpheli benmişim makyaj kirine benziyormuş... oysaki makyajımı havluya hiç silmem ben....

Ne cinsel hayatımız eskisi gibi... ne ilişkimiz... zaten vajinismusum hala bakireyim bir de bu problemimiz var... var da var işte... hayalimdeki evlilik yerle bir oldu... sürekli sinirli... her şeye kızıyor, küfrediyor... bana etmiyor ama evde bir şey kaldırırken bile küfür ediyor... sürekli yüzü asık bir insan görüyorum... ailesi burada o yüzden gülüyor... onlar da geldiler mi gitmek bilmiyorlar ama eşime tek bir söz söylemiyorum, hatta yaz sonuna kadar kalsınlar diyorum rahatsız olsam da... sıkıldım ya yalnız kalmak istiyorum... ben evlenmeden önce bile odama çekilir nete girerdim ailemle bile çok oturmazdım şimdi hep onun ailesiyle oturmak zorundayım, ne izlerlerse izlemek zorundayım... daha çok şey var da sahur yaklaşıyor diye yazamıyorum... biraz karışık yazdım ama umarım derdimi anlatabilmişimdir...

canım haklısın bunalmakta bu ne ya askeriye mi valla benim bildiğim tam tersi olur bence eşinin iraz temizlik takıntısı var ayrıca burada vajinisus topiğnden o sorununu çözebilirsin bende yaşadım aynı sorunu ve burada yendim

Kızlar selam...

Daha evleneli 10 ay oldu... Dert yanmak için şimdiden erken mi bilmiyorum ama bizim gibi olanlar var mı aranızda bilmek istiyorum, dertleşmek istiyorum...

Ben çalışıyorum, eşim de çalışıyor. Eşim benden önce eve geliyor. Sağolsun o konuda hakkını yemem yemek yapıyor ben gelene kadar, beraber yiyoruz, sofrayı topluyorum, bulaşıkları yıkıyorum, kahve yapıyorum... Saat oluyor 10 sonra biraz tv ye bakıyoruz, cilveleşceksek cilveleşiyoruz ve uyuyoruz. Doğal olarak ütüydü, çamaşırdı vs vaktim olmuyor. Yanında oturmasam gel yanımda otur iş yapmasam biraz aktif ol... Bunlar evliliğin ilk aylarıydı tabi... Genelde ütüleri, çamaşır katlamaları falan haftasonuna pazar gününe bırakıyorum, tek boş günüm pazar çünkü. Ama eşim evlenmeden önce bu kadar düzenli ve titiz miydi bilmiyorum da beni bunaltıyor... Size örnekler vereceğim, genelde şehir dışına çıkıyor göreve, görevden geliyor, oturma odasına kim girdi , koltuk kaymış diyor mesela... Kedi yapmıştır yahu ne bileyim.. Bardakları şöyle dizme böyle diz... Evlenmeden önce prensesmişim resmen... Hiçbir ev işine karışmazdım, bi babamın ütülerini yapardım... Yemek yer kalkardım anneciğim toplardı. Tamam ayıp koskoca kızım arasıra yapardım... Şimdi yemek yer yenmez o sofra kalkacak, keyif yapılmaz... her gün çamaşır yıkıyor... 2-3 günde bir bornoz yıkıyor... yıkanan çamaşırlar doğal olarak birikiyor ve gözüne batıyor... her haftasonu dipten köşeden temizlik yapılmasını istiyor...bir bakıyorum almış eline süpürgeyi başlamış evi süpürmeye... koltukları çekerek dipten köşeden... her yemekten sonra mutfağı kırklıyor desem yeridir... ya bu kadarı bana çok abartı geliyor... temizlik titizlik iyi de hayatımız ev işi değil ki... tüm kavgalarımız ev işinden oluyor... dikkat etmeye çalışıyorum... benim bildiğim çöp dolar öyle boşaltılır, hergün çöp boşaltıyor, yerine yeni poşet koymayınca kızıyor... Kayınvalidem ve kayınbabam 1 aydır bizdeler, ramazan sonuna kadar da kalacaklar... kayınvalidem de sağolsun kaynana değil kızıymışım gibi yemek yapıyor, çamaşır yıkıyor, katlıyor bana yardım ediyor... ben şehir dışına göreve gidiyorum diyelim, görevden geliyorum işe gidiyorum akşam bi geliyorum çantam açılmış, içindeki kıyafetler çıkarılıp yıkanmış.. iyi de benim hiç giymediklerim var onlar da yıkanıyor... şimdi yazılanları okuyunca nankörmüşüm gibi geliyor ama bu kadarı abartı gerçekten...eğitim kampında gibiyim... bir yere gideriz kalk şunu getir , o şöyle yapılmaz böyle yapılır diye uyarıyor annem gibi... pazar günü azıcık tv izleyim tek boş günüm ama hemen temizliğe girişiyor haliyle ben de yapmak zorunda kalıyorum... 12:30 uyudum, 2 buçukta sahura kalkma planım vardı... gündüz çarşafı falan çıkarıp yıkamışlar, yatmadan önce yatağın üzerinde gördüm yıkanmışları, çok uykum vardı bir gece çarşafsız yatsak bir şey olmaz yarın yaparım nasılsa pazar diye düşündüm uyudum az önce beni uykudan uyandırdı çarşafları serelim diye, yarın yapalım dediysem de ikna olmadı... ben de o sinirle kalktım çarşafları serdim haliyle uykum kalmadı şimdi sahuru bekliyorum... bi insan uykudan uyandırılıp iş yaptırılır mı ya? nasıl kıyar?...Biraz aktif olacakmışım gurur duyacakmış... hiçbir şey yapmıyormuşum gibi muamele de bulunuyor... havlu kirlenmiş en büyük şüpheli benmişim makyaj kirine benziyormuş... oysaki makyajımı havluya hiç silmem ben....

