Ev işi

doktora gittim, çok fazla para istedi, borcumuz çok o yüzden kendi kendime çözmeye çalışıyordum eşimin ailesi gelince egzersizlerim kaldı. Onlar geldiler mi gitmiyorlar evlendiğimizin ikinci ayında mı ne bi gelmişlerdi 1 ay kaldılar. şimdi de 1 ayı geçti sanırım, bayrama kadar buradalar, beraber döneceğiz onların şehrine, bir de onlarla tatil yapacağız... Puf... Yine de tek söz söylemiyorum eşime neden bu kadar kalıyorlar gitsinler falan demiyorum, hatta annesi yarım ağız gidelim falan diyor yok ya gitmeyin kalın yaz sonuna kadar falan diyorum ki mutlu olsunlar... Ya biz evlenmeden önce de bir cinsel hayatımız vardı, şimdiki gibi ileri olmasa da bir şeyler yaşıyorduk... 7. Yıla gireceğiz ilişkide ve bu huylarını yeni farkediyorum... Cinselliği sorun yapan bir tip değildir...

erkekler evlenince mutasyona uğruyorlar nedense.. Nolursa olsun canım aranızda ki iletişimi kesme eğer kesilirse işte o zaman yürümez hiçbirsey..bu surat asıklığının sebebini bulmaya calış..ne yaptığından cok neden yaptığını öğrenmeye çalış

Ben bu konuda hakkında konuşmak istiyorum onunla ama konuyu kapatıyor, amannn nasılsa hallederiz diyor, denemelerde başarısız olunca ağlıyorum sorun yapma aşkım yıllarca yapamayan var yaparız elbet boşverrr diyor... ayrıca bir şekilde rahatlatıyorum onu şimdi burda söylenmez o kadarı :KK9:
bazı erkekler karşındakinin zevk aldığını görünce daha çok mutlu oluyorlar. belki de senin eşinde böyle hissediyordur. benim eşim öyle çünkü.Beni memnun ettiğini görmek onu çok iyi hissettiriyormuş. Onu rahatlatmakta önemli ama belki seni mutlu edemediğini düşünüyordur. ayrıca doktoroda gitmeyebilirsin. Benimde böyle bir sorunum vardı. ben acıyacağını ve kasılıp kalacağımı bile bile o korkumun üzerine gittim. her seferinde yapmaya çalıştım. çok acı çekiyordum çünkü.Hiç yatağa girmek istemiyordum canım yanıyordu çünkü.ilişki bana işkence gibi geliyordu. Belime yastık koydum. rahat bir pozisyon aradım bir sürü şey denedim kendimce. ve bir süre sonra acılarım ve kasılmalarım azalmaya başladı. Sende kendince yöntemler bul bence. seni rahatlatacak şeyler yani ama asla erteleme sorununu.....Bak o zaman nasıl iyiye gidiyor herşey....

Ailenin, yeni evlilerin evinde bu kadar uzun kalmasini kinayarak asil sorun hakkinda iki kelime yazayim.

Her ne kadar onemli olmadigini soylesen de, cinsellik erkekler icin cok cok onemlidir. Senin herseyi birakip bu onemli soruna cozum bulman gerekiyor. Cinsellik, erkekle kadin iliskisini cidden cok cok farkli bir boyuta tasiyor buna inan. Birbirinize davranis biciminiz o kadar guzel oluyor ki, 10 ay cok fazla geldi.

Bana esinin davranisinin temelinde bu yatiyor gibi geldi. Hani bazi kadinlar vardir. Esleri bedensel ve ruhsal olarak kendilerini tatmin edemez. Kadin ne yapar? Kendini ise verir, deli gibi temizlik yapar, dili durmaz herseyi elestirir.

Sen bence bu is konusunda hirs yap.

cinsel hayatınızın tam anlamıyla olmayışının sıkıntısını sana bu yolla yansıtıyor bence.
temizliğe sarmış.
onunla konuş: senin bu gerginliğin bana yansıyor ve ben kendimi kapatıyor gibi kendini ifade etmeye çalış.
temizlik mi yapıyor bırak bitirsin. beğenmemiş mi yapsın sen karışma.
ama saygıda da kusur etme.

