doktora gittim, çok fazla para istedi, borcumuz çok o yüzden kendi kendime çözmeye çalışıyordum eşimin ailesi gelince egzersizlerim kaldı. Onlar geldiler mi gitmiyorlar evlendiğimizin ikinci ayında mı ne bi gelmişlerdi 1 ay kaldılar. şimdi de 1 ayı geçti sanırım, bayrama kadar buradalar, beraber döneceğiz onların şehrine, bir de onlarla tatil yapacağız... Puf... Yine de tek söz söylemiyorum eşime neden bu kadar kalıyorlar gitsinler falan demiyorum, hatta annesi yarım ağız gidelim falan diyor yok ya gitmeyin kalın yaz sonuna kadar falan diyorum ki mutlu olsunlar... Ya biz evlenmeden önce de bir cinsel hayatımız vardı, şimdiki gibi ileri olmasa da bir şeyler yaşıyorduk... 7. Yıla gireceğiz ilişkide ve bu huylarını yeni farkediyorum... Cinselliği sorun yapan bir tip değildir...
erkekler evlenince mutasyona uğruyorlar nedense.. Nolursa olsun canım aranızda ki iletişimi kesme eğer kesilirse işte o zaman yürümez hiçbirsey..bu surat asıklığının sebebini bulmaya calış..ne yaptığından cok neden yaptığını öğrenmeye çalış