Ne cinsel hayatımız eskisi gibi... ne ilişkimiz... zaten vajinismusum hala bakireyim bir de bu problemimiz var... var da var işte... hayalimdeki evlilik yerle bir oldu... sürekli sinirli... her şeye kızıyor, küfrediyor... bana etmiyor ama evde bir şey kaldırırken bile küfür ediyor... sürekli yüzü asık bir insan görüyorum... ailesi burada o yüzden gülüyor... onlar da geldiler mi gitmek bilmiyorlar ama eşime tek bir söz söylemiyorum, hatta yaz sonuna kadar kalsınlar diyorum rahatsız olsam da... sıkıldım ya yalnız kalmak istiyorum... ben evlenmeden önce bile odama çekilir nete girerdim ailemle bile çok oturmazdım şimdi hep onun ailesiyle oturmak zorundayım, ne izlerlerse izlemek zorundayım... daha çok şey var da sahur yaklaşıyor diye yazamıyorum... biraz karışık yazdım ama umarım derdimi anlatabilmişimdir...

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...ube-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.html bu sayfa sorununu çözmede yardımcı olur canım

eşinde obsesif kompulsif bozukluk olabilir mi? titizlik, cinsellik esnasında bile temizliğe takıntısı.... bence bunu bi araştır.

ben içmiştim bide nasıl söyleyim doktorun biri bana parmak alıştırması yap demişti oda faydalı ...bizde beklemiştik baya bi
ama erteleme evlilikte en büyük sorun cinsellikten kaynaklanıyormuş hani şu tv.ye çıkan meşhur bir aşk doktoru varya mehmet coşkundeniz o öyle söylemişti.banada eşin hırsını işten çıkarıyormuş gibi geldi
eee adam enerjisini atacak bir şekilde:KK1:

Kızlar öyle çok zaman var ki üzerine atladığım... Hatta cinsel olarak kendimi çok hazır hissettiğim... Ama onunkinde tık yok... Tahrik olması artık çok uzun sürüyor... Bazen kalkmıyor bile... Sorunca da işi problem ediyorum senle alakası yok diyor... Sonra da o isteyince ben istemiyorum... Ne zaman cilve yapsam, dur şimdi şunu yapalım sonra... Yahu insan sevişirken bile ev işinden mi bahseder? Sevişiyoruz, diyelim 2 dk durduk... Hemen evin neresini temizlemem gerektiğini söylüyor... Gömlek asıyordu geçen cilve yaptım dur şimdi şunu bi halledeyim sonra diyor mesela... Bulaşık yıkarken falan da aynı... Sevişmeyi ev işi için erteliyor hep... Bence bahane ya.. Bu adam benden soğumuş, beni eskisi kadar istemiyor... Belki de başka biri var... Zaten sevişmelerimiz çok klasik rutin bir hal aldı... Hep aynı şeyler... hiçbir farklılık yok...

Sıkıldım ben... Tek başıma tatile çıkmak istiyorum...

Temizlik konusu apayrı ele alınması gereken bir konu,
Ancak bence sizin cinsellik sorununuz sadece sizin vajinusmus olmanızdan kaynaklanmıyor,
eşinizin de cinsellik sorunu var gibi...

Çünkü saglıklı bir erkekte bu tür bir sorun olmaz.
Tam tersi sizin istekli oldugunuz zamanda cinselliğe yogunlaşıp,
vajinusmusu belki bu defa yenersiniz diye düşünür...

Bence beraber bir doktora gidin.

X