O bana böyle davranınca, ailesinin bu kadar uzun kalmasını kendisi umursamayınca falan filan ben de soğuyorum ondan... Ne öpmek geliyor içimden ne de yanında yatmak... Aşık olduğum adamın bu kadar kısa süre içerisinde böyle bir adama dönüşmesinden hiç hoşlanmıyorum ve karşımdaki bu yeni adamı istemiyorum evimde... Soğutuyor beni kendinden... Eskisi kadar onu öperken mutlu olmuyorum kaçmak istiyorum artık...

Bencilliği , düşüncesizliği canımı sıkıyor. Ailen gelip kalıyor olabilir, ben de kalsın diyor olabilirim ama senin biraz düşünmen lazım. Hadi kaldılar e be insaf o kadar zamandır onlarlayız neden tatile de onlarla gidiyoruz ya... Dırdır yapan laf eden bir kadın olmamak için susuyorum ama gizliden gizliye soğuyorum ondan... Öncede bu sorunu çözmek için çok çabaladım hatta bu sitede vajinismusu yenen kadınların toplandığı bir topik oraya da takıldım bir süre.. Yazdıklarımı görebilirsiniz... İnanın şimdi içimden gelmiyor...

Doktora gittim, çok fazla para istedi, borcumuz çok o yüzden kendi kendime çözmeye çalışıyordum eşimin ailesi gelince egzersizlerim kaldı. Onlar geldiler mi gitmiyorlar evlendiğimizin ikinci ayında mı ne bi gelmişlerdi 1 ay kaldılar. Şimdi de 1 ayı geçti sanırım, bayrama kadar buradalar, beraber döneceğiz onların şehrine, bir de onlarla tatil yapacağız... puf... yine de tek söz söylemiyorum eşime neden bu kadar kalıyorlar gitsinler falan demiyorum, hatta annesi yarım ağız gidelim falan diyor yok ya gitmeyin kalın yaz sonuna kadar falan diyorum ki mutlu olsunlar... ya biz evlenmeden önce de bir cinsel hayatımız vardı, şimdiki gibi ileri olmasa da bir şeyler yaşıyorduk... 7. yıla gireceğiz ilişkide ve bu huylarını yeni farkediyorum... cinselliği sorun yapan bir tip değildir...

3 yıllık evliyim,benim de buraya açtığım çok konu oldu.nacizane tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim,konuşmadan olmuyor.sen istediğin kadar kendi içinde kur,memnun olsunlar diye şunu şöyle bunu böyle yapıyorum diye düşün,buna göre karşılık bekle falan filan...olmuyor.
eşini karşına alıp güzel güzel konuşacaksın,uygun bir anına getirip tabi.

10 aylık evlisin ve eşin cinselliği sorun etmiyor öyle mi??senin sorunun tam olarak burda işte!eşin sende bulamadığı arzularını ailesiyle,ev işiyle bastırmaya çalışıyor.cinselliği sorun yapan bir tip değil de ne demek!bütün erkeklerin tekj sorunu cinselliktir çoğu zaman.acı ama gerçek.evde cinsel hayat yolundaysa diğer problemler daha kolay çözülüyor.

eşine problemlerinizi çözebilmek için yalnız kalmanız gerektiğini,bu şekilde mutlu olamadığını anlat.ve hevesli görün.sorunlarınızı aştıktan sonra ailelerle geçirecek çoook vaktiniz olduğundan bahset. ve lütfen,yaza kadar kalın gibi laflar da söyleme,belki de eşin bundan rahatsız! kendisiyle vakit geçirmek için çabalamadığını düşünüyor,ne dersin?

Keşke en azından tatil konusunda ağırlığını koysadın.
Annenlerle gitmeyelim şeklinde değil de,başbaşa gidelim,balayı yapalım,annenlerle başka zaman gideriz şeklinde söyleyebilirdin.

Eşin,cinselliğin eksikliği yüzünden temizliğe takmış olabilir.

Bir başka ihtimalle,annesi çok titiz olduğu için öyle olmanı istiyor olabilir.
Şimdi annesi var diye iyi hissediyordur çünkü annesi herşeyi olması gerektiği gibi temizler,paklar diye düşünüyordur.
Annesi var,ev temiz,eşinin kafası rahat.

Eşinin ailesi uzak yoldan gelmiş,elbette kalacaklar ama 1 ay artı üzerine ramazan çok fazla.
Büyüklere saygı güzel tabii ama abartıp yaz sonuna kadar kalın demek gereksiz bir taviz.
Annenler gitsin demek olmaz ama ne zaman başbaşa kalacağız,bu şekilde rahatça yakınlaşamıyoruz gibi sözlerle rahatsızlığını belirtebilirsin.

cinsel hayatınızın tam anlamıyla olmayışının sıkıntısını sana bu yolla yansıtıyor bence.
temizliğe sarmış.
onunla konuş: senin bu gerginliğin bana yansıyor ve ben kendimi kapatıyor gibi kendini ifade etmeye çalış.
temizlik mi yapıyor bırak bitirsin. beğenmemiş mi yapsın sen karışma.
ama saygıda da kusur etme.

Ben ona söyledim. Bu davranışların yüzünden sana eski sevgim kalmadı dedim. Beni soğutuyorsun dedim. Hayat ev işinden ibaret değil, eğer cinsel ilişki yaşayamamamızın problemini bu şekilde yansıtıyorsun buna hemen bir çözüm bulalım dedim. Saygıda kusur etmiyorum... Kızsa bile ses etmiyorum susuyorum... Öyle dırdır yapan bir kadın değilim yani... Bana bir gün ya sen bana benzeyeceksin ya da ben sana benzeyeceğim dedi ben de "ya da bitecek" dedim o da "yanii" dedi...

Kızlar öyle çok zaman var ki üzerine atladığım... Hatta cinsel olarak kendimi çok hazır hissettiğim... Ama onunkinde tık yok... Tahrik olması artık çok uzun sürüyor... Bazen kalkmıyor bile... Sorunca da işi problem ediyorum senle alakası yok diyor... Sonra da o isteyince ben istemiyorum... Ne zaman cilve yapsam, dur şimdi şunu yapalım sonra... Yahu insan sevişirken bile ev işinden mi bahseder? Sevişiyoruz, diyelim 2 dk durduk... Hemen evin neresini temizlemem gerektiğini söylüyor... Gömlek asıyordu geçen cilve yaptım dur şimdi şunu bi halledeyim sonra diyor mesela... Bulaşık yıkarken falan da aynı... Sevişmeyi ev işi için erteliyor hep... Bence bahane ya.. Bu adam benden soğumuş, beni eskisi kadar istemiyor... Belki de başka biri var... Zaten sevişmelerimiz çok klasik rutin bir hal aldı... Hep aynı şeyler... hiçbir farklılık yok...

Sıkıldım ben... Tek başıma tatile çıkmak istiyorum...

3 yıllık evliyim,benim de buraya açtığım çok konu oldu.nacizane tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim,konuşmadan olmuyor.sen istediğin kadar kendi içinde kur,memnun olsunlar diye şunu şöyle bunu böyle yapıyorum diye düşün,buna göre karşılık bekle falan filan...olmuyor.

10 aylık evlisin ve eşin cinselliği sorun etmiyor öyle mi??senin sorunun tam olarak burda işte!eşin sende bulamadığı arzularını ailesiyle,ev işiyle bastırmaya çalışıyor.cinselliği sorun yapan bir tip değil de ne demek!bütün erkeklerin tekj sorunu cinselliktir çoğu zaman.acı ama gerçek.evde cinsel hayat yolundaysa diğer problemler daha kolay çözülüyor.

eşine problemlerinizi çözebilmek için yalnız kalmanız gerektiğini,bu şekilde mutlu olamadığını anlat.ve hevesli görün.sorunlarınızı aştıktan sonra ailelerle geçirecek çoook vaktiniz olduğundan bahset. ve lütfen,yaza kadar kalın gibi laflar da söyleme,belki de eşin bundan rahatsız! kendisiyle vakit geçirmek için çabalamadığını düşünüyor,ne dersin?

Vajinismus olduğum için cinsel istek anlamında da soğuk olduğumu düşünüyorsunuz sanırım... İnanın ondan kat kat istekliyim, farklı farklı kıyafetlerle karşısına çıkarım, oyunlar yaparım, üzerine atlarım... Burada bahsedilemeyecek çok fazla yöntemle onu mutlu etmeye çalıştım... Ama o hep erteliyor... Başka bir işle uğraşıyor ve beni reddediyor. Sorunca da işi problem ettiğini söylüyor. İşinde de öyle problem edilecek bir sorun yok. Ailesinin bu kadar kalmasından sıkılıp sıkılmadığımı sordu bana. Ben de sıkıldığımı söyledim. Ama gönder demiyorum dedim. Onlar senin ailen tabiki kalacaklar. Görmeye hakkın var ama ben artık yalnız kalmak istiyorum dedim. Bu konuşmanın üzerine inatla yapar gibi Ramazana kadar kalacaklarını öğrendim hatta tatilde de onlarla olacağımızı...

Sadece tam anlamıyla cinsel birleşme konusunda izin vermiyorum, o zaman itiyorum onu tamam ama oraya gelene kadar çok fazla çabalıyor onu mutlu etmeye çalışıyorum, hiç isteksiz bir tip değilim ayrıca :26:

Keşke en azından tatil konusunda ağırlığını koysadın.
Annenlerle gitmeyelim şeklinde değil de,başbaşa gidelim,balayı yapalım,annenlerle başka zaman gideriz şeklinde söyleyebilirdin.

Eşin,cinselliğin eksikliği yüzünden temizliğe takmış olabilir.

Bir başka ihtimalle,annesi çok titiz olduğu için öyle olmanı istiyor olabilir.
Şimdi annesi var diye iyi hissediyordur çünkü annesi herşeyi olması gerektiği gibi temizler,paklar diye düşünüyordur.
Annesi var,ev temiz,eşinin kafası rahat.

Eşinin ailesi uzak yoldan gelmiş,elbette kalacaklar ama 1 ay artı üzerine ramazan çok fazla.
Büyüklere saygı güzel tabii ama abartıp yaz sonuna kadar kalın demek gereksiz bir taviz.
Annenler gitsin demek olmaz ama ne zaman başbaşa kalacağız,bu şekilde rahatça yakınlaşamıyoruz gibi sözlerle rahatsızlığını belirtebilirsin.

Tatil konusunu bana mutfakta söyledi. Sonra da yalnız kalamadık konuşmak için. Genelde benden sonra uyuyor sağolsun. Annesinin evi dağınık. Her şey her yerde... Öyle eşim kadar da titiz bir kadın değil. Bir gün eve geldim, bu gene çok sinirli , neye kızgınsın dedim, lavabo kirlenmiş annesi öyle bırakmış ona kızgınmış, yanağını okşadım, kızma aşkım bu kadar sinirlenme, halledilmeyecek bir şey değil ki, hem sakın annene de bir şey deme dedim... sonra öpmek istedim, resmen itti beni, tamam şunu halledeyim sonra halledersin, sonra sakinleştir beni dedi...

Çok ilginç ya...Peki ne zamandır temizliği abartıyor ?

İlk aylarda böyle miydi ?

Veya evlenmeden önce çok titizlik yapar mıydı ?

Doktora gitmeyi bile ben kendim istedim... Ona kalsa yavaş yavaş halledeceğiz... Konusunu açıp vajinismusun ne olduğunu nasıl çözmemiz gerektiğini anlatmaya çalışıyorum konuyu kapatıyor, konuşmak hoşuna gitmiyromuş, nasılsa çözermişiz...

Egzersizleri yapmam için yalnız kalmam lazım, ama eşim sürekli ailesinin yanında oturmamı istediğimden yapamıyorum. Eskiden cinsellikte oyunlarımız da olurdu artık onlar da yok. Çok klasikleşti cinsellik durumları. Yarın bir gün biz ayrı bir şehirde oluruz, benim ailem gelir kalır, o zaman laf etmesinler istiyorum bir de ailesini görmek hakkı diye bir şey demek istemiyorum, kıyamıyorum... kötü gelin olmak istemiyorum laf ederek... ama çok çok sıkıldım... sevsem de bir yere kadar... şu anda resmen onun ailesiyle yaşıyrouz bizim evde...

canım çok üzüldüm her iki durumunada benim eşimin alileside yüzsüzdür ama ben asla yüzvermem mesafeli davranırım ne işleri var aylarca bende ya canım eşimle cinsellişk hayatımız çok renksiz sen yazmışsınki cinsellik oyunlarımız olurdu şu oyunları banada söylede bende uygulayayım barim

Çok ilginç ya...Peki ne zamandır temizliği abartıyor ?

İlk aylarda böyle miydi ?

Veya evlenmeden önce çok titizlik yapar mıydı ?

Biz 2005'ten beri beraberiz. Hiç bu kadar titiz olduğuna denk gelememiştim ama aynı evde yaşamadık hiç. Ayrı şehirlerde yaşıyorduk. Ne bu kadar sinirli olduğuna ne de bu kadar titiz olduğuna denk gelmemiştim. Annesine sordum bir gün anne hep mi böyle sinirliydi bu ara mı sinirli dedim, hep böyleydi dedi, e dedim biz 7 yıldır beraberiz ben daha yeni farkediyorum, siz ayrı şehirlerdeydiniz yan yana gelince birbirinizi özlemiş oluyordunuz, konuşacak başka konular oluyordu o yüzden sinirini yansıtmıyordu, sinirli olmuyordu yanında dedi. Annesinin evine gidince de laf ediyor, dağınıklıktan rahatsız oluyor, uzun yoldan gelmiş olsun sabahın 5 i olsun, çok uykusu olsun yine de gömleklerini çok düzgün, düzenli bir şekilde yarım saat tek tek ilikleyerek kaldırır. Ortada bir şey bırakmaz.

canım çok üzüldüm her iki durumunada benim eşimin alileside yüzsüzdür ama ben asla yüzvermem mesafeli davranırım ne işleri var aylarca bende ya canım eşimle cinsellişk hayatımız çok renksiz sen yazmışsınki cinsellik oyunlarımız olurdu şu oyunları banada söylede bende uygulayayım barim

Olurdu işte artık o da yok :KK5:

Doktora gittim, çok fazla para istedi, borcumuz çok o yüzden kendi kendime çözmeye çalışıyordum eşimin ailesi gelince egzersizlerim kaldı. Onlar geldiler mi gitmiyorlar evlendiğimizin ikinci ayında mı ne bi gelmişlerdi 1 ay kaldılar. Şimdi de 1 ayı geçti sanırım, bayrama kadar buradalar, beraber döneceğiz onların şehrine, bir de onlarla tatil yapacağız... puf... yine de tek söz söylemiyorum eşime neden bu kadar kalıyorlar gitsinler falan demiyorum, hatta annesi yarım ağız gidelim falan diyor yok ya gitmeyin kalın yaz sonuna kadar falan diyorum ki mutlu olsunlar... ya biz evlenmeden önce de bir cinsel hayatımız vardı, şimdiki gibi ileri olmasa da bir şeyler yaşıyorduk... 7. yıla gireceğiz ilişkide ve bu huylarını yeni farkediyorum... cinselliği sorun yapan bir tip değildir...

kadınlar kulübünün jinekoloji bölümünde vajinismusu egzersizlerle yenen kızlar var bence sen oralara bir bak.doktorlar çok para istiyomuş.onlar birbirlerini çok iyi anlıyolarve yardım ediyorlar oraya bir bak bence.eşinde cinsellik yüzünden titizlik hastası olmuş olabilir.

Olurdu işte artık o da yok :KK5:

belkide ondada bi sorun vardir??
oyüzden sinirlidir.. tek senle yada vaginismusla alakalimi olmasi lazim..

yokmu erkeklerinde böyle hastalkiklari acaba, yada korkulari??

bilemiyorum ama en kisa zamanda düzelmesi dilegiyle canim..

kaynananda cok cadi degil sansina sanirim ama yinede cok kaliyolar ya..

Doktora gitmeyi bile ben kendim istedim... Ona kalsa yavaş yavaş halledeceğiz... Konusunu açıp vajinismusun ne olduğunu nasıl çözmemiz gerektiğini anlatmaya çalışıyorum konuyu kapatıyor, konuşmak hoşuna gitmiyromuş, nasılsa çözermişiz...
bir hanım 11 yıl vajinismusla yaşamış bitanem.arayı fazla açmayın hemen sen çözmeye çalış

bende öncelikle vajinismus sorununu çözmeye çalışmanı öneririm.eşin belki de biraz bu sebepten temizliğe takmış olabilir.ayrıca ailesi kalma işini iyice abartmış:KK19: yeni evlisiniz cinsel sorunlarınızda var mümkün olduğunca başbaşa kalmanız gerek.ailesi için bir çözüm yolu bul canım eşinle konuş umarım seni anlar

Açıkcası ben eşinin yapısının böyle olduğunu düşünüyorum cinsellikle alakalı olduğunu düşünmüyorum
Zor bir durum benim esim de cok titizdir hergün supursem laf eder yapmasam yapmiyorsun der memnun etmesi zor
Konuşarak bu kadar karışmasının hosuna gitmediğini anlayana kadar anlatacaksin ins en kısa zamanda anlar
Senin de hakkın haftanın bir gunü uzatıp ayaklarını keyif yapmak
İslere titiz olduklari kadar eslerini gezip dolastirmayla mesgulolsunlar biraz ah ahh
Cinsellik konusu da yogun calisiosa belki o yüzden de artık böyle olmuştur

X